Rezerv azlığı şansı çoookk düşürüyor tavsiyem rezervini düzelt ondan sonra tedaviye başla ben öyle yaptım hamdolsun bugünüme. Açtığım bi topik var embrio kalitesi için .... Adlı topiğimi takip et çok işine yarayacaktır. 2embrio çyu zar zor elde ederken orda kullandıklarım sayesinde 6 tane kaliteli embriom 11tane yumoşum olmuştu.
CNm insallah mucadeleyi kazanip Sana tutunur o embriyon
Kan tahlili yaptırdım benim miniklerin ikiside evden kaçmış... Degerim 2 nin altında çıktı. Şimdi istanbulda merkez arıyorum... İnşallah hayırlısı. Geri kalanlarda güzel sonuçlar alırlar inşallah...Şimdilik oyun dışı kaldım((((
Cnm gözün aydın çok sevindim tedavin bitmiş inşallah tutunmuştur yükseğe uzanma gerinme ani hareket etme eğilme ağır kaldırma onun haricinde günlk hayatına dönebilirsin ilk 3günden sonra tutunduysa zaten tutunuyor tutunmadıysa tutunmuyor. Zikir çek ben zikirle yattım zikirle kaldım. Hadi dualarım seninle. Kaç yumoş oldu kaçı döllendi dondurulmuş var mı hadi kızımın dr. Kardeşleri gelsin inş
Slm arkadaslar benim bu gun8. Gunu transferimin dayanamadim test yaptim cift cizgi cikti ama birintam kirmizi digeri pembe ondan biraz daha az belirgin sizceeee bnn hamilemiyim
Arkadaşlar merhaba.Bugün aranıza yeni katıldım.4 gün önce iğne ile tüp bebek tedavisine başladım.Çok zorlu bir süreç.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ankara Genart tıp merkezinde tedavi görüyorum.Ankaradan sevgiler...
cnm bayadir yazismadik senle.. Bana diger tedaviye oranla birazdaha AZ ilac kullanildi usg de 10 gibi folikul gorunuyordu 5 tane yumurta çıktı hepsi dollendi şukur 2 tane 8 hücreli iyi kalite dedikleri embriyo transferi oldu gebelik aşısıda yapıldı,sanırım cokulturde var..dondurulmuşum kalmadı maalesef kaç aydır çok şey yaptım sen biliyorsun faydası oldu mu bilmiyorum gecenkinde 17 yumurta şimdi 5 tabi doz farkı var gecenkinde 3. Güne 6 embriyom vardı 6-7-8 hücreli şimdi 2 tane 8 hücreli kaldı çok şey yaptım aylardır sigara yok bol vitamin takviyesi sağlıklı olcaz dıye çok ugraştık inşallah bana tutunurlar
Cnm aygul hanım yüksek gebelik elde ettıgımız embriyolardan dedi transfer esnasında erkin beyde iyi dedi..kotu olsa söylerlerdi değil mi?
Sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor?
WAlla venim son transferimde değil de ondan önceki transferimde timur hoca beğenmediğini söylemişti ve tutmamıştı yanı kimyasal oldu sanırım çünkü değerim biraz yüksekti. Son transferdeki embriolarımı çok beğenmişti ve herkes süpersin demişti bana. İnşallah tutunur canım. Çok yumoştan önemlisi kaliteli olması. Çünkü kaliteli olduğunu da söylemişler e hadi hayırlı olsun cnm
Kan tahlili yaptırdım benim miniklerin ikiside evden kaçmış... Degerim 2 nin altında çıktı. Şimdi istanbulda merkez arıyorum... İnşallah hayırlısı. Geri kalanlarda güzel sonuçlar alırlar inşallah...Şimdilik oyun dışı kaldım((((
iyiyim canım benim 1 tane embiriyom oluşmuş pzartesi transfer edilecek. inş bebeğim bana sımsıkı tutunur beni bırakmaz.sen nasılsın..?
canım merhaba transferin hayırlı olsun umarım bebeğin seninledir şuan,ben 2,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadım sorunumda sebebsiz infertilite o kadar kür yaptım,2 tane başarısız aşılama 3.aşılamam yumurta oluşmadığı için iptal oldu ama rabbim yeterki ol desin dr dan canım sıkkın şekilde çıkmıştım iptal oldu deyince ve 3 gün sonra hamile kalmışım hemde tedavisiz bende tüp bebeğe başlıcaktım tabi öncesinde laparaskopi ve histeraskopide olucaktım.
içimden bir his senin hamile olduğunu söylüyor,bilmiyorum içime doğdu.
güzel haberlerini almak dileğiyle...a.e.ol
slm kızlar.benim dün yumurta toplamam oldu.8 tane..bugün arayıp 5inin iyi olduğunu söylediler.inş iyi sonuçlar alırım.transferi olanlar bu işlem nasıl oluyor ve daha sonra çalışmaya başladınız mı?birde şu jeli nasıl kullanıyorsunuz ben zorlanıyorum ve emin olamadım olup olmadığı konusunda.ve bu jeli ne kadar süre kullanıcaz.çok soru sordum kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?