• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Hayırlı olsun ilaçların etkisi çatlatma iğnesinden sonraki 10 gün içinde tamamen geçiyor yani bu da ilaçların etkisiyle kırmızı çizgi çıkmadı anlamında. Benim 6.-7. Günler gri gölge 8.gün seninkinden açık 9.-10.günler seninki gibi çıkmıştı. 8.gün kanda 81 çıkmıştı. Ama yanılmıyorsam lekem geliyor demiştin değil mi bende de 11.gün leke geldi düşük tehlikesi atlattım 10.haftaya kadar dikkat et iğne olursa öyle bi durum iğneyle önlüyorlar düşüğü

senin kaçıncı günün bu arada ? ya da kaçıncı ayın ?

kızlarrrrrr dayanamadım demin uykudan uyanınca gittim yaptım testi sonucu nolursa olsun üzülmicem dedim
allahıma çok şükür gördüm 2. çizgiyi hem de çok net :64::62: gerçi daha 9. gün belli olmaz pztesi kanda baktırıcam
ama pek bi mutlu oldum eşimle sarıldık falan inşallah doğrudur bu test sonucu birazdan yükliycem fotosunu
ayrıca hamileysem o fotoyu çerçeveletip duvara asıcam :27::27:

çok sevimdim canım inş kan değerinde güzel çıkar hayırlı olsun inş bebeğini kucağına almayı nasip etsin allahım.

Accesss gene guzel cikmis teste benim ilk gordugum daha silikti en son yaptigim teste benziyor buyuk ihtimal hamilesin yani kesin sonuc kan testinde belli olur AMA o silik cizgi bosuna cikmiyor rabbim hakkinda hayirlisini versin

Benim test 114 kusur artis guzel dediler yani Ben dusuk bir degerle basladigim icin hemen hemen iki Kati artti hep gec tutundu bebem oyle dusunmek istiyorum 4 gun sonra gene testim var ve duaya cok ihtiyacim var

ne güzel düzenli yükseliyo inş benimde ve değeri düşük olan diğer arkadaşlarında yükselir bebeklerimiz bizi bırakmaz.

Insallah kizlaar valla beklemekte cok zormus belirsizlik korku rabbim umarim devamini getirir

off cnm sıkılıyo benimya sıkıntıdan tualetten geri gelmiyorum cansıkısına devamlı vc yapip geliyom hahahahahahaahah sıkıntı sen nelere kadirsin :D

Anam sklmasn canin yanliz degilsin bebeginlesin onla konus sevv sinema filmi izle :)))

kızlar boşuna tepişmiyorum di mi sizde görüyosunuz 2. çizgiyi ??

hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Meralcim senin içinde geçerli değerin yükselmiş inşallah rabbim bizlerede çift çizgi görmeyi kan testi yaptırmayı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bizede umut oluyorsunuz

hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Meralcim senin içinde geçerli değerin yükselmiş inşallah rabbim bizlerede çift çizgi görmeyi kan testi yaptırmayı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bizede umut oluyorsunuz

Masallah allah tamamina erdirsin canim hamilesinnnn cok sukur

arkadaşlar hamileyim ama değer biraz düşük çıktı çarşamba tekrarlancak test inş artar değerimiz.

bu harika bi haber... hepimiz aynı haber için bekliyoruz. değerin yükselir merak etme. sana artık kesin gözüyle bakıyorum ben... hayırlı olsun arkadaşım... darısı başımıza... :):):)

kızlarrrrrr dayanamadım demin uykudan uyanınca gittim yaptım testi sonucu nolursa olsun üzülmicem dedim
allahıma çok şükür gördüm 2. çizgiyi hem de çok net :64::62: gerçi daha 9. gün belli olmaz pztesi kanda baktırıcam
ama pek bi mutlu oldum eşimle sarıldık falan inşallah doğrudur bu test sonucu birazdan yükliycem fotosunu
ayrıca hamileysem o fotoyu çerçeveletip duvara asıcam :27::27:

şimdi okudum güzel haberini... okurken de bi güzel ağladım. bu ilaçlar hormonlarımı altüst etti sanırım. benim 6. günüm bugün. ben de sabretmek istiyorum ama sanırım edemiycem :):):)
senin bu güzel haberinden sonra sanırım 9. gün ben de yapıcam. veya 10. gün. hangi testi kullandın?

transferi olan zuzular siznde midenizde gaz varmı bırt yapa bildim halde sarı civcivinin dedi gibi kendi ağır vasıta hissediyom kraplar filan

şimdi okudum güzel haberini... okurken de bi güzel ağladım. bu ilaçlar hormonlarımı altüst etti sanırım. benim 6. günüm bugün. ben de sabretmek istiyorum ama sanırım edemiycem :):):)
senin bu güzel haberinden sonra sanırım 9. gün ben de yapıcam. veya 10. gün. hangi testi kullandın?

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ben tam yedi tane test denedim hepsini farklı eczaneden aldım eğer varsa hepsinde çıkıyo dört tl olanda da beş tl olandada ama ben sevincimi hiç eşimle yaşayamadım hep mutlu olduğum günlerde beni ağlattı pisikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum inş. benim yaşadıklarımı kimse yaşamaz.

Kizlarrr bgn yaptirdim kan tahlilini,maalesef negatif cikti,cok uzuldum galiba kendimi baya akistirmisim olumlu sonuc almaya :'( ters giden birsey yoktu ama nasip tabi ,bugun 12. gunumdu,ksn tahlilini yaptirdim, 1saat sonra regly oldum zate :( pazartesi doktoruma gidecez bakakim ne diyecek

Kizlarrr bgn yaptirdim kan tahlilini,maalesef negatif cikti,cok uzuldum galiba kendimi baya akistirmisim olumlu sonuc almaya :'( ters giden birsey yoktu ama nasip tabi ,bugun 12. gunumdu,ksn tahlilini yaptirdim, 1saat sonra regly oldum zate :( pazartesi doktoruma gidecez bakakim ne diyecek

çok üzüldüm canım allah sabır versin test sonucunu beklemek çok stresli allahım inş enkısa zamnda bebeğine kavuştursun

Back