• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşlar bugun doktoruma gittim kanım düşük çıktıgından dolayı tedavıyı 2 ay askıya almıstık çok şükür kanım yüksek cıktı tedaviye başladım adetin 2.gunu gıdıcem ignelere başlıcam Allahın izniyle dua edin nolur doktorum çok umutlu konuştu Rabbimin izniyle inşallah emeklerimiz boşa cıkmaz

hoşgeldin tekrardan canım kan değerini yukselmesıne cok sevındım ınşallah sorunsuz ve hayırlı bır tedavn olur Alah yardımcı olsun bu yolda :)))

canm bende dün gördum ayy kabus o nasıl bi reklam o kadınsa biz neyiz:) biz kadınsak o ne tövbe ya :):)

yaa bende gördüm ve tiksindim tövbe yarabbim :)) Kızlar hayırlı cumalar herkese Allah izin verirse yarın transferim var dualarınızı bekliyorum...

deax hoşgeldin canım. benim de pazartesi transferim yapıldı bekleme evresindeyim. inşallah senin tedavin de hemen başlar da bu aşamalara hemen gelirsin... ama kendini oyalamak biraz zor oluyo. :):):)

arkadaşlar bugun doktoruma gittim kanım düşük çıktıgından dolayı tedavıyı 2 ay askıya almıstık çok şükür kanım yüksek cıktı tedaviye başladım adetin 2.gunu gıdıcem ignelere başlıcam Allahın izniyle dua edin nolur doktorum çok umutlu konuştu Rabbimin izniyle inşallah emeklerimiz boşa cıkmaz

yaa bende gördüm ve tiksindim tövbe yarabbim :)) Kızlar hayırlı cumalar herkese Allah izin verirse yarın transferim var dualarınızı bekliyorum...

transferınız hayırlı olsun canlarım umarım sonundada hayırlı haberler alırız.Hepiniz dualarımdasınız ınşallah rabbim bizede transfer gununu sonrada gebelik haberımızı almayı nasıp eder.Rabbimden tek dileğim tün anne olmak ısteyenlere cennet kokulu bebeklerını nasıp etmesı..Sanada hyırlı cumalar.

kızlar gece yarılarına kadar yazısın bugün kimse yok mu acep :)) neyseki 9 ziyaretçi var :)

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
SKGK

desert doktorun kimdi ? ben de bahçecideyim

canım ben mustafa bahcecideydim hatta 15 gün sonra tekrar yüzyüze gorusmek istedi kafam yerindeyken dün cunku karşısında aglamamak için dudaklarımı ıssırdıgım için heralde ... cok iyi birisi ben tedavi,nin her aşamasında cok memnun kaldım ama takdiri İlahi sonucta ..sen kimle tedavidesin ? hakkında en güzellerini diliyorum

canım ben mustafa bahcecideydim hatta 15 gün sonra tekrar yüzyüze gorusmek istedi kafam yerindeyken dün cunku karşısında aglamamak için dudaklarımı ıssırdıgım için heralde ... cok iyi birisi ben tedavi,nin her aşamasında cok memnun kaldım ama takdiri İlahi sonucta ..sen kimle tedavidesin ? hakkında en güzellerini diliyorum

canım ben mustafa beyle başladım ama istediğim zaman arayamayacığımı düşündüğüm için, ümit beyle devam ettim
ümit beyden çok memnun kaldım istediğim zaman aradım aklıma takılanı sordum falan
çok da şeker adam allah için, ben de biraz pimpiriğim. kafamda soru kalmayacak adamı yıldırdım mı bilmiyorum :27:
bahçecide herkes şeker ve ilgili gerçi, doğru yerdeyiz bence.hepsi işinin ehli. doktorun zaten bu işin duayeni. o yüzden mutlaka eninde sonunda bebeklerimize kavuşucağımıza inanıyorum ben :)

arkadaslar kan verdim biraz once, saat 5 gibi çıkacak sonuç! benim umudum yok ama bakalım katlanacakmı deger! dualarınızı bekliyorum

arkadaslar kan verdim biraz once, saat 5 gibi çıkacak sonuç! benim umudum yok ama bakalım katlanacakmı deger! dualarınızı bekliyorum

Cnm bende sonucunu bekliyorum inşallah hayırlı haberle gelirsin

kızlar çok üzgünüm.bugün 9.günümdü jel yazdırmak için gittim ve testte yaptırdım ama sonuç 2 yazıyor.hatta 1.64 müş.doktor labaratuvara sordu.üzülme 12.gün yükselebilir dedi ama ben yıkıldım geldiğimden beri ağlıyorum.benim gibi erken yaptıranlar varmı?

kızlar çok üzgünüm.bugün 9.günümdü jel yazdırmak için gittim ve testte yaptırdım ama sonuç 2 yazıyor.hatta 1.64 müş.doktor labaratuvara sordu.üzülme 12.gün yükselebilir dedi ama ben yıkıldım geldiğimden beri ağlıyorum.benim gibi erken yaptıranlar varmı?

ya kızlar sızı çok ıyı anlıyorum ama keşke zamanında yaptırsaydınız.. Rabbım yardımcın olsun değerin inşallah katlanır daha 3 gun var ...

Cnm nasip değilmiş demek ki vakti var daha kendini hiç üzme umarım rabbim en yakın zamanda nasip eder genede test gününde bir test daha yaptır

iyi düşün iyi olsun. kötüyü sakın çağırma.. saat 5 te haberini bekliyoruz. dualar sana bugün :)

duaların ve destegın ıcın cok tesekkur ederım! sonuc 89.94 cıktı. doktorum ılaclara devam 2 hafta sonra gel kalp atısına bakacagız. dedı! oyyy sevınsemmı ne yapsam bılemıyorum.

Back