- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
valla öyle ne olcak bizim halimiz bilmem...
Cnm şu bant varken duş aldın mı hiç? çıkartınca yapışıyor mu tekrar?
aycen sonucu yazmayı unuttum senin topic e çok şükür değerim pozitif çıktı:) darısı herkesin başına
Hayatım o bant belli araşıklarla yenisiyle değiştiriliyor diye biliyorum sen bitane mi aldın banttan
aycen sonucu yazmayı unuttum senin topic e çok şükür değerim pozitif çıktı:) darısı herkesin başına
canım 3günde bir değiştiriyoruz ya ben dün banyo yaptım sonra yenisini taktım.bu ikinci bandım.birincisi transferden sonraki 3 gün duş alıp değiştirmiştim.su değmemesi gerekiyormu.bu arada özge seni klinikten aradılarmı .insan bie arayıp sorar değilmi heççççç
Benimki tek şırıngayla aynı anda peş peşe transfer etti. Boncuk gibiydi izledim bende önce biri sonra diğeri transfer edildi
slmmm ben geldimdün internetim yoktu giremedim kkya kafayı yiyecektim aman çok şükür geldi.ne var ne yok kızlar sayfalar pek ilerlememiş .accend canım ne zaman transferin hadi bakalım sende son dönemeçe geldin rabbin izniyle...: ya kızlar gün sayma olayında transver günü sayılmıyormuş ben bunu bilmiyordum bugıun 7 gün diyordum meğersem 6.günmüş.gün saymaktan ve belirti sayfalarını okumakatan kafayı yiyecem.YA Sabır Ya Allah.......ne zormuş beklemesi... hani bir şarkı varya oynatmaya az kaldı doktorum nerde diye ha işte o moddayımm
kızlar ben çıkıyorum.kadındoğum hastenesine gidip jel yazdırcağım.bugun altıncı günüm biraz daha geçmiş olsaydı bir çılgınlık yapıp test yaptırırdım ama daha erken değilmi.gelirken idrar testi alıcam ama yapmam herhalde o cesaret yok bende daha amannn neyseee.haydi ben kaçtımmm....Allaha emanet olun..........
kızlar ben çıkıyorum.kadındoğum hastenesine gidip jel yazdırcağım.bugun altıncı günüm biraz daha geçmiş olsaydı bir çılgınlık yapıp test yaptırırdım ama daha erken değilmi.gelirken idrar testi alıcam ama yapmam herhalde o cesaret yok bende daha amannn neyseee.haydi ben kaçtımmm....Allaha emanet olun..........
canım bana ya çarşamba ya perşembe ddiler yani 4 ya da 5. gün olucak
3 gün daha bekle bence 6. günde idrarda hiçbişey çıkmaz boşuna moralini bozduğunla kalırsın
Benimki tek şırıngayla aynı anda peş peşe transfer etti. Boncuk gibiydi izledim bende önce biri sonra diğeri transfer edildi
Kelebeğim bence hiç yapma sabır az kaldı çok zor biliyorum ama idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar var olurda çıkmazsa kötü olursun o yüzden sabır test gününü bekle bence ALLAH yardımcın olsun dualarım senle ve tüm bekleyenlerle...
oncelıkle hayırlı olsun! ben deli olacam meraktan, benımkını ıkı ayrı sırıngayla bıkac dakıka ara ıle yaptılar! merak ıcındeyım, neden? ne farkı var? daha mı ıyı daha mı kotu?
meraklanma canım her merkezin yöntemi farklı oluyor.demek ki senin doktorun öyle uygun görmüş.bunda kötü bir durum yok.şimdi ikis ide içinde tutunma mucadelesi veriyorlar sıkı sıkı tutunsunlar anneciğine insallah bebişlerin..
Cnm çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin..sen sanırım gurganla centrum arasında kalmıştın senin adına hayırlı olmuş inşallah bizim içinde öyledir..
Cnm 72 saatte değiştiriliyor da hani öncesinde banyo yapmak istersem diye merak ettim..bugun değiştirme günüm mesals bir duş alcam yenisini takıcam yarın diğer gün tekrar duş almak istersem diye merak ettim..streçlesekte olur heralde
zaten ikinizide takip ediyorum kızlar Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin, dualarımdasınız valla, sonucu alınca bile anında dua ettim, bu güzelliği nasip et bukadar emek veren tüm kardeşlerime diyeay canım benim ya gözün aydın çok sevindim.güzel bir hamilellik geçirmen ve bebişini sağlıcakla alman dileğiyle.kendi sonucuma seviniyor gibi sevindim.garip aynı yolun yolcusu olmak böyle bir şey..bizlerede dua et canım...
Haklısın canım zamanı geri alcak halimiz yok tabi. benimde bugün 5. iğne günüm opuya şafak sayıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?