2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar bişi sölicem bana manyakmısın diceksiniz ya ben dün tranferim oldu ama ben oturup kalkarken soltarafım pıt pıt ediyo ve bişi batışıyo hamilelik belirtisi falan demiyorum yanlış anlamayın benim soldan yumurta tranfer edildi sola yerleştirildiya böle olan varmıydı korktum acaba tutmadımı diyede oyüzden

cnm çalışmalar devam ediyo vücutta şu anda :) inşallah tutunma pıtpıtını da hissedersin cnm
hiç aklına olumsuz şeyler getirme kuzum herşey yolundadır inşallah

cnm çalışmalar devam ediyo vücutta şu anda :) inşallah tutunma pıtpıtını da hissedersin cnm

inşlah cnm gerçi hiç içimde tutmicek yok allahın izniyle olcak diye bi ümitvar ama hayırlısı

kız sen ne ilaçları kulanıyosun ben folik asit kor aspirin crınone jel progestan hapı vide estrofem

kız sen ne ilaçları kulanıyosun ben folik asit kor aspirin crınone jel progestan hapı vide estrofem

elevit, ecoprine, crinone je, coraspine, estrofem ve folik asit kullanıyorum ben de
midem nie delinmiyo çözemedim

kızlar boşuna tepişmiyorum di mi sizde görüyosunuz 2. çizgiyi ??
Çoook yakın arkadaşımmışsın gibi sevindim canım.inş kandada görürsün.pozitifi bulmak ne gzldir.allahım bu uğraşlar sonucunda kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın feci bişeydir.
KIZLAAR inanamıyorum değerim 12.05 e yükselmiş ümitlerim yeşerdi yeniden dua edin nolur Allah mucizesini yaşatsın....

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin.çok sewindim.bebekleriniz sizinle.

Çoook yakın arkadaşımmışsın gibi sevindim canım.inş kandada görürsün.pozitifi bulmak ne gzldir.allahım bu uğraşlar sonucunda kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın feci bişeydir.

sağol sedefcim eğer hamileysem gerçekten darısı hepimizin bütün isteyenlerin başına
pztesi bi alayım da kanda sonucumu kanat takıp uçmazsam iyidir

Accesss gene guzel cikmis teste benim ilk gordugum daha silikti en son yaptigim teste benziyor buyuk ihtimal hamilesin yani kesin sonuc kan testinde belli olur AMA o silik cizgi bosuna cikmiyor rabbim hakkinda hayirlisini versin

Benim test 114 kusur artis guzel dediler yani Ben dusuk bir degerle basladigim icin hemen hemen iki Kati artti hep gec tutundu bebem oyle dusunmek istiyorum 4 gun sonra gene testim var ve duaya cok ihtiyacim var

sağol sedefcim eğer hamileysem gerçekten darısı hepimizin bütün isteyenlerin başına
pztesi bi alayım da kanda sonucumu kanat takıp uçmazsam iyidir

Kanatta tak uçta:)şımar şımarabildiğin kadar:)hakediyoruz hepimiz hormonlar ilaçlar benim psikolojimi bile etkiliyo hemen sinirleniyorum bu ara.allahım sonunda herkesin yüzünü güldürsün maddi manevi zor.

Ne gzldir böle artışı görmek için sürekli kan vermek:)ben hiç gelemedim o duruma.tek hamile kalalımda delik deşik olalım.inş senşn sonucunda hayırlı olcak canım

Kanatta tak uçta:)şımar şımarabildiğin kadar:)hakediyoruz hepimiz hormonlar ilaçlar benim psikolojimi bile etkiliyo hemen sinirleniyorum bu ara.allahım sonunda herkesin yüzünü güldürsün maddi manevi zor.

canım ben transferden sonra ki 2.gün boşanıcam diye tutturdum annem apar topar başka şehirden geldi kaldı 3 gün beni sakinleştirecek diye kadının canı çıktı gerçekten hormonlar tepetaklak yapıyo ruh halimizi dengemizi, allah yardım etsin hepimize

cnm bence senin bebeğini artık kimseler tutamaz hep diyorum
maşallah diyelim nazar değmesin
özlem inşallah kanda da görürüm, yapmıycam dedim testi gene dayanamadım yaptım
klinikte 1 saatten fazla kan sonucu beklemek daha zor gelicek bana biliyorum
en azından hazırlarım kendimi olumsuza diye düşündüm iyi ki yapmışım diyorum şimdi
2.çizgi çıkmasa erken yaptım der avuturdum kendimi ama azbuçuk hazırlanırdım negatifi kanda görmeye
iyi ki yaptım testi evet

canım coookkkkk sevındım! umutlarımda yeserdı! ınsaallah boyle devam eder! benıde umutlandırıyorsun! ınsaallah ılerde bugunlerde yasadıgımız sıkıntıları mutlulukla hatırlayacagımız gunlerde gelır! ben bu arada HCG degeri düşük çıkanlar diye bir konu acmaya karar verdım! bızım durumumuzda olupta doguranlar falan gelırde bıze umut olur!

Vavvvv muhtesem bi haber ben sana hep ne dedim sen hamilesin diye rabbim yardimcin olsun cok guzel bi haber allahim kalp atislarini duyacagin zamani ve kucagina alacagin zamani nasip eder insallahh ohhh cok guzel oldu..
canm cok sevındım ınşallah hepsı döllenıp bebıs olarak döner göbüşüne:)
Tesekurler cnm iyi dileklerin icin insallah annesini uzmezler dolleniller darisi basina insallah..

KIZLAAR inanamıyorum değerim 12.05 e yükselmiş ümitlerim yeşerdi yeniden dua edin nolur Allah mucizesini yaşatsın....
Amin canim insallah daha guzel olur hersey masallah Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah 9ay sonra kucaginda olur meleginn

Vavvvv muhtesem bi haber ben sana hep ne dedim sen hamilesin diye rabbim yardimcin olsun cok guzel bi haber allahim kalp atislarini duyacagin zamani ve kucagina alacagin zamani nasip eder insallahh ohhh cok guzel oldu..

valla bi sevindim duvara asıcam testin çıktısını
canım inşallah kalbini de duyarım yüzünü de görürüm sağlıkla gelişir herşey
hepimiz de aynı duyguları yaşarız allah hepimizin yüzüne güler inşallah

ben burda olacağına inanıyorum cnm, bahçecideydim ben çok memnun kaldım
aklında olsun araştırırken bahçeci de

Seninki silik çizgi değil ciddi ciddi pembe ikinci çizgi çıkmış silik çizgi gri ve gölge oluyor 9.günün müyd

Seninki silik çizgi değil ciddi ciddi pembe ikinci çizgi çıkmış silik çizgi gri ve gölge oluyor 9.günün müyd

evet cnm 9. gün korktum aslında 9. gün çıkmaz die
sonra birden gaza geldim uyku sersemi

Sorun ne ve nerelerde yaptırdın

evet cnm 9. gün korktum aslında 9. gün çıkmaz die
sonra birden gaza geldim uyku sersemi

Hayırlı olsun ilaçların etkisi çatlatma iğnesinden sonraki 10 gün içinde tamamen geçiyor yani bu da ilaçların etkisiyle kırmızı çizgi çıkmadı anlamında. Benim 6.-7. Günler gri gölge 8.gün seninkinden açık 9.-10.günler seninki gibi çıkmıştı. 8.gün kanda 81 çıkmıştı. Ama yanılmıyorsam lekem geliyor demiştin değil mi bende de 11.gün leke geldi düşük tehlikesi atlattım 10.haftaya kadar dikkat et iğne olursa öyle bi durum iğneyle önlüyorlar düşüğü

cnm bende rahimden gelmedi kan öyle olsa yerleşme kanaması die göbek atardım sbah
doktorla da konuştum yeri tarif edince krem verdi sadce
pztesi kan verdikten sonra gidip konuşcam gerçi hiç bişeyi şansa bırakmanın alemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…