2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

saol canım.inş seninde bebişin gelir.bugünde aradılar çok şükür herşey yolunda gidiyor.jeli ilk gün eşim yapmıştı ama dün ben yaptım daha iyi oldu aslında.canım ya inş tahlile kadar olur 3 ay olursa zor olur çünkü.sonuç iyi olsunda katlanıcaz artık.ben hayaller içinde yaşıyorum günlerdir.eşimde kızıyo kaptırma kendini diye ama elimde değil.ne zormuş beklemek.Allah hepimize sabır versin ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş...

canım ne jeli bu ne ise yarıyo insallah iyi haberlerini alırız ne zaman transfer

bebiş için rahmi hazırlıyo ve tutunmayı kolaylaştırıyo diye biliyorum.inş canım bende sabırsızlıkla bekliyorum.opu cuma oldu.bugün 3.gün.hergün arayıp her şey yolunda diye haber veriyorlar ama ne zaman transfer bilmiyorym.5.gün olursa salı günü olur.hayırlısı inş hepimiz için.

canım bende transfer için bekliyorum ama bişeyi merak ettim.sen mi iki tane istedin.:18:

kızlar biraz önce bi ttopik gördüm sperm ve yumurta donasyonu diye...kimseyi yargılamak değil niyetim kınamak hiç değil ama bunu nasıl yapabiliyolar anlamış değilim...başka bi kadının yumurtasıyla yada başka erkeğin spermiyle bebek sahibi olmak istiyolar...bizim ülkemizde bu yasak zaten yurtdışında yada kıbrısta yaptırıyolarmış...kınamıyorum sadece şaşkınım ben bunun sadece filmlerde olacağını sanırdım

Cnm Allah kimseyi evlat hasreti çektirmesin çok zor gerçekten oraya giden kişilerin çoğu ya yumurtası yok ya spermi yok ya menopozda vs kendileri birçok kez deneyip evlat özlemi çeken kişiler mesela bizim ilk tüp bebegimizde bizim embriyolar iyi gitmemişti ozaman çok umutsuzluğa kapıldım acaba yumurtada problem mi var benim yüzümden eşimin çocuğu olmuycak mı diye bunalım anlarında çok suçladım o donem bahsettiğin topiği gördüm çok inceledim insan bir yerden sonra kendi için değil eşi için bunu çok istiyor.. Dini boyutunu bilmiyorum umarım rabbim bizlere kendi yavrumuzu nasip eder ama olmazsa düşünebilirim bende

amin canım inş bebeklerimiz gelsinde razıyız böle şeylere katlanmaya..ben pek kendimi kaptırmamaya çalışıyorum şansım az olduğu için sadece 1 tane embiriyom var inş oda bana süpriz yapar beni bırakmaz..

Hayirlisi boyleymis demekten baska ne diyebiliriz.Bende test tarihinden evvel regl olcak gibiyim.Kendimi simdiden alistiriyorum.Herkes gibi imkanlar olcusunde denemeye devam edicez ta ki Allah kaderimize yazana kadar.Insan uzuluyo tabiki ama sabirla ve umutla yola devam edicez.Gecmis olsun.Umarim bebisine kavusmana vesile olacak iyi bi dr bulursun canim.

merhaba
bende dün 1 tane 8 hücreli bebişimin tranferini yaptırdım şimdi ,transferden önce yasadıklarım komedi gibiydi özellikle idrarınızı tutma konusunda cunku ilaçlardanmıdır bilmem sürekli tuvaletteyim bu aralar:)
şimdi zor sürec geri adım başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Ben o jelden çok çektim geçen sefer resmen içimde birikmişti enfeksiyon yaptı bu kez onu kullanıyorum ama onu yerine geçen bir iğne verdi dr arada onu yapcam.. Jeli kullanırken arkasında mutlaka yürüyüş şart

canım sana katılıyorum bu dediklerinin aynısını bende hissettim.yumurtamın bitmek üzere olduğunu duyunca çok yıkıldım,allahım orlara gitmeyi mecbur bırakmasın kendi yumurtamızdan nasip etsin.yaza kadar deniycem olmzsa bende yumurta donsyonunu düşüncem.

Hayırlı olsun rabbim nasip eder inşallah bende bu kez çok sıkıntı çektim merkeze sıkışık gittim 3 saat kadarda o vaziyette bekleyince kotu oldum transfer esnasında da usg için bastırılınca resmen kotu oldum ama tuttum çok şükür

Cnm rabbim inşallah nasip ederde gerek kalmaz onunda riskleri var sonuçta ya ben aslında her şeye açığım tüp bebekten önce evlat edinmeyi araştırdım mesela gittim bizzat görüştüm ama süreç çok 3 seneyi buluyor koruyucu ailelik için gittin onuda ailenin geri alma durumu varmış ama eger şuanda hamile kalırsam koşa koşa gidip koruyucu ailelik için başvurcam..
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın ben bu durumu organ bağışı olarak düşünüyorum inşallah gerek kalmaz ama ya olmazsa hiç işte ozaman çarelere bakıyor insan

canım ya çok güzel düşünmüşsün.. inş bebeğin seninledir ve bu üzüntüler sıkıntılar..çaresiz olmak evlat hasretiyle yanıp tutuşmak çok zor.allhım inş bize yavrularımızı gönderir yüzümüzü güldürür..

kızlar sabah klinkten aradı embriyolog 9 yumurtanın 7 si döllenmiş biri sizlere ömür kaldı 6 tane salı ya da perşembe transfeim var. ya benim aklıma takılan milyor adet ilaç verildi dün opudan çıkınca akşam crinone jel yapmam gerekiyodu ama ben unuttum aklıma anca bugün 4 de yapmak geldi yaptım ama aklıma saçma sapan şeyler geliyo rahim hazır olmayacak bebek tutunmayacak gibi. napiim ben aceba ? :26:

gün geçtikçe içime daha çok doğuyo canım,şuan ki belirtiler hamilelğin belirtileri inşallah ama inanki hamilesin nedendir bilmiyorum ama içime doğuyo.

belirtilerim benimde öyleydi hatta adet sancısı gibiydi amann dedim şu testi yapim nede olsa sancım başladı ve adet olucam heralde yakın zamanda dedim test yaptım çift çizgi şookk oldum,ama sen şok olma tamam mı :)))

nete girdikçe bakıcam sana az kaldı heralde sonucun belli olmasına.

a.e.ol canım dularımdasınız,

Tatlim kafana takma biliyosunki bizim icin stres cok onemli kendini sikarsan hic bi sorunuhalledemezsin aksine daha. Cok sorun cikarirsin kendine canim moralini bozmak istemiyorum tatlim ama kendini herseye hazirlaman lazim tatlim ben transfer gunu heyecanla gittim icimde okadar buyuk bi umut vardikii ama transferim yapilmadi ertelendi rahhim duvarim inceymis ve ben boyle bisey olabilicegini bilmiyodum eger bilseydim belki kendimi hazirlardim boyle daha kotu oldim orda koca hastaneye sigamadim dusun ama burda bi arkadasinda transferi ertelenmis 2 ay ve simdi hamis demem oki vardir herseyde bi hayir tatlim bunu dusun rabbine sigin bol bolda dua et

nerde yaptırdın sen ? ayrıca beni daha çok strese soktun herşeyde bi hayır vardı diyerek. jeli zamanında yapmadım bitti mi yani olay ?

nerde yaptırdın sen ? ayrıca beni daha çok strese soktun herşeyde bi hayır vardı diyerek. jeli zamanında yapmadım bitti mi yani olay ?

cnm bende tup bebekle evlat sahıbı oldum

jeller ve bantlar çok önemlı rahımde incelik göruyorlarsa bant verıyorlar jellerde tabı bunun içindi sanırım

ama sadece bır gun jeli kullanmadın dıye kafanda buyuttuğun kadar bı sorun olacağını sanmıyorum ıyı düşün ıyı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…