• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

herkese merhaba benim de e2 sonucum çok yükseldiği için dr artık ilacı kesti sanırım hafta sonu falan opu yapılır rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...:49::emir_bebek::nazar:

hadi bakalım yolun sonuna geldin sayılır insallah bebişine kavuşursun..

selam kızlar nasılsınız bende dün gittim 10 tane yumosum olmus cumartesi tekrar gitcem bakalım hayırlısı bide erken catlamayı onlemek için igne verdi onun dısında
kızlar ben ilk kez yaptırıyorum bu catlatma ignesi opudan önce yapılıyomus sanırım yumurtalar catlarken cok ağrı sancı hissediyomusunuz ben önceki tedavimde 5 tane yumurtam vardı dogal yolla denedik sonra catlatma iğnesi oldum ama cok kötü agrı cektim doktor normal dedi 5 yumurta catlamasına göre. şimdi korkuyorum 5 böyleyse 10 da iki katımı olur sizce

masallah sana canım hepsi güzel güzel çatlasın insallah.ben de zaten hepi topu 4 yumiş vardı ben pek ağrı hissetmedim.insallah sende hissetmezsin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günler geçmiyor ya hiç bir şeyde hissetmiyorum:37::37: çok merak ediyorum çokkk sonu güzel biter insallah.gel 28 nisan gell gel gel:52::52::52::52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günler geçmiyor ya hiç bir şeyde hissetmiyorum:37::37: çok merak ediyorum çokkk sonu güzel biter insallah.gel 28 nisan gell gel gel:52::52::52::52:

ben kitap ve puzzle yedeklemesi yaptım ayrıca netten yabancı dizi izlemeyi düşünüyorum yoksa geçmez bana 12 gün yerim kafayı

selam kızlar nasılsınız bende dün gittim 10 tane yumosum olmus cumartesi tekrar gitcem bakalım hayırlısı bide erken catlamayı onlemek için igne verdi onun dısında
kızlar ben ilk kez yaptırıyorum bu catlatma ignesi opudan önce yapılıyomus sanırım yumurtalar catlarken cok ağrı sancı hissediyomusunuz ben önceki tedavimde 5 tane yumurtam vardı dogal yolla denedik sonra catlatma iğnesi oldum ama cok kötü agrı cektim doktor normal dedi 5 yumurta catlamasına göre. şimdi korkuyorum 5 böyleyse 10 da iki katımı olur sizce
Catlatma ignesinde agri olmuyor ama toplamadan sonra kasiklarda hafif agri ve lekelenme ola biliyor. Insallah seninkide hafif agrili gecer.

evet 1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam 7 8 tane yumurtam vardı benimde bugün söylerim sana acyomu diye :1:
cumartesi sabah 9.30 opum var :18:

Cnm acimiyor hic bacaginizin yanindan yapicaksiniz dimi benimde pazartesi sonuc nasipse 9.gun olucak

insallah canım güzel haberlerini alırız gizel bitecek tabii insallah pozitiff düsün test gününü ve havalara uctugun anı düsün canım

evet 1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam 7 8 tane yumurtam vardı benimde bugün söylerim sana acyomu diye :1:
cumartesi sabah 9.30 opum var :18:
tamam canım haber verirsin bana merak ediyorum cok sagol benimde haftaya olucak sanırım opu günü belli degil henüz yumurtaların seyrine baglı dedi doktorum

Tesekkur ederim canim icimi rahatlattin. Kafayi yemek uzereyim stresten. Birde girip oldum biryandan onla ugrasiyorum.

geçmiş olsun. bol meyve ye bari, havalar bi sıcak bi soğuk tam hastalık havası ama bebeklerimiz bahar bebeği olucak inşallah pozitif düşün pozitif olsun

Catlatma ignesinde agri olmuyor ama toplamadan sonra kasiklarda hafif agri ve lekelenme ola biliyor. Insallah seninkide hafif agrili gecer.

evet canım gecen sefer cok kotu oldum onun icin merak ettim lekelenmelerim hafif de olsa var doktor bişey olmaz onemli degil dedi normalmi acaba dedigi gibi
insallah canım hafif gecer

Cnm acimiyor hic bacaginizin yanindan yapicaksiniz dimi benimde pazartesi sonuc nasipse 9.gun olucak
canım ben kalcadan vurulmustum pregenly verdi
senin içinde hayırlısı olsun arkadasım

canım bende kitap okuyorum bol bol.
oku canım ne güzel kafa dagıtmak için

Tesekkur ederim canim icimi rahatlattin. Kafayi yemek uzereyim stresten. Birde girip oldum biryandan onla ugrasiyorum.
gecmiş olsun hanzade dikkat et kendine

evet canım gecen sefer cok kotu oldum onun icin merak ettim lekelenmelerim hafif de olsa var doktor bişey olmaz onemli degil dedi normalmi acaba dedigi gibi
insallah canım hafif gecer

canım ben kalcadan vurulmustum pregenly verdi
senin içinde hayırlısı olsun arkadasım

oku canım ne güzel kafa dagıtmak için

gecmiş olsun hanzade dikkat et kendine

Toplamadan sonra Lekelenme olmasi normal canim.Sakin stres yapma cok kolay geciyor opu. Asil transferdensora hemen kalkma yats bildigin kadar hastanede yatmaya calis en az 1 saat. Bide ananas gunde ikidilim yersen tutunma icin faydali imis. Ise baslayana kadar yemistim bende.

Back
X