• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

embriolog da manyak ben de kaşındım yani sorup risk var mı diye
yoksa adam bana hergün arayıp iyi gidio diodu bende mutlu mesut takılıyodum ne biliim birden öle diyceğini :53:
bu morfolji için bi ilaç okudum kullanıp müthiş fark olduğunu söyleyenler var eğer bizim olmazsa onu bi deniycem

ilahi kız sende benim gibi aranmışsın aman boş ver dediğim gibi gider onlar gider rabbimin izniyle 5 güne birde bakmışsın kucağındalar beni anlatırsın büyüyünce onlara bir kelebek teyzeniz vardı o bildi sizin ban geleceğinizi diye benden söylemsi.tabili rabbimin izniyle.canım neymiş o ilaç bizde kullanalım bari.benim eşim sigarada içiyor bende içiyorum ama bırakacagım eşimede bıraktıracağım.

benim 3 gün transferiydi canım.böyle birşey demediler bize.
bana söylediği eğer bugünü atlatamazsa şu anki gelişmesiyle boşu boşuna transfer yapılmış olurmuş o yüzden gerek yokmuş
neyse dışarı çıkarım kafamı dağıtırım bugün
şu transfer bi an önce olaydı kafamda bu sorular olmazdı en azından
hakkımızda hayırlısı

iğnelerden benim kadar panik yapan kimse yoktur heralde canım. ben bile 3. gün hastane hastane gezmekten yılıp kendim denedim. ben yapıyosam herkes yapar ve acımıyo canım korkma iğneden. reglinin gecikmesine takılma bende erken oldum biliyosun, mevsim dönüşlerinde adetler öne arkaya kayıyo böyle bir hafta 10 gün. endişe edicek hiçbişey yok o konuda merak etme yani :) benim opudan sonra ki 3. günüm embriyoların3. günü yani. demin embriyolog aradı şuana kada herşey iyi bundan sonra 5. güne gidebilir ve transfer ederiz ya da hepsi çökebilir dedi. bizde sorun morfoloji o yüzden transferimin olup olmaması bu 2 güne bağlı kızlar bana dua edin nolur :43:

cnm üçkün olmuş güzel gidiyo iki gün daha sabret olcak gelcek bebişin madem çökebilirdiyoda neden 3 cü günü yada dördüncü günü tarnsfer yapmıyo afına sığındım morfoleji ne nedemek yani ??

ilahi kız sende benim gibi aranmışsın aman boş ver dediğim gibi gider onlar gider rabbimin izniyle 5 güne birde bakmışsın kucağındalar beni anlatırsın büyüyünce onlara bir kelebek teyzeniz vardı o bildi sizin ban geleceğinizi diye benden söylemsi.tabili rabbimin izniyle.canım neymiş o ilaç bizde kullanalım bari.benim eşim sigarada içiyor bende içiyorum ama bırakacagım eşimede bıraktıracağım.

canım çinko ve e vitamini almaları lazımmış sürekli ilacın adı pycnogenol gnc'de bulan varmış bunu ithal bi ürün
bakalım eğer transfer dahi olmazsa hemen başlatıcam bunlara
hala sigara içio musun şimdi transferden beri?
içme kelebek teyzesi yazık bebişine

Son düzenleme:
cnm üçkün olmuş güzel gidiyo iki gün daha sabret olcak gelcek bebişin madem çökebilirdiyoda neden 3 cü günü yada dördüncü günü tarnsfer yapmıyo afına sığındım morfoleji ne nedemek yani ??

yapmıo işte maksat beni delirtmek :27:

yha kuzum öle deme zaten çif çizgi çıkanlarınkinde bile 10 nuncu gün çıkıyo kaldıi sen daha 7 gün hemen öle belli olmaz bizim gelin iki aylık gebeymiş kese bile çıkmış ama ilk idrar testinde çıkmadı bile bu hcg nin hormon salgısına bağlı kimin dşük çıkıyo takma kafana bebişin senle hemen üzülme tes gününü bekle hayırlısıyla hamilesin gülüm

kızlar ya iyiki varsınız kader ortaklığı böyle birşeymiş burda yazdıklarımı benim kanımdan canımdan ailem bile bilmezLER desemde anlamazlar zaten.eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmış YÜZÜNÜZÜ BİLE GÖRMEDİM AMA SİZE İKİSATIR YAZMAK BANA ÇOK İYİ GELİYOR RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİ MURATLARINIZI TEZ ZAMANDA VERSİN İNSALLAH CANIM ARKADAŞLARIM SİZLERLE ARTIK İRTİBATI KOPARTMAM ZATEN BİLİYOSUNUZ MALUM SAYFADA( FCBK) ARKADAŞ OLDUK.YANİ İYİKİ VARSINIZ İYİKİ TANIŞTIK. size bir şey söyleyeyimmi benim kendi ailemin tedavi olduğumdan haberleri bile yok.zaten çok sağlam aile bağlarım yok benim .benim eşim bana yetiyor rabbim başımdan eksik etmesin.benim hem anam hem babam hem kardeşim oldu bugune kadar oNA çok şey borçluyum.ve ALLAHTAN DİLEĞİM ONA BABALIK DUYGUSUNU YAŞATMAK.KARAM DEDİĞİN GİBİ BİR HATA YAPTIM KUZUMERKENDİ İDRAR TESTİ İÇİN ŞİMDİ İYİM AMA OLUMLUDA OLSA OLUMSUZDA OLSA HAZIRIM DÜNYAYIN SONU DEĞİL.NEFES ALDIĞIM SÜRECE BU BENİM DAFAM OLDU BEN BU YOLDA YÜRÜYECEĞİM.ELBET BİR GÜN MURADIMA ERECEĞİM.RABBİM BİLİYOR İÇİMİ.ONUN TAKTİRİNE KALDI.O NE DERSE O OLUR.

Kelebekk afyon cok sukur iyi haberi aldimmm cnm

canım çinko ve e vitamini almaları lazımmış sürekli ilacın adı pycnogenol gnc'de bulan varmış bunu ithal bi ürün
bakalım eğer transfer dahi olmazsa hemen başlatıcam bunlara
hala sigara içio musun şimdi transferden beri?
Içme kelebek teyzesi yazık bebişine

yok kız içermeiyim içimiyorum arada çok dayanamazsam çekiyorum bir iki nefes onu bile içime çekmiyorum bu gunlerde hiç ağzıma dahi koymadım.canım bize timur hoca arginmax diye bir ilaç yazdı eşim kullandı.ben ilacı bıraktırmaycağım devam etsin buda gncde satılıyor bu dediğinide buldurayım bizimkide olmazsa bende kullandırayım eşime.

slm arkadaslarrrrr
bugun benım test gunumdu ama merkez kapalıymıs gıdemedım esım de saolsun baska yerde yaptırmamı ıstemedı yarına kaldı :26: bu sabah test taptım cok acık pembe cızgı cıktı :26: umutlanmak da ıstemedım umutsuzluga kapılmak da..ıns yarın ben de buraya haıleyım yazabılırm

Cnm bende dun ogrendimhamile oldugumu delirdim bende 3 gun yaptim test belli belirsiz cikti 2 gun 3. Gun net belldi ayni gun zaten kan vermistim ve sukurler olsunnnnn hamileyim bence sende hamilesinnnn

kızlar ya iyiki varsınız kader ortaklığı böyle birşeymiş burda yazdıklarımı benim kanımdan canımdan ailem bile bilmezLER desemde anlamazlar zaten.eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlarmış YÜZÜNÜZÜ BİLE GÖRMEDİM AMA SİZE İKİSATIR YAZMAK BANA ÇOK İYİ GELİYOR RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİ MURATLARINIZI TEZ ZAMANDA VERSİN İNSALLAH CANIM ARKADAŞLARIM SİZLERLE ARTIK İRTİBATI KOPARTMAM ZATEN BİLİYOSUNUZ MALUM SAYFADA( FCBK) ARKADAŞ OLDUK.YANİ İYİKİ VARSINIZ İYİKİ TANIŞTIK. size bir şey söyleyeyimmi benim kendi ailemin tedavi olduğumdan haberleri bile yok.zaten çok sağlam aile bağlarım yok benim .benim eşim bana yetiyor rabbim başımdan eksik etmesin.benim hem anam hem babam hem kardeşim oldu bugune kadar oNA çok şey borçluyum.ve ALLAHTAN DİLEĞİM ONA BABALIK DUYGUSUNU YAŞATMAK.KARAM DEDİĞİN GİBİ BİR HATA YAPTIM KUZUMERKENDİ İDRAR TESTİ İÇİN ŞİMDİ İYİM AMA OLUMLUDA OLSA OLUMSUZDA OLSA HAZIRIM DÜNYAYIN SONU DEĞİL.NEFES ALDIĞIM SÜRECE BU BENİM DAFAM OLDU BEN BU YOLDA YÜRÜYECEĞİM.ELBET BİR GÜN MURADIMA ERECEĞİM.RABBİM BİLİYOR İÇİMİ.ONUN TAKTİRİNE KALDI.O NE DERSE O OLUR.

heh şöle ol fozitif ol gerçi diyene bak ama olsun napalık allah vercekki olcak artı ben nebilim yokmuş gibi davranamıyorum içimde bi hiç var diyo senin için herkez için kendim için bile busfer olcak diyo hayırlısı cnm benm herzaman sizinleyim siz istediniz taktirca sizi seviyom hayali doslarım benim inş bi gün biyerlerdede karşılaşır görüşürüz bebeklerimizi severiz :)

Kelebekk afyon cok sukur iyi haberi aldimmm cnm

BİLİYORUM CANIM DÜN BAKTIM SAYFANA NE MUTLU SANA YA MASALLAH SUBHANALLAH:nazar::nazar:.DARISI BİZE OLSUN.ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ.GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRMEN VE BEBİŞİN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE.BİZLERDE DUA ET ARKADAŞIM BİZDE KAVUŞALIM EVLATLARIMIZA RABBİMİN İZNİYLE NASILSIN BAKALIM BİRAZ BAHSET DUYGULARINDAN

heh şöle ol fozitif ol gerçi diyene bak ama olsun napalık allah vercekki olcak artı ben nebilim yokmuş gibi davranamıyorum içimde bi hiç var diyo senin için herkez için kendim için bile busfer olcak diyo hayırlısı cnm benm herzaman sizinleyim siz istediniz taktirca sizi seviyom hayali doslarım benim inş bi gün biyerlerdede karşılaşır görüşürüz bebeklerimizi severiz :)

insallah kuzum ya neden olmasın dünya küçük.bir gün beişelerimizi sevip bu günleri yad ederiz.rabbim büyük neden olmasın kuzum.güzel günler göreceğiz insallah..

de
BİLİYORUM CANIM DÜN BAKTIM SAYFANA NE MUTLU SANA YA MASALLAH SUBHANALLAH:nazar::nazar:.DARISI BİZE OLSUN.ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ.GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRMEN VE BEBİŞİN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAN DİLEĞİYLE.BİZLERDE DUA ET ARKADAŞIM BİZDE KAVUŞALIM EVLATLARIMIZA RABBİMİN İZNİYLE NASILSIN BAKALIM BİRAZ BAHSET DUYGULARINDAN

Cnm benim yuce rabbim isteyen herkese nasipetsin 11 yil dile kolayy ama sukurler olsun sag saljm kucagimiza almayi nasip etsin cok guzel cok heycanlandim cnm etmem mi dua ben cok iyi bilirjm her gordugum tanidigima benim icinde dua edin namazinizda derdim cok iyi bilirimm guzelim ama cokkk guzel bir seymis heleki esimin o yuzundeki mutlulugu gormek birde 3 ay oncesinde yasadigim sikintilarin sonununda bunu yuce rabbim bize hediye etti binlerce sukurrr yine diyorum rabbim saglikla sihatle kucagima almayi nasip ederr nerde varsa tum isteyenlere rabbim nasip etsin

de

Cnm benim yuce rabbim isteyen herkese nasipetsin 11 yil dile kolayy ama sukurler olsun sag saljm kucagimiza almayi nasip etsin cok guzel cok heycanlandim cnm etmem mi dua ben cok iyi bilirjm her gordugum tanidigima benim icinde dua edin namazinizda derdim cok iyi bilirimm guzelim ama cokkk guzel bir seymis heleki esimin o yuzundeki mutlulugu gormek birde 3 ay oncesinde yasadigim sikintilarin sonununda bunu yuce rabbim bize hediye etti binlerce sukurrr yine diyorum rabbim saglikla sihatle kucagima almayi nasip ederr nerde varsa tum isteyenlere rabbim nasip etsin

11 YILMI ay canım benim ya ne mutlu sana eşinede arkadaşım bak senin sınavın bitmiş rabbim mucizeni göndermiş.allahım sağlıklı sihatlı hayırlı bir evlat olur insallah.sen bunu sonuna kadar hak etmişsin canım darısı bizlere olsun insallah.sizde sorun neydi canım birde ilk tüpdenemenmi bu

11 YILMI ay canım benim ya ne mutlu sana eşinede arkadaşım bak senin sınavın bitmiş rabbim mucizeni göndermiş.allahım sağlıklı sihatlı hayırlı bir evlat olur insallah.sen bunu sonuna kadar hak etmişsin canım darısı bizlere olsun insallah.sizde sorun neydi canım birde ilk tüpdenemenmi bu

Evt cnm ilk denemem esimde sperm dusuklugu bende de stresten skintidan adet duzensizligi di cnm insallah hayirlisinla sanada isteyen herkese nasip eder allahimmm

Doktoruna gore degisiyor bilmiyorum cnm. bana igne verildi. Istanbul tup bebektede jel verilmisti. ucuncu denemem. bildigim kadariyla yumurta toplama gununden itibaren saymaya basliyorsun. cuma sifir, cumartesi 1. gun oluyor bana gore senin durumun icin. benimde ayni 7 gunum vardi adetime transfer yapildiginda. umarim hakkinda hayirlisi olur.

sal canım cevabın için.yarın 13:30-14:00 arası transferim olacak.çok heycanlıyım ve sabırsızım günlerdir.inş transfer kolay geçer.şu idrar tutma olayından korkuyorum açıkcası.inş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz.en kısa zamanda bebişlerimizin büyümelerini konuşuruz...:nazar:

Back
X