2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

nerde yaptırdın sen ? ayrıca beni daha çok strese soktun herşeyde bi hayır vardı diyerek. jeli zamanında yapmadım bitti mi yani olay ?

Bitanem ben jeli kastetmedim transferim ertelendi benim onu katettim sakin strese kapilma lutfen cunku pozitifi gormemiz icin kotu dusuncelerden arinmamiz lazim ben istanbul cerrahi hastanesinde yaptiriyorum ilk tup denemwm

canım merkezi aradınmı? hemşirenle konuşsaydın keşke yani unuttum jeli ne yapmam gerek falan diye ?? Sorun olmaz diye düşünüyorum canım ben ama sen işini sağlama al arkadaşım

canım merkezi aradınmı? hemşirenle konuşsaydın keşke yani unuttum jeli ne yapmam gerek falan diye ?? Sorun olmaz diye düşünüyorum canım ben ama sen işini sağlama al arkadaşım
canım konuştum demin aradılar zaten bilgi vermek için. gayet iyi gelişiyo embriyolar dedi. jel için de başladıktan sonrası önemli bundan sonra unutma dedi. zaten zamanı geri alamam ki elimden bişey gelmez artık :26:
ay napiyim ya narkozun etkisinden zaten kadın anlatırken pek bişey dinleyemedim. eşim de fransız zaten anlamamış olabilir kelimesi kelimesine. aslında kağıtta yazıyomuş ben 23 ü görünce büyük harflerle 23 ünde başlanıyo zannettim. 23ünde tek dozdan 2 doza geçiliyomuş meğer. benim salaklığım yani ama napalım artık. gene allahtan burayı okudum da jeli herkes hemen başlamış o dikkatimi çekti yoksa yarına kadar beklerdim ben.

Son düzenleme:

Haklısın canım zamanı geri alcak halimiz yok tabi. benimde bugün 5. iğne günüm opuya şafak sayıyorum....

Haklısın canım zamanı geri alcak halimiz yok tabi. benimde bugün 5. iğne günüm opuya şafak sayıyorum....

allah yardımcın olsun tatlım opuyu beklerkende cok sabırsız oluyo insan ama opudan sonrası daha heyecanlı noldu yumiler bebişlerim bi an önce konulsa diye insan cok sabırsızlanıyo ve heyecan yasıyo rabbim hepimize pozitif sonuç almayı yasatsın canım senin ilk denemenmi benim ilk tüp bebek denemem meraktan sordum

her isteyene versin allah

evet canım ilk denemem :)) 2 kez aşılama yapıldı baktık olmuyor tüpe geçtik.

valla jeli unutma benim gibi hemen o akşam başla

Tamam canım unutmam merak etme sen :)))))

evet canım ilk denemem :)) 2 kez aşılama yapıldı baktık olmuyor tüpe geçtik.

Tamam canım unutmam merak etme sen :)))))

benimde 3 negatif asılamam var tatlım bbaktık olmadı sonra laporoskopi yaptırdık ve tüp bebek farz oldu

ne zaman deneyeceksin tekrar ?

tatlım ben ilk tüp bebek denememe basladım bu ay transferim olcaktı ama rahim duvarı inceliginden dolayı dr transferi erteledi şimdi ilaç kullanıyorum kalınlasması için nar suyu falan içiyorumm persembe günü kontrolum var eger hersey yolunda giderse dr bu ay trasferimi yapıcak allah izin ederseeee

slmmm ben geldim dün internetim yoktu giremedim kkya kafayı yiyecektimaman çok şükür geldi.ne var ne yok kızlar sayfalar pek ilerlememiş .accend canım ne zaman transferin hadi bakalım sende son dönemeçe geldin rabbin izniyle...: ya kızlar gün sayma olayında transver günü sayılmıyormuş ben bunu bilmiyordum bugıun 7 gün diyordum meğersem 6.günmüş.gün saymaktan ve belirti sayfalarını okumakatan kafayı yiyecem.YA Sabır Ya Allah.......ne zormuş beklemesi...hani bir şarkı varya oynatmaya az kaldı doktorum nerde diye ha işte o moddayımm

Transfer günü sayılmıyor cnm

evet kuzum sayılmıyormuşşşşengin kk bilgilerimi bir yenisi daha eklendi..diploma alacam zatı tüp bebek üzerine

Valla öyle ne olcak bizim halimiz bilmem...
Cnm şu bant varken duş aldın mı hiç? Çıkartınca yapışıyor mu tekrar?

Benimki tek şırıngayla aynı anda peş peşe transfer etti. Boncuk gibiydi izledim bende önce biri sonra diğeri transfer edildi

aycen sonucu yazmayı unuttum senin topic e çok şükür değerim pozitif çıktı:) darısı herkesin başına

Valla öyle ne olcak bizim halimiz bilmem...
Cnm şu bant varken duş aldın mı hiç? Çıkartınca yapışıyor mu tekrar?

Hayatım o bant belli araşıklarla yenisiyle değiştiriliyor diye biliyorum sen bitane mi aldın banttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…