kızlar ben bugün doktora gittim dok yumurtaların yavaş büyüyo dedi ama korkma sadece fazladan iğne kulancaz dedi 4 iğnden sonra gitmiştim bugün 4 iğne daha verdi cuma gel dedi muhtemelen pazarteside gelirsin op gününü belirleriz dedi yani haftaya yaparız opu dedi sizde kötümü yavaş büyümesi yumurtalıkların sitres yaptım
Arkadaşlar opuya girdim bu gün, 3 yumoşum çıktı. Yarın arayp haber verecekler bana, local anestezi oldum, çıktığımda ağrım olmadı fazla.Ve sanırım Ege Üniversitedeki gördüğüm her hemşireye 3 yumurtam oldu diye söyledim. Hatta o kafayla bazılarına 2 şer bile söylemiş olabilirim.Yarın arayıp sonucu bildirecekler bana, yumurta kalitesini falan. Döllenip döllenmediğini. Çok mutluyum gerçekten, millet 4 yumoş oldu diye üzülürken ben 3 yumoşa nasıl mutlu oldum anlatamam. Erken çatlamadı bu sefer. Çok korkmuştum erken çatlar, 15. güne geldi diye, dr son çatlama engelleyici iğneden 2 tane yaptırdı bana. Ben de nasıl önlenecek bu erken çatlama diyordum, ve engellendi, çatlamadan toplandı, Rafael Bey o sakin tavrıyla 3 tane yumurta toplandı deyince ağlayacaktım nerdeyse sevinçten. Çok mutluyum gerçekten. O kadar korkmuştum ki operasyondan bomboş dönmekten. İlk engeli aştım, ama Umarım, yarın da devam eder mutluluğum. Embriyolarım oluşur inşallah. Bakalım artık gözüm telefonda bekleyeceğim yarın arasınlar diye. Güzel haberler alırım umarım. Nette fazla oyalanamıyorum, hepinize sevgiler.
slmlar bız beraber regl olucaz demıstık ama sen erken oldun bnde daha bugun oldumya şımdı korkular başladı iğnelerı nası vurucam zor mu opu zamanı ayrıca 10 gun gec oldum olumsuz bırşey olurmu gecıkmesı ıle ılgılı ne guzel kendımı 13 nısana hazırlamıştım.... sımdı çok zor olucak Allahım ne olur tedavımızde sabır ve dayanma gucu ver..Aminn
gözün aydın canım biizm gittiğimiz bu yol biraz zorlu.ama rabbim sırf bebiş için güç kuvvet ve sabır veriyor.bir cesaret geliyor insana ve iğneleri vurmaya başlıyosun.ben hep vururken bebişimin yüzünü hayal etmey çalışırdım.besmele çekip vururdum.sende alışırsın.çok korkarsan yapamıyacağım dersen eşine yaptıra bilirsin.sonu bebişli bir tedavi olsun insallahh...
slmlar bız beraber regl olucaz demıstık ama sen erken oldun bnde daha bugun oldumya şımdı korkular başladı iğnelerı nası vurucam zor mu opu zamanı ayrıca 10 gun gec oldum olumsuz bırşey olurmu gecıkmesı ıle ılgılı ne guzel kendımı 13 nısana hazırlamıştım.... sımdı çok zor olucak Allahım ne olur tedavımızde sabır ve dayanma gucu ver..Aminn
kızlar ben bugun bir şey yaptım gece rüyamda idrar testi yapmaya niyetlendiğimi ama yapamadığımı gördüm.dinlesene rüyanıburada 7.günüm eşim sabah işe gider gitmez kalktım daha adam kapıdan yeni çıktı okadar yani yaptım testi kabak gibi bir tek çizgi çıktı.moralim çok bozuk.ne yapayım ya rabbimin taktiri.zaten transferin 3. gününden beri regl olacam gibi ağrılarım var kısmet bi dahaki tedavime.hep dediğim gibi transfer aşamasına gelmek bile benim için bir mucizeydi.kendime değilde eşime çok üzülüyorum adam :kaç gündür kendini paralıyor hiç bir şey yaptırmıyor bana sadece dinlen ben yaparım diyor .testide sakın yapma demişti dinlemedim yaptım ama söylemiyeceğim.kuzum benim ya çok heveslenmişti ama OLMADI SANIRIM.YA Sabır YA Allah.Sana Sığındım Allahım...
kuzum ben sana yapma demedim mi. Belliydi tek çizgi olucağı boşuna kendini üzücen dedim. şimdi o testi hiç yapmamış gibi düşünüyosun kendini. Ve test gününü bekliyosun. Idrar testi çıkmıyo kızlar 2. Haftadan önce eğer ki ikiz falan değilse bebekler. Yaptırıp moral bozmayın
kelebek benim içime hep sen hamilesin gibi doğdu bozma moralini iyi haberler vericen sen bak gör
canım ne biliyim biranlıkbir şeydi yaptım.insallah dediğin gibi olur rabbim büyük.insallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burda.bilemiyorum yaaa.bir daha yapmıyacağım zaten..sen ne yaptın geldimi haber canım.
iğnelerden benim kadar panik yapan kimse yoktur heralde canım. Ben bile 3. Gün hastane hastane gezmekten yılıp kendim denedim. Ben yapıyosam herkes yapar ve acımıyo canım korkma iğneden. Reglinin gecikmesine takılma bende erken oldum biliyosun, mevsim dönüşlerinde adetler öne arkaya kayıyo böyle bir hafta 10 gün. Endişe edicek hiçbişey yok o konuda merak etme yani :) benim opudan sonra ki 3. Günüm embriyoların3. Günü yani. Demin embriyolog aradı şuana kada herşey iyi bundan sonra 5. Güne gidebilir ve transfer ederiz ya da hepsi çökebilir dedi. Bizde sorun morfoloji o yüzden transferimin olup olmaması bu 2 güne bağlı kızlar bana dua edin nolur
canım ya neden üzüyosun kendini bak 3 güne maşallah gelmişler inan bana 5 günede gider onlar bebiş olup kucağına gelirler insallah.rabbim büyük bu süreçte ona sığınmaktan başka çaremiz yok.rabbim sen gör bizleri.olse anne olalım. ....kun fe yekun....
canım aradı emriolog bizde sorun morfoloji o yüzden 3. Günden sonra devam da edebilir ya da hepsi çökebilir embrioların. Bugüne kadar iyi gitti ama dananın kuyruğu yarın kopucak ya transfere alıcaklar 5. Gün ya da çöpe gidicek herşey acaip stres yaptım bugün bana hepsi çökebilir böyle bir risk var deyince sabahtan beri suratım 5 karış dolanıyprum evin içinde
embriolog da manyak ben de kaşındım yani sorup risk var mı diyeya manyakmı bu embriyolog neden moralini bozuyo onların işi oraya kadar ondan sonra rabbimin taktiri o izin vermezse bırak bölünmeyi döllenmiyor bile o bilemez yani..sen korkma canım bol bol ya varis çek.meryem suresini oku.kun fe yekun çek.ya halik ya bari ya musavfir çek inan bana çok rahatlıyosun.ben o aşalamlarda hep okudum bu söylediklerimi.bizdede morfoloji sorunu var.ama ben bu sitede o morfolojıyle hamile kalanların yazılarını okudum.hepsi rabbimin taktiri.hz zekariye peygamberimize ve hz meryem anamıza nasıl yoktan nasip ettiyse bizlerede eder insallah..üzülme ya söyleyene bak diyeceksin ama bu işler böyle.ben rabbime teslim oldum.ondan gelene razıyım.bizler bu kadar çok anne olmayı istiyoruz inanıyorum ki bir gün nasip edecek bize.inanmak başarmanın yarısıdır..bu tedavim olumsuz olursa kendimizi maddi olarak toplayıp tekrardan başlayacağım buda nerden baksan bir yıl sürecek .çalışma hayatına döneceğim biraz hayatın akışına bırakacağım kendimi.rabbim hakkımızda herşeyin en güzelini en iyisini nasip eylesin..amin
slm arkadaslarrrrr
bugun benım test gunumdu ama merkez kapalıymıs gıdemedım esım de saolsun baska yerde yaptırmamı ıstemedı yarına kaldı :26: bu sabah test taptım cok acık pembe cızgı cıktı :26: umutlanmak da ıstemedım umutsuzluga kapılmak da..ıns yarın ben de buraya haıleyım yazabılırm
kelebek senin kaçıncı gün transferiydi ? morfoloji yüzünden 5. güne kadar beklemek istiyolar benim anladığım
sana da beklediler mi?
kızlar ben bugun bir şey yaptım gece rüyamda idrar testi yapmaya niyetlendiğimi ama yapamadığımı gördüm.dinlesene rüyanıburada 7.günüm eşim sabah işe gider gitmez kalktım daha adam kapıdan yeni çıktı okadar yani yaptım testi kabak gibi bir tek çizgi çıktı.moralim çok bozuk.ne yapayım ya rabbimin taktiri.zaten transferin 3. gününden beri regl olacam gibi ağrılarım var kısmet bi dahaki tedavime.hep dediğim gibi transfer aşamasına gelmek bile benim için bir mucizeydi.kendime değilde eşime çok üzülüyorum adam :kaç gündür kendini paralıyor hiç bir şey yaptırmıyor bana sadece dinlen ben yaparım diyor .testide sakın yapma demişti dinlemedim yaptım ama söylemiyeceğim.kuzum benim ya çok heveslenmişti ama OLMADI SANIRIM.YA Sabır YA Allah.Sana Sığındım Allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?