2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kız fazla acıtmıyor iğnelerde bende ilk vurduğumda tırsmıştım ne yalan söyleyeyim sonra elim alıştı.eee iş başa düşünce tabiki vuracak kolaymı bebiş istemek.helal olsun eşine

evet vuramam asla diyodu ama vurdu şükür geri 3 iğnem kaldı pazartesi konrolüm var bakalım yumişler ne alemde :)

Ayni seyleri hissetmisiz 2. gun embriyosu konusunda.Ama canim su yonden bak hic degilse senin 2 embriyon var.Sansin daha fazla.benim durumuma gore Allaha sukur sen daha iyisin.Bu 2. gun olayi icin kendini uzme.Is ortamindada Allah yardimcin olsun icine ferahlik huzur versin ki stresle basedebilesin.Allahtan umut kesilmezmis ins. hersey guzel ve hayirli olacak.Dua edelim...

Canim ben bugun idrar testi yaptim negatif cikti. Kanda baktirmayada cesaret edemedimm... Bu sefer olmsad zannedersem.

canlarım benim çok saolun desteğiniz için teşekkürler Allah çifter çifter bebekler nasip etsin hepinize bi de bana

Canim ben bugun idrar testi yaptim negatif cikti. Kanda baktirmayada cesaret edemedimm... Bu sefer olmsad zannedersem.

Pek bilmiyorum ama idrar tahlili icin daha erken degil mi?Kacinci gunde idrarda cikiyodu unuttum ama bence sen o testi onemseme.Kan testi gununu bekle.Ben de kan testi gununu beklicem adet olmazsam.Kendim idrar testi yapmicam.Gerci ben hic kan yada idrardan test yaptirmadim.Bakalim nasip olcakmi yaptirmak.Hayirlisi diyelim..

Aslında çok erken ama ikitane transfer ettikleri için göre bilirim tuttu ise dedim. Hayırlısı inş. Sende hiç belirti varmı. Her iki hamilelimdede baş dönmesi halsizlik vardı. Şimdi de baş dönmesi var ama grip olmuşum ondan dolayıda ola bilir. Bu tutmaz ise ikinci deneme için iyi bir hastane bulmam lazım. Yaş itibari ve rezerv azalması sebebi ilede çok fazla vaktim kalmadı..

kızlar son kontrolüme gittim bugün, cumartesi opuya giriyorum sabah. bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam son iğnem. inşallah bi daa bu iğnelerle uğraşmak zorunda kalmayız hiç birimiz. son olsun bu akşam bana da inşallah

hadi bakalım canım benim güzel güzel çatlasın yumişlerin.dualarım seninle

herkese merhaba benim de e2 sonucum çok yükseldiği için dr artık ilacı kesti sanırım hafta sonu falan opu yapılır rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...

selam kızlar nasılsınız bende dün gittim 10 tane yumosum olmus cumartesi tekrar gitcem bakalım hayırlısı bide erken catlamayı onlemek için igne verdi onun dısında
kızlar ben ilk kez yaptırıyorum bu catlatma ignesi opudan önce yapılıyomus sanırım yumurtalar catlarken cok ağrı sancı hissediyomusunuz ben önceki tedavimde 5 tane yumurtam vardı dogal yolla denedik sonra catlatma iğnesi oldum ama cok kötü agrı cektim doktor normal dedi 5 yumurta catlamasına göre. şimdi korkuyorum 5 böyleyse 10 da iki katımı olur sizce

canım bilemiyorum benim ilk çünkü . gerçi aşılama da bana çatlatma iğnesi yapmışlardı ama ağrım olmamıştı o zaman. ne desem bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…