2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Canım bence önemli değil yumurtan olsunda yavaş büyüsün nolcak:)

canım bence tutunma lekesi o
burda lekelendim deyip negatif alanı ben okumadım
boşuna moralini bozuyosun

canım stres yapma en fazla 2 gün geç olur opun
geç olsun hayırlı olsun bebiş olsun

canım bence tutunma lekesi o
burda lekelendim deyip negatif alanı ben okumadım
boşuna moralini bozuyosun

umarim dedigin gibi olur. Netten okuduguma gore yumurta alimindan on gun sonra bile idrar testi positif alinabiliyyormus, ve hamilelik belirtileri basliyormus. bende 5. gun transfer edildi ve sans daha fazla, cok iyi kalitede bi embriyo transfer edildi denildi. Transferin ucuncu gununde lekelenme oldu. Progesteron igne kullaniyorum, ve oda adeti engelliyor. o yuzden adetim gecti diyemiyorum. Azkaldi carsambaya. Insallah dedigin gibi olur. <3

canım şimdikten hayırlı olsun.sana sormak istediklerim var.benim cuma toplandı ve çarşamba transferim olacak.toplama günü sayılmıyor mu?bide transferden sonra yine iğnemi var ben jel kullanıyorum acaba bana da iğne verir mi?şu adet gününden ben de çok korkuyorum çünkü transferden 6 gün kadar sonra adet günüm olacak sorun olur mu tutunmada?iyi haberler alırsın inş..

jel kullanan arkadaşlara bir sorum var.ben toplamadan sonraki gün gayet iyiydim nerdeyse hiç ağrım yoktu.2.gün de öyle.ama gittikçe bel ve karın ağrım arttı.jel den olabilir mi-sizce normalmi bu ağrılar...:44:

canım bi doktoruna sorsana neden olabilir diye

canım stres yapma en fazla 2 gün geç olur opun
geç olsun hayırlı olsun bebiş olsun

saol kuzum inşlah karnım harita gibi oldu bi bardak su içsem kaçak yapcak şaka biyana iğnelerden cildenmi ne göbişimde beyaz yer kalmadı mosmor DDinşlh bu hafta deil bidaki hafta opum var hayırlısıyla

Doktoruna gore degisiyor bilmiyorum cnm. bana igne verildi. Istanbul tup bebektede jel verilmisti. ucuncu denemem. bildigim kadariyla yumurta toplama gununden itibaren saymaya basliyorsun. cuma sifir, cumartesi 1. gun oluyor bana gore senin durumun icin. benimde ayni 7 gunum vardi adetime transfer yapildiginda. umarim hakkinda hayirlisi olur.

saol kuzum inşlah karnım harita gibi oldu bi bardak su içsem kaçak yapcak şaka biyana iğnelerden cildenmi ne göbişimde beyaz yer kalmadı mosmor DDinşlh bu hafta deil bidaki hafta opum var hayırlısıyla
acıyo mu iğneler

Arkadaşlar opuya girdim bu gün, 3 yumoşum çıktı. Yarın arayp haber verecekler bana, local anestezi oldum, çıktığımda ağrım olmadı fazla.Ve sanırım Ege Üniversitedeki gördüğüm her hemşireye 3 yumurtam oldu diye söyledim. Hatta o kafayla bazılarına 2 şer bile söylemiş olabilirim. Yarın arayıp sonucu bildirecekler bana, yumurta kalitesini falan. Döllenip döllenmediğini. Çok mutluyum gerçekten, millet 4 yumoş oldu diye üzülürken ben 3 yumoşa nasıl mutlu oldum anlatamam. Erken çatlamadı bu sefer. Çok korkmuştum erken çatlar, 15. güne geldi diye, dr son çatlama engelleyici iğneden 2 tane yaptırdı bana. Ben de nasıl önlenecek bu erken çatlama diyordum, ve engellendi, çatlamadan toplandı, Rafael Bey o sakin tavrıyla 3 tane yumurta toplandı deyince ağlayacaktım nerdeyse sevinçten. Çok mutluyum gerçekten. O kadar korkmuştum ki operasyondan bomboş dönmekten. İlk engeli aştım, ama Umarım, yarın da devam eder mutluluğum. Embriyolarım oluşur inşallah. Bakalım artık gözüm telefonda bekleyeceğim yarın arasınlar diye. Güzel haberler alırım umarım. Nette fazla oyalanamıyorum, hepinize sevgiler.

kızlar biliyorum listeyi ihmal ettim ama iş ile ilgili proje hazırlamam lazımdı internete takılsaydım bu sefer işi ihmal edicegimi bildigim icin hic girmeyeyim daha iyi olur dedim önceki sayfalara hızlı bir geciş yaptım hemen listeyi tazeliyecegim

ARTMAYA BAŞLADI İNŞALLAH GERİSİ GELİR BOL BOL HABERLERİ ALIRIZ

Son düzenleme:

arkadaşım ben 11 gün nerdeyse hiç kalkmadım bebekler gibi baktılar arkadaşlarım ailem ALLAH razı olsun. lavobo ve jel için kalktım nerdeyse her şeye dikkat ettim ama malesef olmadı o yüzden için rahat olsun tahlilini yaptır hakkında hayırlısı olsun İNŞALLAH pozitif olur umudunu kaybetme RABBİM yardımcın olsun. bir tanıdık vardı benden iki gün sonra transfer olmuştu kadıncağız neler çekti hastalandı hastanede yattı bebekten felan vazgeçmişti RABBİM nasip etti oldu ve şimdi iki aylık bebeği kısmet ALLAH nasip ederse her türlü oluyor RABBİM hepimizi meleklerine kavuştursun...

Selam arkadaşlar,

Benimde dün yumurta toplama oldu birazdan arayıp öğreneceğim yumurtalarım ne durumda diye. Anestezili oldu hastanede pek bişeyim yoktu ama eve gelince ağrılarım çok oldu bugün daha iyiyim ama birkaç güne transfer olur sanırım. Herkese Allah hayırlısını versin.

slmlar bız beraber regl olucaz demıstık ama sen erken oldun bnde daha bugun oldum ya şımdı korkular başladı iğnelerı nası vurucam zor mu opu zamanı ayrıca 10 gun gec oldum olumsuz bırşey olurmu gecıkmesı ıle ılgılı ne guzel kendımı 13 nısana hazırlamıştım.... sımdı çok zor olucak Allahım ne olur tedavımızde sabır ve dayanma gucu ver..Aminn

canım hayırlısı olsun inşallah

arkadaşım tabiki biraz meşakkatli bir yol rabbim yar ve yardımcımız olsun.bende ilk zamanlar yapamam diyordum ama sonraları kendim vurmaya başladım inan daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…