- 15 Şubat 2013
- 25.148
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.365
- 798
iyi geceler kızlar sonucum negatif cok agladım artık yas kalmadı gozumde ama en cok eşimin heyecandan ölecekken kötü haberle hiç çaktırmamaya calışması beni teselli etmesi beni yıktı cunku sorun bende(( ama o çok kızıyor bu 2 kişilik bir sınav bende problem olsa sen banaa kızarmıydın diyor ama ben düşünmeden edemiyorum .
Allahım bekleyen herkese sabır ve güzel haberler nasip etsin hepinizi seviyorum
canım hassas bi test istiyosan fortel marka al. normal gebeliklerde de ilişkiden 8 gün sonra sonuç verebiliyor. en hassası odur. ben de daha transferimin 4. günündeyim ama şimdiden ayın 11 inden önce test yapsam mı falan diye düşünüyorum :)
iyi geceler kızlar sonucum negatif cok agladım artık yas kalmadı gozumde ama en cok eşimin heyecandan ölecekken kötü haberle hiç çaktırmamaya calışması beni teselli etmesi beni yıktı cunku sorun bende(( ama o çok kızıyor bu 2 kişilik bir sınav bende problem olsa sen banaa kızarmıydın diyor ama ben düşünmeden edemiyorum .
benim ilk tüp şekerciim ama daha önce alman hastanesinde ufak bi aşılama söğüşlemesi yaptı bana doktor
ileri hareket 0 ken aşılama yapıldı heralde doktor beyin gücüyle hareket ettirmeyi umdu spermleri
şimdi bahçecideyim cnm
canım seni anlıyorum inan bende bugün negatif aldım ve en çok da eşime üzüldüm onu ben teselli ettim oda beni ne yapalım canım demekki zamanımız var daha ama bebişlerimiz gelecek inş,senin ilk dememiydi ve senin merkez neresiydi canım...
senin adınada cok üzgünüm ama hayırlısı bouleymiş demekten baska sansımız yok ilk denemem ve ben bahceci kliniğindedydim onlar ellerinden gelen herseyi yaptılar sonucta Allahın takdiri inşallah bizde bir gün sevinç çığlıkları atarız
cumartesi canım 1 gün daha beklicem.
baharrr nasıl gidio iyimisin
nerkescikler uyumuş ben baykuş gibi ayaktayım heycandan ykuda girmiyo göz bebekciklerime
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 4 ziyaretçi)
KelebekAfyon,
accessdenied,
bebek_dostuu,
SKGK+,
ozlemo248+
özlem kuzum ses verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada şu misafirleri çok merak ediyorum kızlar ya arkadaşlarda sanırım bekleme sürecinde .insallah sizlerinde tutmuştur kızlar.güzel haberler alırsınız insallah
arkadaşlar bugun doktoruma gittim kanım düşük çıktıgından dolayı tedavıyı 2 ay askıya almıstık çok şükür kanım yüksek cıktı tedaviye başladım adetin 2.gunu gıdıcem ignelere başlıcam Allahın izniyle dua edin nolur doktorum çok umutlu konuştu Rabbimin izniyle inşallah emeklerimiz boşa cıkmaz
bende tedavideyım canım benı neden yazmadın
hayırlı olsun canım inş tedavin güzel sonuçlanır.
ben burdayım canım :)
cnm onlar akşamüstü online olanlar
listeyi aycen tutuyo gelince alır seni de
tedavin inşallah olumlu sonuçlanır emeklerin heba olmaz
nerde yaptırıyosun kaçıncı denemen yaş kaç falan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?