canım iğneleri aşılama için mi tüp bebek için mi başlıcaksın?
hakkında hayırlısı olsun kuzum,inşallah tedaviye cevap verir bu sefer tutar...
CNm cok sevindim insallah hepsi dollenir guzel guzel gelisip Sana tutunurlar
kızlar pembe renkli akıntılarım devam ediyo neye işarettir iyimi kötümü bilemedim
bide bisey sorucam 8 hücreli embriyo nasıl oluyo dahamı kaliteli doktormu söylüyo bunu ben ilk kez yeptırıyorum bilmiyorum bana gülmeyün bu konuda
Evet haklisin. Herkez labratuar ortaminin iyi olmasinin gebelik basarisi icin ne kadar onemli oldugunu yazmis. Bu yuzden ara vermeden ikinci denemem icin yer arastiriyorum. Cokta karasizim. Maddi olarak cok fazla acilamam.Rezev azligida canimi sikiyor. Bu denemede 4 yumurtam oldu 3 dollendi. 2 transfer edildi ama tutmadi. Oysaki her iki asilamamdada heme hamile kalistim bununda tutucagina okadar inaniyordun ve kendimi okadar hazirlamistim....Neyse test gunum pazartesi cikmadik candan (kirmizilari) gorene kadar umut kesilez. Insallah rabbim bana mucizesini gonderir.
Merhaba arkadaşlar hangi tüp bebek merkezinde tedavi görüyosunuz bende önümüzdeki yıl yaptırmayı düşünüyorum fiyatları merak ettim yazarmısınız
amin canim cumlemize ins.benim gecen cuma 2. Gun embriyosu transfer edilmisti.7. Gun oluyo sanirim bugun.test gunumde haftaya cuma.banada bazen adet belirtisi gibi geliyo hissettiklerim.ama ne yapalim hayirlisi olsun deyip beklicez.allah cumlemizin emeklerini bosa cikarmasin ins.
kelebeğim, yeni mi başlıyor senin ağrıların daha. Kız benim daha opu yapılmadı, kasıklarım ağrıyıp batıp duruyorlar. Oh oh diyorum yumoşlarım büyüyorlar. Ağrı hiç bir şeyin belirtisi değil tatlım inan bana, ne gebeliğin ne de gebe olmadığının. O yüzden içini rahat tut tatlım, test gününe kadar bekle veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;
güzel haberi ver bize burdan. Hadi bakalım, bekliyoruzzzzzzz..................
mrh ben ankarada gürgan klinikte tedavi oldum.ilaçlar hariç 4.100 tl verdik biz.ilaçlarda raporsuz kutusu 350 milyona geliyor.4 kutu kullandım.hitreskopi yapıldı onada 1000 tl ödedik.birde konaklama falan filanla bize yaklaşık 8 bine falan geldi.bu süreç hem maddi hem manevi zor bir süreç RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNSALLAH.
kızlar pembe renkli akıntılarım devam ediyo neye işarettir iyimi kötümü bilemedim
bide bisey sorucam 8 hücreli embriyo nasıl oluyo dahamı kaliteli doktormu söylüyo bunu ben ilk kez yeptırıyorum bilmiyorum bana gülmeyün bu konuda
aminn cnm tedavin bittimi bende 1 kere denedim ama tutmadı seneye tekrar düşünüyorum
bitti canım bugun transferin 5 günü oluyor .bekliyorum bakalım.korkuyorum:18::18:.benimde bir olumsuz denemem oldu.ondan yumurtam döllenmedi tedavim yarım kaldı.bunda transfere kadar gelebildim rabbimin izniyle bu bile benim için bir mucizeydi sen nerde yaptırdın sorun ne sizde özel olmazsa..
inş. Rabbim emeklerini boşa cıkartmaz sonucun pozitif olur ben ist.da denedim ferticenter tüp bebek merkezinde benim yumurta rezervim az cnm bu ayda aşılama yaptım bugün tahlil yaptım oda negatif cıktı seneye son kez tüp bebek deneyecem
insallah bir daha ki denemeye gerek kalmadan bebeğin sana süpriz yapar.bu rezerv sorunu çoğumuzda var.bende rezerv mağdurlarındanım.ne yapalım kader işte.rabbimin bir bildiği vardır.
bu ay çòrek otu bal tarcın yapmıştın ilaca ek olarak 4 tane yumurtam olmustu yine tutmadı kısmet degilmiş kac yıllık evlisin cnm
ne tedadüf benimde 4 yumuişim olmuştu bende bal tarçın çörek otu yemiştim:)ben 5buçuk yıllık evliyim.sen nekadarlık evlisin
Baahar nasılsın arkadaşım.ne yaptın günler sanada geçmez artık bundan sonra
iyiyim canım benim 1 tane embiriyom oluşmuş pzartesi transfer edilecek. inş bebeğim bana sımsıkı tutunur beni bırakmaz.sen nasılsın..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?