- 15 Şubat 2013
- 25.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.326
- 798
karammm nassın kuzum ? nası gidio bebişlerle hayat ?
hea buldum guzum darısı hepimizin herkesin tüm artıkın kim istiyosanın başınakuzuuum yavruuuum vallaha pozitif buuuuu gözün aydınnnn...
güzel gidiyo bide şu midemdeki şişle devamlı gaz çıkartma olayıda bi bitse
balum senin bu kasık batmaların nezaman başladı vide kız kesin seninki ikiz valla bak öle hissediyom
kızım o şiş ve de gaz gitmiyo :26: yani benden gitmedi en azından
arada kaçırıyorum ses de çıkıyo :26: kocam parmak işareti8 yaptı bugün
meğer sayıyomuş çaktırmadan hiç ses çıkarmıyodu halbüsü sinsi
kızım o şiş ve de gaz gitmiyo :26: yani benden gitmedi en azından
arada kaçırıyorum ses de çıkıyo :26: kocam parmak işareti8 yaptı bugün
meğer sayıyomuş çaktırmadan hiç ses çıkarmıyodu halbüsü sinsi
hahahaha yanen bende öleyim atom bombası gibiyim batmaların nezaman başladı len üçüncü soruşum
kızlar ikiz bebiş istiyorsak nasıl oluyor çift yumişmi koyuyolar bilgi verirmisiniz
yazdım işte be
görmemişim
şimdi gördümbende aynsı oturup kalkarken bazen yattım yerden ara bi uğrip gidiyo
daha 11 gün var sana say say bitmez, habire belirti arıycan şimdi
ben aradım yani çok, yok belim ağrıdı yok kasığım battı, yok uykum geldi die
sonra bugün sabah crinone jel'in prospektüsünü okudum
hayata küstüm, meğer bende ki bütün belirtileri o jel yapıyomuş
bi kasıkta ki batmalar jelden değil sanırım
pazarı saymasan 9 gün varD belirti aramıyom kız zaten yaşadımı sölüyomki sizdede oludumu diye yoksa ben anormel dışımyım die soruyorum
anladım canm sagol bilgi verdıgın için merak edıyordum bazı arkadaslr yumişler transfer olduktan sonra batma oluyor bebiş yerleşiyor yazmış ondan sordum
senin kaçıncı günün bu arada ? ya da kaçıncı ayın ?
günaydın cnm yha öle deme ümitsizliğe kapılma nerden biliyosun belki bebişin göbişinde neden böyle yapıyosunda onuda üzüyosunçok sevindim canım çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına da alırsın anneler günün de şimdiden kutlu olsun...,
seninle aynı gün yaptırmıştık transferi dakikalar farkıyla:)) benim ne gücüm ne de umudum var test yaptırmaya bende de ara ara batmalar falan olmuştu ama 2 gündür hiçbir şey hisssetmiyorum hatta bugün feci adet sancısı ile uyandım test yapmıycam adet olmayı beklicem artık bir dahakini nerede ne zaman denerim bilmiyorum allahım ben ve benim gibilerede güç kuvvet versin inşallah....sanırım bugün çok ağlıycam psikolojim çöktü resmen
25.hAftaya giricem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?