- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
allhım nasıl gelcek bu 14 mayıs puff daha dün oldu transferim ama![]()
sabret canım dua et geçicek hayırlısıyla güzel haberide alcaksın inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabret canım dua et geçicek hayırlısıyla güzel haberide alcaksın inş.
inşlh tatlım siz gibi olcam bebişimin oldunu duyunca şişkinlkden haricinde belirtin nelerdi ölesine soruyomDD
benim aslında hiç belirtim yok arada kasıkta seğrimeler batmalar oluyo birde çok şişim onun haricinde adet ağrısı gibi ağrım yok leke gelmedi rahatım bakalım,
Kizlarrr bgn yaptirdim kan tahlilini,maalesef negatif cikti,cok uzuldum galiba kendimi baya akistirmisim olumlu sonuc almaya :'( ters giden birsey yoktu ama nasip tabi ,bugun 12. gunumdu,ksn tahlilini yaptirdim, 1saat sonra regly oldum zatepazartesi doktoruma gidecez bakakim ne diyecek
Amin cnm coj saol iyi dileklerin icin insallahh dollenirler hayirli haberler alirimmBol şanslar canım uyuyup uyancan kolay gelsin..
Uyudm uyandm bile :))
Ayyy canım ben önceki msj. cevap yazarken senin yumişler toplanmış hem de 9 tane MAŞALLLAHHH inş. hepside döllenir canım şimdi heyecanlı bekleyişin başladı desene, umarım hep iyi haberler alırsın Allah yardımcın olsun fıstk...
Arkadaşlar merhaba benim transferimde 30 nisan da oldu. 1 tane 5. Gün transferi oldu. 10 mayıs test günüm. Yumurta rezervi azlığı vardı. çok heyecanlıyım
Arkadaşlar yorumlardan okudgum kadarıyla opu sonra kasıkta agrı batma lekelenme oluyormus bunların olması bebegın tutundugu anlamınamı gelıyor yoksa tutuunmadıgınamı bilgi verırmısınız kızlar...
Desert nasılsın canım umarım daha iyiysindir...
selam tatlım daha iyiyim aynen kaldığım yerden devam edeceğim bir 3-5 ay hem bedeni temizlemek hemde ekonomik açıdan toparlayıp tekrar denemeye devam edeceğiz umudu asla yitirmek yok :)
benim opu sonrası sadece kasıklarımda ağrı oldu ama ilaç bile almama gerek kalmadı. ama 2 dk. arayla sağlam vurdu. toplam 6-7 dk. sürdü sonra geçti ve bi daha herhangi bir sancı olmadı pek. şimdiye kadar hiç lekelenme de olmadı şükürler olsun. ne olursa olsun risk..
slm bende cuma oldum transfer senin transferinde ben op olmuşum benimde üçüncü gün emriyosu doktor bana op oldum gün söledi transferimi![]()
benim ilk tüp denemem. çok heyecanlıyım. inşallah bebek isteyen herkese bebeğini kucağına almak nasip olur. senin de test tarihin 10 mayıs o zaman. senin sorunun neydi. benim yumurta rezervi azlığı.
şimdi okudum güzel haberini... okurken de bi güzel ağladım. bu ilaçlar hormonlarımı altüst etti sanırım. benim 6. günüm bugün. ben de sabretmek istiyorum ama sanırım edemiycem :):):)
senin bu güzel haberinden sonra sanırım 9. gün ben de yapıcam. veya 10. gün. hangi testi kullandın?
hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Meralcim senin içinde geçerli değerin yükselmiş inşallah rabbim bizlerede çift çizgi görmeyi kan testi yaptırmayı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bizede umut oluyorsunuz
amin canım hepimize inşallah :)çok sevimdim canım inş kan değerinde güzel çıkar hayırlı olsun inş bebeğini kucağına almayı nasip etsin allahım.
pyro clinice yaptım ben canım , ağlama kuzum ben kasığım batmasa kalkıp göbek atıcam![]()