2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

valla öyle ne olcak bizim halimiz bilmem...
Cnm şu bant varken duş aldın mı hiç? çıkartınca yapışıyor mu tekrar?

canım 3günde bir değiştiriyoruz ya ben dün banyo yaptım sonra yenisini taktım.bu ikinci bandım.birincisi transferden sonraki 3 gün duş alıp değiştirmiştim.su değmemesi gerekiyormu.bu arada özge seni klinikten aradılarmı .insan bie arayıp sorar değilmi heççççç

ya benim bugun dışarı çıkmam lazım çıkayımmı kızlar ya arbayla gidip geleceğim.bir şey olmaz değilmi.fazla oyalanmıyacağım..

aycen sonucu yazmayı unuttum senin topic e çok şükür değerim pozitif çıktı:) darısı herkesin başına

Cnm çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin..sen sanırım gurganla centrum arasında kalmıştın senin adına hayırlı olmuş inşallah bizim içinde öyledir..

Hayatım o bant belli araşıklarla yenisiyle değiştiriliyor diye biliyorum sen bitane mi aldın banttan

Cnm 72 saatte değiştiriliyor da hani öncesinde banyo yapmak istersem diye merak ettim..bugun değiştirme günüm mesals bir duş alcam yenisini takıcam yarın diğer gün tekrar duş almak istersem diye merak ettim..streçlesekte olur heralde

aycen sonucu yazmayı unuttum senin topic e çok şükür değerim pozitif çıktı:) darısı herkesin başına

ay canım benim ya gözün aydın çok sevindim.güzel bir hamilellik geçirmen ve bebişini sağlıcakla alman dileğiyle.kendi sonucuma seviniyor gibi sevindim.garip aynı yolun yolcusu olmak böyle bir şey..bizlerede dua et canım...

Cnm su değmemesi gerekmiş 3 günde bir banyo yaparız yada streçleme olur heralde..yok cnm klinikler genel olarak aramıyorlar sadece negatif sonucu duyunca teselli için maalesef
Cnm çıkmada bir sakınca yok bence insanlar işe başlıyor evde valla benimde cnm sıkılıyor yarın hafiften çıkarım bende

Benimki tek şırıngayla aynı anda peş peşe transfer etti. Boncuk gibiydi izledim bende önce biri sonra diğeri transfer edildi

Benimkide aynı anda aynı yere kondu ama ben sadece birini gorubildim hatta usg çıktısındada biri belli

kızlar ben çıkıyorum.kadındoğum hastenesine gidip jel yazdırcağım.bugun altıncı günüm biraz daha geçmiş olsaydı bir çılgınlık yapıp test yaptırırdım ama daha erken değilmi.gelirken idrar testi alıcam ama yapmam herhalde o cesaret yok bende daha amannn neyseee.haydi ben kaçtımmm....Allaha emanet olun..........

canım bana ya çarşamba ya perşembe ddiler yani 4 ya da 5. gün olucak

3 gün daha bekle bence 6. günde idrarda hiçbişey çıkmaz boşuna moralini bozduğunla kalırsın

Kelebeğim bence hiç yapma sabır az kaldı çok zor biliyorum ama idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar var olurda çıkmazsa kötü olursun o yüzden sabır test gününü bekle bence ALLAH yardımcın olsun dualarım senle ve tüm bekleyenlerle...

Benimki tek şırıngayla aynı anda peş peşe transfer etti. Boncuk gibiydi izledim bende önce biri sonra diğeri transfer edildi

oncelıkle hayırlı olsun! ben deli olacam meraktan, benımkını ıkı ayrı sırıngayla bıkac dakıka ara ıle yaptılar! merak ıcındeyım, neden? ne farkı var? daha mı ıyı daha mı kotu?

hatmem beklemek inan çok zormuş yaaa dediğin gibi ya sabır YA Allah diyorum artık..kadın doguma gittim az önce geldim bir sürü gebe var ya içim gitti göbeğimi oksayıp kendime ve size de dua ettim bizlere yaşat bu duyguyu rabbim dedim..Rabbim biliyor içimizi ne kadar çok istediğimizi hazinesinden bizede nasip eyler insallah..teste gelince yok kuzum daha yapmam hem erken hemde okadar cesaretim yok.bekleyip göreceğiz testler dursun şimdilik

oncelıkle hayırlı olsun! ben deli olacam meraktan, benımkını ıkı ayrı sırıngayla bıkac dakıka ara ıle yaptılar! merak ıcındeyım, neden? ne farkı var? daha mı ıyı daha mı kotu?

meraklanma canım her merkezin yöntemi farklı oluyor.demek ki senin doktorun öyle uygun görmüş.bunda kötü bir durum yok.şimdi ikis ide içinde tutunma mucadelesi veriyorlar sıkı sıkı tutunsunlar anneciğine insallah bebişlerin..

amin! Inşaallah hayırlısı olsun! Sizinde tedavınız basarı ıle sonuclanır ınsaallah!

zaten ikinizide takip ediyorum kızlar Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin, dualarımdasınız valla, sonucu alınca bile anında dua ettim, bu güzelliği nasip et bukadar emek veren tüm kardeşlerime diye

selam arkadaslar bende nisan 2013 te tedaviye baslayanlardanim. 9 Nisan sali yumurta alindi. 17 nisan carsamba lekelenme oldu ve hafif kramplarda oldu ve ben dun yani 21 nisan pazar test yaptim negativ cikti. adet olacakmisim gibi hafif kramplar geliyor karnima ve belime arada. hic hamilelik belirtiside yok. yememe icmeme dikkat ettim. ilk uc gun surekli yatamadim arada kisa yuruyusler yaptim balkonda oturdum koltukta oturdum, acaba bu yuzdenmi olmadi. esim elimi hicbir seye degdirmedi. 24 nisan carsamba kan testi yapacagim ama olmadi sanirim bu seferde dun agladim uzuldum biraz ama topladim sonra. Allah'tan umut kesilmez diyorum, bi mucize bekliyorum Allah'tan.

Haklısın canım zamanı geri alcak halimiz yok tabi. benimde bugün 5. iğne günüm opuya şafak sayıyorum....

canım senindemi 5 şinci iğnen bearaber başlamışız bende beşinci vuruldum bugün kontrole gittim dok bana yumurtaların yavaş gelişiyo dedi ama korkma sakın dedi önemli bişi deildedi iğneyi sadece fazla vurcaz diyip 4 iğne daha verdi cuma kontrol var pazartesi tekrar var sanırım op günümüde salı çarşamba perşembe haftaya bunlardan birinde senin ?

kızlar ben bugün doktora gittim dok yumurtaların yavaş büyüyo dedi ama korkma sadece fazladan iğne kulancaz dedi 4 iğnden sonra gitmiştim bugün 4 iğne daha verdi cuma gel dedi muhtemelen pazarteside gelirsin op gününü belirleriz dedi yani haftaya yaparız opu dedi sizde kötümü yavaş büyümesi yumurtalıkların sitres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…