karaamm ne haber mnası geçti ilk gün?
yok bana karın altı evde kendin yap dendi
ne güzel 9 günü atlatmışsın nası hissediyosun kendini?
slm kızlar. benım tedavım mayıs yada hazıran ayına ertelendı. yumurta rezerv durumuna göre karar verecegız bugun doktorumla karar aldık ve ıptal ettık. çıkan 3 _ 4 yumurtayı bekleyecegız artık yapcak bısey yok. aycn benı listeden sımdılık sılebılırsın canım. hepınıze kalben duacıyım. cokkkk öpuyorummmmm.ınsallah hepınızın hayırlı olumlu sonuçları olsun sevgiyle kalın:)
tutunma ağrısıdır inşallahPazartesi 9.gun olucaz cnm ogun test yapilcak agrilarim var devamli kasklarimda bazen siddetli bazen normal hayirlisi artik
slm kızlar. benım tedavım mayıs yada hazıran ayına ertelendı. yumurta rezerv durumuna göre karar verecegız bugun doktorumla karar aldık ve ıptal ettık. çıkan 3 _ 4 yumurtayı bekleyecegız artık yapcak bısey yok. aycn benı listeden sımdılık sılebılırsın canım. hepınıze kalben duacıyım. cokkkk öpuyorummmmm.ınsallah hepınızın hayırlı olumlu sonuçları olsun sevgiyle kalın:)
selam bende bu ay tedaviye başladım bu benim ikinci tüp bebek denemem ve bu gün transferimin 7. günü 23 nisanda sonuç alacam size bir sorum var evet ilişki yasak diyor dr.lar fakat ben aslında avjınısmus hastasıyım ve böyle olduğu için ilişki zaten mümkün değil fakat eşim yüzeyselde olsa boşlamak istedi ve bende onunla birlikte orgazm oldum cok korkuyorum arkadaşlar cok etkisi olurmu sizce lütfen yazın cevaplrınıza ihtiyacım vararkadaşlar varmı nisan ayında tedaviye başlayan
tutunma ağrısıdır inşallah
selam bende bu ay tedaviye başladım bu benim ikinci tüp bebek denemem ve bu gün transferimin 7. günü 23 nisanda sonuç alacam size bir sorum var evet ilişki yasak diyor dr.lar fakat ben aslında avjınısmus hastasıyım ve böyle olduğu için ilişki zaten mümkün değil fakat eşim yüzeyselde olsa boşlamak istedi ve bende onunla birlikte orgazm oldum cok korkuyorum arkadaşlar cok etkisi olurmu sizce lütfen yazın cevaplrınıza ihtiyacım var
İcini curutme ama olmasaydi daha iyi olurdu sanirim ama yinede pek bilgim yok internette gozume carpmisti olmamasi gerekiyrdu galiba internetten bakk
çok teşekkür ederim peki sizn sonucunuz bellimiydi nezaman transfer oldu
hatmeciğim sanırım başlayamamışsın tedavine canım benim bundada vardır bir hayır kist tedavini bitir bebişini öyle al eşin konusuna gelince malesef erkekler annelik duygsunu anlayamadıkları için böyle tepki vermesi bence normal.en kısa zamanda duyguları umarım değişir moralini sakın bozma insallah donmuş bebişlerin sana sımsıkı tutunurda bir daha tedaviye gerek kalmaz bu konuda kapanır eşinle aranızda.hepimizin hakkında hayırlısı..
cumartesi opuya giriyorum ben deSende varmi bebisss tedavide misinnn
slm kızlar. Benım tedavım mayıs yada hazıran ayına ertelendı. Yumurta rezerv durumuna göre karar verecegız bugun doktorumla karar aldık ve ıptal ettık. çıkan 3 _ 4 yumurtayı bekleyecegız artık yapcak bısey yok. Aycn benı listeden sımdılık sılebılırsın canım. Hepınıze kalben duacıyım. Cokkkk öpuyorummmmm.ınsallah hepınızın hayırlı olumlu sonuçları olsun sevgiyle kalın:)
cumartesi opuya giriyorum ben de
tedavin başka şehirdemi oldu seninde canım?ankarada son günüm demişsin ondan soruyorumkızlarrrr bol güneşli bir ankara sabahından hepinize günaydınlarrr kaderdaşlarımmmm yoldaşlarım.kaç gündür burda yağmur yağıyordu hava kapalıydı ama bugun güneş güzel yüzünü bulutların arasından gösterdi.hoş yağmuruda severim Allah'ın rahmetidir yağmur bebişim o günlerde konuldu rahmime insallah berektli bir bebiş olur.baharları getirmiştir insallah hayatıma yavrum.bugun biraz duygusalım.ankarada son günüm artık bebişimle birlikte evimize dönüyoruz.insallah gelmiştir yavrum şu mubarek günlerde rabbim bize rahmet edip göndermiştir evladımı hepimizin evletlarını .bugun mubarek cuma RABBİM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.BİZİ BU SINAVIMIZDAN GEÇMEYİ SONUNDA EVLATLARIMIZA KAVUŞMAYI ANNELİK DUYGUSUNU BİZLEREDE YAŞATMASINI NASİP EYLESİN.ELİMİZDEN DUA EDİP ONA SIĞINMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK.ÇÜNKÜ O MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİDİR.BİZİ MERHAMETİNLE KUŞAT ALLAHIM BİZİ KAPINDAN GERİ ÇEVİRME.SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER (AMİN)CUMANIZ MUBAREK OLSUN KIZLAR.
kızlarrrr bol güneşli bir ankara sabahından hepinize günaydınlarrr kaderdaşlarımmmm yoldaşlarım.kaç gündür burda yağmur yağıyordu hava kapalıydı ama bugun güneş güzel yüzünü bulutların arasından gösterdi.hoş yağmuruda severim Allah'ın rahmetidir yağmur bebişim o günlerde konuldu rahmime insallah berektli bir bebiş olur.baharları getirmiştir insallah hayatıma yavrum.bugun biraz duygusalım.ankarada son günüm artık bebişimle birlikte evimize dönüyoruz.insallah gelmiştir yavrum şu mubarek günlerde rabbim bize rahmet edip göndermiştir evladımı hepimizin evletlarını .bugun mubarek cuma RABBİM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN.BİZİ BU SINAVIMIZDAN GEÇMEYİ SONUNDA EVLATLARIMIZA KAVUŞMAYI ANNELİK DUYGUSUNU BİZLEREDE YAŞATMASINI NASİP EYLESİN.ELİMİZDEN DUA EDİP ONA SIĞINMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK.ÇÜNKÜ O MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİDİR.BİZİ MERHAMETİNLE KUŞAT ALLAHIM BİZİ KAPINDAN GERİ ÇEVİRME.SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER (AMİN)CUMANIZ MUBAREK OLSUN KIZLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?