- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
bahar canım bende iyim ne olsun evime döndüm.insallah 1 tanecik mucizen sana sımsıkı tutunur.bebiş olur alırsın kucağına
sabah opuya girdim bütün gün uyudum gelince. 9 tane yumurtam olmuş. narkozdan ayılırken burası benim evim ne işiniz var burda demişim içerdekilerene var ne yok kızlar
amin cnm inşallahçok sevindim canım inş kalitelidir hepside embiriyo oluşur bebeğin gelir..
Kızlar size bisey danışacağım yardımcı olun nolur.Buyuk tuvaletini zorlanarak yapan varmi yani transferden sonra ilk kez ciktim ben kabiz değilim cok şükür ama ayıptır söylemesi kendiligindede olmuyor biraz ikinmak gerekiyor sizlerdede boyle mı oluyor acaba???insallah bir sakıncası olmamıştır endiselendiriyor beni hersey
Kızlar size bisey danışacağım yardımcı olun nolur.Buyuk tuvaletini zorlanarak yapan varmi yani transferden sonra ilk kez ciktim ben kabiz değilim cok şükür ama ayıptır söylemesi kendiligindede olmuyor biraz ikinmak gerekiyor sizlerdede boyle mı oluyor acaba???insallah bir sakıncası olmamıştır endiselendiriyor beni hersey
sabah opuya girdim bütün gün uyudum gelince. 9 tane yumurtam olmuş. narkozdan ayılırken burası benim evim ne işiniz var burda demişim içerdekilerene var ne yok kızlar
Cnm kabız değilmişsin rahat ol psikolojik olarak her şeyden rahatsız oluyoruz hapşırmak öksürmekte kasıyor insanı ama dogal şeyler..sen wc de rahat ol her zaman ki gibi nasılsa kabız degilsin
Canım benim pek bilgim yok ama ıkınmak iyi olmaz heralde yakayısı kurusu ye
Kabiz olmamak icin neler yemiyorumki canim korkudan:)kayısı kurusu+hosafi+zeytinyağlı yemekler+sırf sebze yemeği+çorba+süt+meyve... Yani boyle gider bu:)) insallah olmadan geçiririm su 10 gunu
canım benim insallah keske daha opum bile olmadı daha takipteyim hala yanlıs anlamıssındır sanırım bu lekelenmeler iğnelerden oluyo sanırım akıntı gibide aynı zamandaCANIM BENCE SEN HAMİŞSİNHADİ BAKALIM ODA LEKENME SANIRIM 8 HÜCRELİ GENELDE İYİ EMBRİYO OLUYOR CANIM BENİMDE 8 HÜCRELİ AMA BİLMİYORUM SONUCU NE OLUR BEKLEYİP GÖRECEĞİZ...
canım cok sagol ama hala igne kullanıyorum opu galiba pztesi belli olur bu arada o fitil ne işe yarıyo canım düşügümü engelliyo yaa nasıl kullanılcak banada verirmiki acaba canım insallah senin icinde bi sorun cıkmaz hayırlısıyla alırsın bebegini kucagınaKaçınci günün pembe akıntı az olduğunda yerleşme lekesi oluo progestan fitili sakın ihmal etme kanamayı durdurabilir. Benim 10. Günüm pembe lekem geldi yarım çay kaşığı kadar tek sefer sonra durdu ara ara devam etti iğnelerle durdurduk ce şuan 5.5 aylık olduk inşallah böyle dvm ederiz
canım ben bursada jinemede gidiyorum hersey icinde 5000 civarı sanırım en son odemeyi yapmadık daha ilaclar fazla tutarsa 5000 i gecebilirMerhaba arkadaşlar hangi tüp bebek merkezinde tedavi görüyosunuz bende önümüzdeki yıl yaptırmayı düşünüyorum fiyatları merak ettim yazarmısınız
cok uzuldum arkadasım hayırlısı olsun ne desek bos teselli etmez seni biliyorum ama kısmet üzme kendini yapcak bisey kalmamıs artık sen elinden geleni yapmıssın gerisi RABBİMİN taktirine iznine kalmıs hersey onun elinde biz ne kadar ugrasırsak o istemesse olmaz dimi arkadasım şimdi artık onumuze bakıcaz durumun müsaitse tekrar denersin ama bence biraz kendini dinle derim arkadasımKan tahlili yaptırdım benim miniklerin ikiside evden kaçmış... Degerim 2 nin altında çıktı. Şimdi istanbulda merkez arıyorum... İnşallah hayırlısı. Geri kalanlarda güzel sonuçlar alırlar inşallah...Şimdilik oyun dışı kaldım((((
hayırlısı olsun arkadasım bencede hamişşin kan testin ne zamandıSlm arkadaslar benim bu gun8. Gunu transferimin dayanamadim test yaptim cift cizgi cikti ama birintam kirmizi digeri pembe ondan biraz daha az belirgin sizceeee bnn hamilemiyim
büyümüslerdir tabi canım insallah bende gidicem pztesi opu günü belli olablirslm kızlar 3 cü iğnemide yaptım yarın son iğnem pazartesi kontrolüm var bakalım yumişler büyümüşmü
:))
slm kızlar.benim dün yumurta toplamam oldu.8 tane..bugün arayıp 5inin iyi olduğunu söylediler.inş iyi sonuçlar alırım.transferi olanlar bu işlem nasıl oluyor ve daha sonra çalışmaya başladınız mı?birde şu jeli nasıl kullanıyorsunuz ben zorlanıyorum ve emin olamadım olup olmadığı konusunda.ve bu jeli ne kadar süre kullanıcaz.çok soru sordum kusura bakmayın...
haydi hayırlısı olsun canım bende histeroskopiden sonra baya bi kendime gelememiştim esimle annemle telde konustum hatırlamıyorum insan saf gibi oluyo hani senet imzalatsalar o an imzalıcam yanisabah opuya girdim bütün gün uyudum gelince. 9 tane yumurtam olmuş. narkozdan ayılırken burası benim evim ne işiniz var burda demişim içerdekilerene var ne yok kızlar
hayırlı olsun canım aynı anda ediliyodu benim bildigim yanlıs bilmiyosam nettende arastırabilirsin bu arada insallah sıkı sıkı tutunur sana bebişlerin canım güzel haberlerini bekliyozarkadaşlar sabah 7 de transferim yapıldı! 2 embriyo transfer edildi! aranızda 2 embriyo transfer edilenlere sorum olacak! iki embriyoyu aynı andamı transfer ettiler? yoksa ayrı ayrı mı?
arkadaşlar sabah 7 de transferim yapıldı! 2 embriyo transfer edildi! aranızda 2 embriyo transfer edilenlere sorum olacak! iki embriyoyu aynı andamı transfer ettiler? yoksa ayrı ayrı mı?
Cnm benim yarin kan tahlilim ama ben dun test aldim evde yaptim cift cizgi belli ama biri tam kirmizi digeri acik pembe daha az belirgin digerine gore acaba hamilemiyimmmmmmmm uykularim kacti uyuyamiyorummmm yarin sonuc ne olur acaba allahimm hepimizin yuzunu guldursunnncanım benim insallah keske daha opum bile olmadı daha takipteyim hala yanlıs anlamıssındır sanırım bu lekelenmeler iğnelerden oluyo sanırım akıntı gibide aynı zamanda
canım cok sagol ama hala igne kullanıyorum opu galiba pztesi belli olur bu arada o fitil ne işe yarıyo canım düşügümü engelliyo yaa nasıl kullanılcak banada verirmiki acaba canım insallah senin icinde bi sorun cıkmaz hayırlısıyla alırsın bebegini kucagına
canım ben bursada jinemede gidiyorum hersey icinde 5000 civarı sanırım en son odemeyi yapmadık daha ilaclar fazla tutarsa 5000 i gecebilir
cok uzuldum arkadasım hayırlısı olsun ne desek bos teselli etmez seni biliyorum ama kısmet üzme kendini yapcak bisey kalmamıs artık sen elinden geleni yapmıssın gerisi RABBİMİN taktirine iznine kalmıs hersey onun elinde biz ne kadar ugrasırsak o istemesse olmaz dimi arkadasım şimdi artık onumuze bakıcaz durumun müsaitse tekrar denersin ama bence biraz kendini dinle derim arkadasım
hayırlısı olsun arkadasım bencede hamişşin kan testin ne zamandı
büyümüslerdir tabi canım insallah bende gidicem pztesi opu günü belli olablir
canım ne jeli bu ne ise yarıyo insallah iyi haberlerini alırız ne zaman transfer
haydi hayırlısı olsun canım bende histeroskopiden sonra baya bi kendime gelememiştim esimle annemle telde konustum hatırlamıyorum insan saf gibi oluyo hani senet imzalatsalar o an imzalıcam yani
ALLAHİM NELERE KATLANIYORUZ YA RABBİM DAHA FAZLA BEKLETME BİZİ BÜTÜN ARKADASLARIMIN GOBÜŞLERİNİ DOLDUR İNSALLAH
hayırlı olsun canım aynı anda ediliyodu benim bildigim yanlıs bilmiyosam nettende arastırabilirsin bu arada insallah sıkı sıkı tutunur sana bebişlerin canım güzel haberlerini bekliyoz
Cnm benim yarin kan tahlilim ama ben dun test aldim evde yaptim cift cizgi belli ama biri tam kirmizi digeri acik pembe daha az belirgin digerine gore acaba hamilemiyimmmmmmmm uykularim kacti uyuyamiyorummmm yarin sonuc ne olur acaba allahimm hepimizin yuzunu guldursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?