2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar pembe renkli akıntılarım devam ediyo neye işarettir iyimi kötümü bilemedim
bide bisey sorucam 8 hücreli embriyo nasıl oluyo dahamı kaliteli doktormu söylüyo bunu ben ilk kez yeptırıyorum bilmiyorum bana gülmeyün bu konuda

CNm cok sevindim insallah hepsi dollenir guzel guzel gelisip Sana tutunurlar

Cnm gözün aydın çok sevindim tedavin bitmiş inşallah tutunmuştur yükseğe uzanma gerinme ani hareket etme eğilme ağır kaldırma onun haricinde günlk hayatına dönebilirsin ilk 3günden sonra tutunduysa zaten tutunuyor tutunmadıysa tutunmuyor. Zikir çek ben zikirle yattım zikirle kaldım. Hadi dualarım seninle. Kaç yumoş oldu kaçı döllendi dondurulmuş var mı hadi kızımın dr. Kardeşleri gelsin inş

Kaçınci günün pembe akıntı az olduğunda yerleşme lekesi oluo progestan fitili sakın ihmal etme kanamayı durdurabilir. Benim 10. Günüm pembe lekem geldi yarım çay kaşığı kadar tek sefer sonra durdu ara ara devam etti iğnelerle durdurduk ce şuan 5.5 aylık olduk inşallah böyle dvm ederiz

Merhaba arkadaşlar hangi tüp bebek merkezinde tedavi görüyosunuz bende önümüzdeki yıl yaptırmayı düşünüyorum fiyatları merak ettim yazarmısınız

Rezerv azlığı şansı çoookk düşürüyor tavsiyem rezervini düzelt ondan sonra tedaviye başla ben öyle yaptım hamdolsun bugünüme. Açtığım bi topik var embrio kalitesi için .... Adlı topiğimi takip et çok işine yarayacaktır. 2embrio çyu zar zor elde ederken orda kullandıklarım sayesinde 6 tane kaliteli embriom 11tane yumoşum olmuştu.

Merhaba arkadaşlar hangi tüp bebek merkezinde tedavi görüyosunuz bende önümüzdeki yıl yaptırmayı düşünüyorum fiyatları merak ettim yazarmısınız

mrh ben ankarada gürgan klinikte tedavi oldum.ilaçlar hariç 4.100 tl verdik biz.ilaçlarda raporsuz kutusu 350 milyona geliyor.4 kutu kullandım.hitreskopi yapıldı onada 1000 tl ödedik.birde konaklama falan filanla bize yaklaşık 8 bine falan geldi.bu süreç hem maddi hem manevi zor bir süreç RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNSALLAH.

dediğin gibi canım bekleyip rabbimize sığınmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden hepimizin hakkında hayırlısı

güzel güzel büyür insallah yumişlerin sonunda bebiş olup gelirler sana.ne bileyim ya daha önce tecrübem olmadığı için korkuyorum.kaderde varsa olmuştur yoksa ne gelir elden.rabbime sığındım.artık gerisi onun taktiri

Aminn cnm tedavin bittimi bende 1 kere denedim ama tutmadı seneye tekrar düşünüyorum

CANIM BENCE SEN HAMİŞSİN HADİ BAKALIM ODA LEKENME SANIRIM 8 HÜCRELİ GENELDE İYİ EMBRİYO OLUYOR CANIM BENİMDE 8 HÜCRELİ AMA BİLMİYORUM SONUCU NE OLUR BEKLEYİP GÖRECEĞİZ...

aminn cnm tedavin bittimi bende 1 kere denedim ama tutmadı seneye tekrar düşünüyorum

bitti canım bugun transferin 5 günü oluyor .bekliyorum bakalım.korkuyorum:18::18:.benimde bir olumsuz denemem oldu.ondan yumurtam döllenmedi tedavim yarım kaldı.bunda transfere kadar gelebildim rabbimin izniyle bu bile benim için bir mucizeydi sen nerde yaptırdın sorun ne sizde özel olmazsa..

İnş. Rabbim emeklerini boşa cıkartmaz sonucun pozitif olur ben ist.da denedim ferticenter tüp bebek merkezinde benim yumurta rezervim az cnm bu ayda aşılama yaptım bugün tahlil yaptım oda negatif cıktı seneye son kez tüp bebek deneyecem

insallah bir daha ki denemeye gerek kalmadan bebeğin sana süpriz yapar.bu rezerv sorunu çoğumuzda var.bende rezerv mağdurlarındanım.ne yapalım kader işte.rabbimin bir bildiği vardır.

insallah bir daha ki denemeye gerek kalmadan bebeğin sana süpriz yapar.bu rezerv sorunu çoğumuzda var.bende rezerv mağdurlarındanım.ne yapalım kader işte.rabbimin bir bildiği vardır.

Bu ay çòrek otu bal tarcın yapmıştın ilaca ek olarak 4 tane yumurtam olmustu yine tutmadı kısmet degilmiş kac yıllık evlisin cnm

bu ay çòrek otu bal tarcın yapmıştın ilaca ek olarak 4 tane yumurtam olmustu yine tutmadı kısmet degilmiş kac yıllık evlisin cnm

ne tedadüf benimde 4 yumuişim olmuştu bende bal tarçın çörek otu yemiştim:)ben 5buçuk yıllık evliyim.sen nekadarlık evlisin

Baahar nasılsın arkadaşım.ne yaptın günler sanada geçmez artık bundan sonra

iyiyim canım benim 1 tane embiriyom oluşmuş pzartesi transfer edilecek. inş bebeğim bana sımsıkı tutunur beni bırakmaz.sen nasılsın..?

CNm insallah mucadeleyi kazanip Sana tutunur o embriyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…