Desert nasılsın canım umarım daha iyiysindir...
selam tatlım daha iyiyim aynen kaldığım yerden devam edeceğim bir 3-5 ay hem bedeni temizlemek hemde ekonomik açıdan toparlayıp tekrar denemeye devam edeceğiz umudu asla yitirmek yok :)
Hepimiz aynı durumları yaşıyoruz, tabiki durmayacağız, ben burada gezinirken okudum, arkadaşlar yazmışlar soğan kürü falan ben onları da uygulamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı canım...
hea buldum guzum darısı hepimizin herkesin tüm artıkın kim istiyosanın başına
bi de kanda bulursam pztesi en güzel bişi olur
Sen buldun artık fıstık, kanda da görürsün kucağında da görürsün minnoşunu:))))
kızlar ikiz bebiş istiyorsak nasıl oluyor çift yumişmi koyuyolar bilgi verirmisiniz
Canım o bizim isteğimize bağlı olmuyor, 35 yaş ve üstü kadınlara 2 yumurta, 35 yaşın altına tek yumurta koymak kanuni bişey, ama 35 yaş üstü bir bayan tabi dr. tartışıp embrioların durumuna göre tek embrio konulmasını isteyebilir ama canım senin yaş 35 altıysa tek konulacak yasal olarak bu zorunluluk.
az önce belrsizliğe son vermek için idrar testi yaptım negatifimi de gördüm umarım bu son negatifim olur, sonuç bekleyen herkese bol şans ben toparlandıktan sonra bir dahakne gürgan klinike gitmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz, ayrıca oraya giden arkadaşlar vardı sormak istiyorum orada kromozom tahlili vs var değil mi çünkü 3. tüpe başlarken bunları yaptırmam lazım herhalde
Bu negatifler ne kadar berbat, insanı alt üst ediyor, ama durmak yok er geç bebişlerimiz gelecekler, Gürkan Kliniği bende duydum, hatta annemler Ankara da oturuyorlar benim ve annem ısrarla orada yaptırmamızı istemişti, çevresinde bir kaç kişi varmış, oraya çok güveniyor hani ben tam araştırmadım ama bizde orayı düşünüp araştırmaya başlayacağız canım, forumda Kelebekafyon isimli bir arkadaşımız vardı orada yaptırmıştı, negatif sonuç almıştı ama çok güven duyduğunu ve olmazsa yine orada deneyeceğini yazmıştı, hayırlısı olsun..
merabalar kızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız gecmişi cok okuyamadım hamiş arkadaslar varmıs tebrik ederim cok sevindim adınıza accessdenied arkadasım cok sevindim
gecen pztesi transferim oldu binbir zorlukla ohsss oldu vicudumda su toplandi doktor yinede transferimi taptı 2 embriyo 2 3 gün sonra sislik azaldı htta bitti gibi sürekli merkezi arayıp bilgi veriyorum durumumla ilgili evde yatıyorum sürekli protein alıyorum ama hic umudum yok
kısmete bıraktım ne olcak bilmiyorum umutsuzum acıkcası cünkü hiç belirtim yok ara ara hafif kasık ağrısı dısında onumuzdeki cumartesi kan testi için cagırıldık hiç gidesim yok sanki rezil olcam gibi geliyo negatifi alınca aglayarak kendimi rezil etmekten korkuyorum yaaa
bu sabah dayanamadım test yaptım negatif en erken ne zaman cıkıyo idrarda sizin bi bilginiz varmı
Sana da iyi pazarlar srp, lütfen umutsuz olma canım, hem Allah korusun olumsuz olduğunda ağlamak hepimiz hakkı rezil olmak değil ki bu lütfen yıpratma kendini, hatta insan bu süreçte durduk yere herşeye ağlıyor olur olmadık yere sinir yapıyor, çoook zor bi süreç Allah yardımcımız olsun, güçlü olmalıyız, birbirimiz için dualar etmeliyiz, ayrıca canım bildiğim kadarıyla 5. gün blas transferleri 8. günde de çıkabiliyor ama sen yinede gününü bekle canım, çünkü bazen değerler düşük olabiliyor ve günler içinde artıyor unutma bunu.
Kizlar hastaneden aradilar 9yumurtadan 7iyi kalite olmus 5dollenmis yarin kacinci kalite oldugunu bildirecekler sizce nasil cok korktumm
SKGK korkma canıım süpeeer 5 ide inşallah çok iyi çalışırlar, 1 bebek yeter canım sana öyle düşün, ama tabi inşallah her ihtimale karşın dondurmaya da artan embriyoların kalır inşallah, çok iyi canım kalbini ferah tut, transfer gününü yarın bilirler az çok..