2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım benim, üzülüp kahrolmak yok
bu yola eksisini de artısını da az buçuk göze alıp giriyoruz
bizler sağlam durucaz ki bi sonra ki denemelere enerjimiz umudumuz bitmesin
bu sefer kısmette yokmuş canım bi daha ki sefere allah yüzünü güldürücek inşallah
ümidi kesmiycez
napalım azıcık yoruluyoruz hormonları basıyolar denegemiz altüst oluyo ama sonunda alıcaz bebekleri kucağımıza yılmak yok :)

ahanda o forteli hatırladım ben aşılamada o şerefsiz testi yapıp durmuştum
o da bana nanik yapıp durmuştu
gıcığım bi daha yapmam fortel

arkadaşım lütfen bunu sorun bende diye düşünme. bak ne kadar iyi bi eşin var. tekrar denersiniz. bu yavrular gelecekleri zamanı bilirler merak etme. demek ki henüz vakti değilmiş...
alnımıza yazılandan başka birşey yaşayabilir miyiz? herşey güzel olacak merak etme...

düşünce gücü önemli tabi amaaaa onu hareket ettirmez bencede ahahaha:)

arkadaşlar bugun doktoruma gittim kanım düşük çıktıgından dolayı tedavıyı 2 ay askıya almıstık çok şükür kanım yüksek cıktı tedaviye başladım adetin 2.gunu gıdıcem ignelere başlıcam Allahın izniyle dua edin nolur doktorum çok umutlu konuştu Rabbimin izniyle inşallah emeklerimiz boşa cıkmaz

canım Rabbim ol derse olur bi bakmışssın ummadıgın bianda bebegın senınle sakın umudunu kaybetme bende tedavıdeyım umudumuz bizim herseyımız üzülme demek boşa ama elden bışey gelmıyor..

canım allah sabır versin çok üzüldüm bende aynı kendimi suçluyorum belki benim yüzümden eşim baba olamıcak diye psikolojik olarak çok üzüyoruz kendimizide eşimizide.. eşinin dediği gibi bu iki kişilik bi sınav bu sınavı beraber geçeceğiz inş sonunda mutlu olcaz

bende tedavideyım canım benı neden yazmadın

hayırlı olsun canım inş tedavin güzel sonuçlanır.

bende tedavideyım canım benı neden yazmadın

cnm onlar akşamüstü online olanlar
listeyi aycen tutuyo gelince alır seni de
tedavin inşallah olumlu sonuçlanır emeklerin heba olmaz
nerde yaptırıyosun kaçıncı denemen yaş kaç falan :26:

cnm onlar akşamüstü online olanlar
listeyi aycen tutuyo gelince alır seni de
tedavin inşallah olumlu sonuçlanır emeklerin heba olmaz
nerde yaptırıyosun kaçıncı denemen yaş kaç falan :26:

tamam canm benıde yazsınlar listeye :)
ilk denemem canım erkek faktörü yaşım 22 medipol hastanesınde yaptırıyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…