Allahıma şükürler olsun amniyosentez sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiiii.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınnnn
Allahıma şükürler olsun amniyosentez sonucum temiz geldiiiiiiiiiiiiiiiii.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınnnn
Günaydınnnn güsel annelerim ve minik elma şekerleriii
Günümüz aydın,mutlu, huzurlu sağlıklı mus mutlu geçsinn inşallah..
Testleri aşılara olanlara ALLAH kolaylık versin, sonuçları temiz çıkanlara geçmiş olsun gözünüz aydın diyorummmm
Kahvaltılar yapılsınnn ilaçlar alınsınnn gün başlasınnnnnnnnn
herkesciklere bebişlere ve anneciklere günaydınlar gününüz hayır olsun
Günaydın cici bebe anneleri...
Artık her günüm oğlumu hayal etmekle geçiyo..gülüşünü, yürüyüşünü hayal ediyorum.
son 3 lüye girince böyle oluyor demek..
Yarın aşı olacağım.Bana sağlık ocağından 24. hafta gel demişlerdi.Ama sanırım bir çoğunuz aşı oldu.
Günaydın cici bebe anneleri...
Artık her günüm oğlumu hayal etmekle geçiyo..gülüşünü, yürüyüşünü hayal ediyorum.
son 3 lüye girince böyle oluyor demek..
Yarın aşı olacağım.Bana sağlık ocağından 24. hafta gel demişlerdi.Ama sanırım bir çoğunuz aşı oldu.
günaydın anneler ve mis kokulu kuzuları
bugün hava güneşli ama soğuk bir daha havalar ısındığında allah nasip ederse hepimiz anne olucaz....bugün benim dış gebelikten hastaneye yatışımın 1.yılı....
tam bir yıl öncesine bakıyorum da geçen sene tüm umutlarım tükenmişken şimdi minik kuzumun minik tekmeleriyle hayata tutunuyorum....allah onların yüzünü görmeyi sağlıkla kucağımıza almayı ve bir ömür mutlu huzurlu olduklarını görmeyi nasip etsin....
1 yıl demekki bu kadar kısa bir süre,şunun şurasında 4 ay kaldı minnoşumu kucağıma almaya demekki göz açıp kapayıncaya kadar geçip gider günler....seneye yine aynı zamanlarda birbirimizden kopmazsak bu kezde benim ki emekledi benimki güldü diye birbirimize haber vericez....
ay yine gözlerim doldu benim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepimizin günü hayırlı olsun inşallahhhhhhhhhhh
günaydın canımmmmmmmmmmmmmm
ben de dün oldum aşımı ve inanki hiç acımadı
belki de ben şanslılardanım
darısı başına
Herkeslereee günaydınnn,
ben hala öksürüyorum ya geçmedi. viks kullanıyorum ilaç içemediğim için. geceleri sürünce rahatlatıyo acayip.
evet 20. haftadan sonra gelin dediler. ben 22. haftada gittim tam 1 ay sonrasına tekrar çağırdılar. 24. hafta baya geç olmuş sankim :26:
canımm gözünü korkutmak ıstemem ama benım de ılk ve ertesı gun aksama kadar hıc agrımamıstı ama sonra 3 gun agrıdan agladım resmen inşallah sennkı böylee olmazzz....
günaydın anneler ve mis kokulu kuzuları
bugün hava güneşli ama soğuk bir daha havalar ısındığında allah nasip ederse hepimiz anne olucaz....bugün benim dış gebelikten hastaneye yatışımın 1.yılı....
tam bir yıl öncesine bakıyorum da geçen sene tüm umutlarım tükenmişken şimdi minik kuzumun minik tekmeleriyle hayata tutunuyorum....allah onların yüzünü görmeyi sağlıkla kucağımıza almayı ve bir ömür mutlu huzurlu olduklarını görmeyi nasip etsin....
1 yıl demekki bu kadar kısa bir süre,şunun şurasında 4 ay kaldı minnoşumu kucağıma almaya demekki göz açıp kapayıncaya kadar geçip gider günler....seneye yine aynı zamanlarda birbirimizden kopmazsak bu kezde benim ki emekledi benimki güldü diye birbirimize haber vericez....
ay yine gözlerim doldu benim