Selam arkadaşlar,
Benimde dün yumurta toplama oldu birazdan arayıp öğreneceğim yumurtalarım ne durumda diye. Anestezili oldu hastanede pek bişeyim yoktu ama eve gelince ağrılarım çok oldu bugün daha iyiyim ama birkaç güne transfer olur sanırım. Herkese Allah hayırlısını versin.
yarin kan testim var, ben bu sabahta idrar testi yaptim ve yine negatif, ikinci cizgi namina hicbisey yok. Benimde esimde sperm sorunu var, ve doktorum 5.gun transfer yapti. Embriyologla konustugumuzda 14 yumurta toplanmis, 11 olgun, ve 3. gun 11den 8 tanesi dollenmisti, ve 5.gun transferin yailacak hic embriyoda kalmayabilir denildi. Elhamdulillah 2 tane tek kalmisti, digerleri bolunmeyi durdurmus. 1 i transfer edildi, cok iyi durumdaymis, digeri donduruldu, ve yarin kan testim var, Allah' im ne olur insallah hamileyimdir, uc yildir negatif sonuc aliyorum, benden baska herkese pozitif veren testler beni bu sefer kandiriyor olsun. Benimle birlikte bu yolculukta umut eden herkesin yuzunu guldur Yarabbim.
yumurtalarim bayiltilmadan alindi, yari yusuk vaziyette, ama herseyi hissettim, igne yumurta alimi hic bisey onemli degil artik yaparim gerektigi kadar, yeterki hamile kalayim.
yarin kan testim var, ben bu sabahta idrar testi yaptim ve yine negatif, ikinci cizgi namina hicbisey yok. Benimde esimde sperm sorunu var, ve doktorum 5.gun transfer yapti. Embriyologla konustugumuzda 14 yumurta toplanmis, 11 olgun, ve 3. Gun 11den 8 tanesi dollenmisti, ve 5.gun transferin yailacak hic embriyoda kalmayabilir denildi. Elhamdulillah 2 tane tek kalmisti, digerleri bolunmeyi durdurmus. 1 i transfer edildi, cok iyi durumdaymis, digeri donduruldu, ve yarin kan testim var, allah' im ne olur insallah hamileyimdir, uc yildir negatif sonuc aliyorum, benden baska herkese pozitif veren testler beni bu sefer kandiriyor olsun. Benimle birlikte bu yolculukta umut eden herkesin yuzunu guldur yarabbim.
yumurtalarim bayiltilmadan alindi, yari yusuk vaziyette, ama herseyi hissettim, igne yumurta alimi hic bisey onemli degil artik yaparim gerektigi kadar, yeterki hamile kalayim.
kızlar dün opuya 4 kişi girmiştik, hepsini aradım onları arayıp haber vermişler, birinin 4 te 1, diğerinin 4 te 2 , diğerinin 4 te 3 döllenmiş. Benim 3 vardı sadece. Aramadılar, ben de merak edip aradım, sizinkini daha yeni işleme aldık, hücrelere bakıp arayacağız bekleyin dediler, yakında habe gelecek. çok heyecanlıyım, eleerim ayaklarım tutmuyor resmen. Lütfen dua edin benim için. Lütfen okuyan herkes dua etsin arkadaşlar. Sevgiler hepinize.
hayırlı olsun canım.zaten hergün arayıp durumları hakkında bilgi veriyorlar.kaç yumurtan toplandı.buarada benimde ağrım olmadı pek ama jeli kullanmaya başladıktan 3 gün sonra ağrı oldu ama oda gittikçe azaldı.canım benim cuma toplama olmuştu transfer yarın.sabırlı ol canım inan günler geçmiyor...
kızlar, haber geldi. çok üzgünüm. 3 yumurtanın 2 sine sadece işlem yapmışlar dün, ve işlem yapılan o 2 yumurtanın 2 si de istenilen gelişimi göstermemiş, eşimin spermelri duruyormuş, bu gün dün işleme almadıkları o 3. Yumurtaya da sperm vermişler. Yarına kadar bekleyeceğiz dediler. Böyle olan var mı içinizde? 2. Gün gelişme göstermeyip de 3. Gün olumlu sonuç alan? 3. Gün gelişen var mı?
canım benim geçen yıl başıma geldi bu olay döllenme gözlenmedi.burda önemli olan yumurta ve sperme uyguladıkları teknik.sen nerde yaptırdın bak benim bu denememde öyle bir sorun olmadı.nerde yaptırdın sen insallah diğeri döllenip bölünme başlar.
allah hepimizin yardımcısı olsun dün de benim opum vardı çok şükür bugün aradım dölleniyolar dedi embriyolog bana geçen sefer 5. gün embriyosu transfer edilmişti doktor bu sefer 3. gün embriyosu transfer edecek ben de öyle istedim bi yerde okumuştum doğru mu bilmiyorum sorun erkekte ise 5. gün embriyosu, kadında ise 3. gün embriyosu daha iyiymiş diye bi umut bi de böyle deniycez kısmet olursa da perşembe minişlerimi alıp evlerine getiricem inşallah onlarda yeni yerlerini severler de anneyi hiç bırakmazlar
alfabe şansın açık olsun inşallah 3. yumurtan döllenir
herkese bol şans...
Kızlar, haber geldi. Çok üzgünüm. 3 yumurtanın 2 sine sadece işlem yapmışlar dün, ve işlem yapılan o 2 yumurtanın 2 si de istenilen gelişimi göstermemiş, eşimin spermelri duruyormuş, bu gün dün işleme almadıkları o 3. yumurtaya da sperm vermişler. yarına kadar bekleyeceğiz dediler. Böyle olan var mı içinizde? 2. gün gelişme göstermeyip de 3. gün olumlu sonuç alan? 3. gün gelişen var mı?
iğnelerden benim kadar panik yapan kimse yoktur heralde canım. ben bile 3. gün hastane hastane gezmekten yılıp kendim denedim. ben yapıyosam herkes yapar ve acımıyo canım korkma iğneden. reglinin gecikmesine takılma bende erken oldum biliyosun, mevsim dönüşlerinde adetler öne arkaya kayıyo böyle bir hafta 10 gün. endişe edicek hiçbişey yok o konuda merak etme yani :) benim opudan sonra ki 3. günüm embriyoların3. günü yani. demin embriyolog aradı şuana kada herşey iyi bundan sonra 5. güne gidebilir ve transfer ederiz ya da hepsi çökebilir dedi. bizde sorun morfoloji o yüzden transferimin olup olmaması bu 2 güne bağlı kızlar bana dua edin nolur
allah hepimizin yardımcısı olsun dün de benim opum vardı çok şükür bugün aradım dölleniyolar dedi embriyolog bana geçen sefer 5. gün embriyosu transfer edilmişti doktor bu sefer 3. gün embriyosu transfer edecek ben de öyle istedim bi yerde okumuştum doğru mu bilmiyorum sorun erkekte ise 5. gün embriyosu, kadında ise 3. gün embriyosu daha iyiymiş diye bi umut bi de böyle deniycez kısmet olursa da perşembe minişlerimi alıp evlerine getiricem inşallah onlarda yeni yerlerini severler de anneyi hiç bırakmazlar
alfabe şansın açık olsun inşallah 3. yumurtan döllenir
herkese bol şans...
3. gün ya da 5. gün transferinin erkek ya da kadındaki sorunla ilgisi yok. 5. gün transfer edilen embriyonun tutma olasılığı daha yüksek çünkü, laboratuvar ortamında 5. güne kadar dayanabilen embriyo gerçekten kalitelidir yani tutunma aşamasına gelebilmiştir. 2. ya da 3. gün transfer edilen embriyonun rahimde bölünmesinin devam edip etmediğini bilmiyoruz. doktorumun söylediğine göre, hiç bir laboratuvar ortamı rahim kadar güvenli değil embriyo için. bu yüzden, eğer az sayıda embriyomuz oluşmuş ise 2. 3. transferi iyi. çok sayıda embriyo var ise, en kalitelilerini seçebilmek için 5. güne kadar bekleyip gelişimi devam eden embriyolar transfer ediliyor. benim 4 embriyom oluştuğu için, embriyolog 2. gün transferi önerdi. laboratuvarda bekletip riske atmak istemedi..
canım bebişelrin sana yarın sımsıkı tutunsun insallah.sonu bebişle biten bir tedavi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?