2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

üzülme arkadaşım. kendini tek kaptıran sen değilsin. hepimiz aynı şekilde umut taşıyoruz. ama pes etme yeter ki...

öyle ama işte farkında olmadannn süreçten farklı beklentiler içine giriyorr insann? bakalım bi doktorumuzla görüşelimm sebep neymişş? heralde doktor pazartesi arar beni dimi.. şimdide acaba dondurulmuşş embriyolardan tekrar denesek mi die düşünmeye başladıkk, psikolojik olarak çok etkilenilen bir durummuş gerçektenn yaşayınca birebir daha ii anlaşılıoo

kasıkda sehirmeler batmalar nezaman başladı?

canım dün yazamadım net koptu bende 3.günden sonra ara ara batmalar seğremeler başladı ama ben hiç yormamıştım daha çok erken opudan kaynaklanıyodur diye 8. gün kelebek gibi kıpırdanmalar seğrimeler daha çok arttı son 3 gündürde sağ kasığımda arada ağrı batma oluyo seninde büyükbi ihtimal tutunmaya çalışıyo bebeğin.

merabalar kızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız gecmişi cok okuyamadım hamiş arkadaslar varmıs tebrik ederim cok sevindim adınıza accessdenied arkadasım cok sevindim
gecen pztesi transferim oldu binbir zorlukla ohsss oldu vicudumda su toplandi doktor yinede transferimi taptı 2 embriyo 2 3 gün sonra sislik azaldı htta bitti gibi sürekli merkezi arayıp bilgi veriyorum durumumla ilgili evde yatıyorum sürekli protein alıyorum ama hic umudum yok
kısmete bıraktım ne olcak bilmiyorum umutsuzum acıkcası cünkü hiç belirtim yok ara ara hafif kasık ağrısı dısında onumuzdeki cumartesi kan testi için cagırıldık hiç gidesim yok sanki rezil olcam gibi geliyo negatifi alınca aglayarak kendimi rezil etmekten korkuyorum yaaa
bu sabah dayanamadım test yaptım negatif en erken ne zaman cıkıyo idrarda sizin bi bilginiz varmı

Son düzenleme:

Kizlar hastaneden aradilar 9yumurtadan 7iyi kalite olmus 5dollenmis yarin kacinci kalite oldugunu bildirecekler sizce nasil cok korktumm

çok üzüldüm cnm o sonucu hatırlarsan bende geçen ay almıştım çok zor oluyo ama ne yapalım buda bizim imtihanımız ben 2.denemeye karar verdim fakat doktorum ilaçların etkisiyle de kalabileceğimi söledi biraz rahmin dinlenmesi gerekiomuş 4-5 ay sonra 2.deniycem normal yolla kalmassam sende öle yaparsın dinlen biraz kendine gel sürekli o hayal kırıklını aklına getirme kafanı dağıtmaya çalış dinlenme süreni kendini iyi hissettirecek meşgalelere ayır ve eşinin yanında sürekli üzgün durma erkekler kadınlardan daha hassas içli oluyo bide o hastalanmasın yazık günah senin yaşadığın tüm sıkıntıyı eminim eşinde yaşamıştır ama hayat devam ediyo ikinizede hayatı zehir etme sakın güçlü ol inançlı ol kendini bırakma inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur da bu sıkıntıları hiç hatırlamayız .

Canım ya çok üzüldüm, sende biliyosun burda birbirimiz için ağlayıp birbirimiz için gülüyor, seviniyoruz, merkeze gittiğinde ne diyecekler bakalım, bu sefer olmadı ama bir daha ki sefere olur canım üzme kendini..

Arkadaşlar merhaba benim transferimde 30 nisan da oldu. 1 tane 5. Gün transferi oldu. 10 mayıs test günüm. Yumurta rezervi azlığı vardı. çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun canım transferin inşallah bebeğin seninledir ve Allah kucağına almayı da nasip eder, test gününü bekle ama yaramazlık yapıp erkenden yapma :))

canım ben dün kan testi yaptırdım hamileyim ama değerim biraz düşük çarşamba tekrarlıcaz testi inş yükselir bebeğim hep benimle olur.

SKGK korkma canıım süpeeer 5 ide inşallah çok iyi çalışırlar, 1 bebek yeter canım sana öyle düşün, ama tabi inşallah her ihtimale karşın dondurmaya da artan embriyoların kalır inşallah, çok iyi canım kalbini ferah tut, transfer gününü yarın bilirler az çok..[/QUOTE]
Canim iyi dileklerin icin cok tesekkurler insallah hepsi iyi kalitede gelisir RABBIMIN izniyle hayirlisi
canım sakın üzülme hayırlısı neyse o olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Amin canim cook tesekkurler. Insallahh

ay bebeğinle sana mutluluklar cnm bebişin büyümüş ne bekliyosun kız erkek hangisi
kız olucak inşallah
Kizlar hastaneden aradilar 9yumurtadan 7iyi kalite olmus 5dollenmis yarin kacinci kalite oldugunu bildirecekler sizce nasil cok korktumm

süper ısrar et tek embrio transferi yapmasınlar sayı şansı yükseltiyor biliyorsun

Kızlar birşey soracağım transferden sonra hangi ilaçları kullandınız ya da kullanıyorsunuz.

Cnm benim erken belli olmustu ben 7. Gun idrar testinde silik te olsa gormustum ama bunu yaziyorum seni uzmek icin degil benim degerim yuksekmus ve allaha sukur ikizlerime hamileyim cnm en net 9. Gun yap derim ben yada 8 cnm insallah bebegin seninledir..[/QUOTE]

canım ıkız oldugunu hacıncı hafta ogrendn benım sonucm da yuksak cıktı ama tek gornuyr

Kızlar birşey soracağım transferden sonra hangi ilaçları kullandınız ya da kullanıyorsunuz.
progestan fitil olarak kulanıyrm, climara dıye bı bant kalcama yapıstrym, aspırın ,estrofrm bıde gun asırı vuruldugum ıgnm prognex

canım ıkız oldugunu hacıncı hafta ogrendn benım sonucm da yuksak cıktı ama tek gornuyr[/QUOTE]

Canim cuma kendi dr ma gitmistim amaaaa ben cok panik evham biri oldugum icin pazartesi baska bir dr a gittim orada gordum ilk keselei cnm yani 5. Haftanin basinda 22 nisanda hamile oldugumu ogrenmistim dr buyuk ihtimal ikiz demisti zaten onlar anliyor 275,37di 9.gun degerim masallah

kuzum benim de 2 gün bişey hissetmediğim günler oldu. ayrıca en belirgin belirti adet sancısı zaten
bizim bilebileceğimiz bişey değil hamile olup olmadığımız
lütfen olumsuz düşünme ve testini yaptır sakın ilaçlarını bırakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…