2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

inşlh tatlım siz gibi olcam bebişimin oldunu duyunca şişkinlkden haricinde belirtin nelerdi ölesine soruyom DD

benim aslında hiç belirtim yok arada kasıkta seğrimeler batmalar oluyo birde çok şişim onun haricinde adet ağrısı gibi ağrım yok leke gelmedi rahatım bakalım,

üzülme arkadaşım. kendini tek kaptıran sen değilsin. hepimiz aynı şekilde umut taşıyoruz. ama pes etme yeter ki...

Amin cnm coj saol iyi dileklerin icin insallahh dollenirler hayirli haberler alirimm

Canm cok teseekkur ederim umarim rabbimin izniyle hersry guzel olacak ALlah razi olsun hepinizden desteklernz icin

Saol canm insallah dualarinizi esirgemeyin bndn lutfenn[/QUOTE]
canm yumişler toplanmış nasıl arı hıssettınmı kendıne gelebılıyomusun merak edıyorumda agrın oluyormu daha sonra

Arkadaşlar yorumlardan okudgum kadarıyla opu sonra kasıkta agrı batma lekelenme oluyormus bunların olması bebegın tutundugu anlamınamı gelıyor yoksa tutuunmadıgınamı bilgi verırmısınız kızlar...

Arkadaşlar merhaba benim transferimde 30 nisan da oldu. 1 tane 5. Gün transferi oldu. 10 mayıs test günüm. Yumurta rezervi azlığı vardı. çok heyecanlıyım

Arkadaşlar merhaba benim transferimde 30 nisan da oldu. 1 tane 5. Gün transferi oldu. 10 mayıs test günüm. Yumurta rezervi azlığı vardı. çok heyecanlıyım

slm bende cuma oldum transfer senin transferinde ben op olmuşum benimde üçüncü gün emriyosu doktor bana op oldum gün söledi transferimi

Arkadaşlar yorumlardan okudgum kadarıyla opu sonra kasıkta agrı batma lekelenme oluyormus bunların olması bebegın tutundugu anlamınamı gelıyor yoksa tutuunmadıgınamı bilgi verırmısınız kızlar...

benim opu sonrası sadece kasıklarımda ağrı oldu ama ilaç bile almama gerek kalmadı. ama 2 dk. arayla sağlam vurdu. toplam 6-7 dk. sürdü sonra geçti ve bi daha herhangi bir sancı olmadı pek. şimdiye kadar hiç lekelenme de olmadı şükürler olsun. ne olursa olsun risk..

anladım canm sagol bilgi verdıgın için merak edıyordum bazı arkadaslr yumişler transfer olduktan sonra batma oluyor bebiş yerleşiyor yazmış ondan sordum

slm bende cuma oldum transfer senin transferinde ben op olmuşum benimde üçüncü gün emriyosu doktor bana op oldum gün söledi transferimi

benim ilk tüp denemem. çok heyecanlıyım. inşallah bebek isteyen herkese bebeğini kucağına almak nasip olur. senin de test tarihin 10 mayıs o zaman. senin sorunun neydi. benim yumurta rezervi azlığı.

kızlar ben gecelerı uyuyamıyorum sızde benım gıbımıydınız yada benım gıbı olan varmı adet olunca gıdıcem ıgnelere baslıcam doktoruma. aama cabuk gelsın ıstıyorum bıan önce zaman gecmıyr bende kendımı ıyıce temızlıge verdım yaz temızlıgıne gırıstım her taraf pırıl pırıl oldu hamış olmadan önce temızlıgımı yapayım 10gun yatıcam eşim öyle istyor hatta annene bırakayım diyo ben kabul etmedım yemekde yapma sadeece dinlen dıyo ama ben hareketlı bırıyım nasıl yatıcam bılmıyorum...

benim ilk tüp denemem. çok heyecanlıyım. inşallah bebek isteyen herkese bebeğini kucağına almak nasip olur. senin de test tarihin 10 mayıs o zaman. senin sorunun neydi. benim yumurta rezervi azlığı.

yok cnm benim transferim cuma oldu tes günüm 14 mayıs sorun benim tüpler kapalıydı başka bişi yok benim midem şiş haylen gaz çıkartım halde bide arada batmam oluyo sanırım opun etkisi yada transferin devamlı bi gaz çıkartma alemindeyim

pyro clinice yaptım ben canım , ağlama kuzum ben kasığım batmasa kalkıp göbek atıcam

allahım bunun için uğraşan herkese nasip etsin
kızlar şu 2. çizgiyi ben gördüm ya pes etmeyin yolun sonunda ışık var

çok sevimdim canım inş kan değerinde güzel çıkar hayırlı olsun inş bebeğini kucağına almayı nasip etsin allahım.
amin canım hepimize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…