gözün aydın arkadasım! allah tamamına erdırsın ınsaallah! hayırlı olsun!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm darısı herkesin başına da daha garanti bişey yokozaman tamam canm gayet belırgın hemde yarım saat sonra olustuysa gecerlı olmuyor ya ondan sordum ama senınkı hemen belırgın olmus yanı bebıslerın senınle :)
gözün aydın arkadasım! allah tamamına erdırsın ınsaallah! hayırlı olsun!
KIZLAAR inanamıyorum değerim 12.05 e yükselmiş ümitlerim yeşerdi yeniden dua edin nolur Allah mucizesini yaşatsın....
inşallah cnm darısı herkesin başına da daha garanti bişey yok
pztesi diyebilirim inşallah gönül rahatlığıyla![]()
inşallah cnm hepimiz alıcaz inşallah :)canım ınanmıcaksın ama senın ıkıncı cızgıyı görunce hamılesın dıye nasıl sevındım senı hıc tanımıyorum düşün: gıttım eşime arkadasım hamıleymış tüpbebek tedavısınden bak nekadar guzel ınşallah bızımde olacak dedım çünkü eşim biraz içine atıyor onu umutlandırmak ıstıyorum cunku umudumuz bızım herseyımız ve ben ınanıyorumkı bebegını hayırlısyla kucagına alacaksın bende ınaşllah :)
merhaba arkadaslar,benimde sali gunu test gunumdu,ama malesef bugun adet oldumkacinci denemen diye sormayin sayisini ben bile unuttum,benim hikayem uzun ve yorucu anlatmaya bile halim yok,iki cizgi goren arkadaslari tebrik ediyorum,igslh kucaginiza aldiginiz gunleride gorursunuz
merhaba arkadaslar,benimde sali gunu test gunumdu,ama malesef bugun adet oldumkacinci denemen diye sormayin sayisini ben bile unuttum,benim hikayem uzun ve yorucu anlatmaya bile halim yok,iki cizgi goren arkadaslari tebrik ediyorum,igslh kucaginiza aldiginiz gunleride gorursunuz
nerde tedavi görüyosun cnm ? bi de sorun ne ? haklısın pztesi kanda görmeden oldu demiycem zaten ama hayatımda ilk defa 2. çizgiyi gördüm garip hisse4ttimyas 30 canim 8. denemem,ve artik tecrube edindim gene olmadi(senin icinde cok sevindim,ama ne olur kan testi yapmadan kendini umutlandirma,aldigimiz ilaclar yuzunden testler yaniltabiliyor,yalnis anlama basima geldigi icin soyluyorum,sonradan cok kotu oluyor insan
canım cok üzüldüm herseyın hayırlısı Rabbım yardımcın olsun Rabbim yüzümüze gülsün bizede isteyen herkezede nasip etsin inşallah senınkı erkek faktörumu canm
cnm erkekte spermin şeklinde bozukluk olduğu zaman yani morfoloji sorunu varsa uygulanıyo ona da embriyolog yani labarutar karar veriyoKızlar ben bu (IMSI) teknıgını bılmıyorum tam olarak ne oldugunu ve doktoruma sormadım bu teknık uygulanacakmı dıye uygulanınca tam olarak ne oluyor yada olumsuz sonucmu oluyor uygulanmıyınca bilgi verın lutfen ...
cnm türkiyeye gelemz misin ? türkiye bu konuda inan çok daha ilerde ve yurt dışından o kadar çok hasta geliyo kibizimki sebebsiz,yani hersey yolunda ama iste olmayinca olmuyor,ben yurt disindayim,turkiyede bu konuda ne gibi teknikler kullaniyorlar,benim durumumda olan varmi
nerde tedavi görüyosun cnm ? bi de sorun ne ? haklısın pztesi kanda görmeden oldu demiycem zaten ama hayatımda ilk defa 2. çizgiyi gördüm garip hisse4ttim
cnm daha 30 yaşındasın 35 e kadar şansın çok yüksek lütfen yılma kaç kere denediğinin hiç önemi yok
belki doğru kliniği bulamadın henüz
cnm erkekte spermin şeklinde bozukluk olduğu zaman yani morfoloji sorunu varsa uygulanıyo ona da embriyolog yani labarutar karar veriyo
bize uygulandı mesela bahçecide
ben yurt disindayim canim,turkiyede denemedim,4. denememde oldu aslinda ama 6.ayinda maalesef kaybettim,bende senin gibi ilk defa ikinci cizgiyi gormustum,ve pozitif cikmisti gercekten:)))ama iste nasip olmadi
cnm türkiyeye gelemz misin ? türkiye bu konuda inan çok daha ilerde ve yurt dışından o kadar çok hasta geliyo ki
onu da burda kadınlar kulübünde forumları okurken farkettim
senelerce yurtdışında deneyenler son çare buraya geliyo
bi kere denesen canım ?