ay canım cok gecmıs olsun yaaaaaaa cok uzuldum ama sonunda ıyı oldugunuzu gorunce sevındım sevındımde o su neymıs acıkladımı??
:44:
resım cekıp koyun buırayada bak küserim haaa ooo makkarenaaa
papatya sen heyet raporunu nasıl adın ozel hastaneden alınan heyet raporu sayılıomuı ılla devletyemı gıdıcez
2013 mudurun kocanmıcok uyuzsun yaaa cok kıskandımmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mihs gelıcem ınsallah bır aksılık cıkmazsa,
bana bak karnı g.tü göbeği çıkmayanlar gelmesin valla sinirimi bozmayın ha
ben istanbul buluşma kriterlerine harfiyen uyuyorum aslında göt-göbek olarak
maşallah bir kısım önden gidiyor daha devam edip arkadan devamı geliyor,limuzin gibi....
evet canım, kuzular sağlı sollu yerleşti maşallah
amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
canım çok çok çoooooooooooooook geçmiş olsun
geldi geçti inşallahhhhhhhhhhhhhh
biz onları üzmemek için çok çabalıyoruz
onlar da bizi üzmesinler yaaaaaaaaaaaa
yüreğimizi ağzımıza getirmesinler bir daha inşallahhhhhhhhhhhh
canım evet özelden aldımmmmmmmmm
ve özel hastanelerinki kabul oluyor, yani hiç problem yaşamadım
1 er ay 2 tane aldım
merhaba kızlar daha yeni hastaneden geliyorum sabah yataktan kalkmamla bir avuç dolusu su boşalması bir oldu. dr mu aradım benim doğum hastanesine gitmemi söyledi. çok şükür bi sıkıntı çıkmadı dün ütü yapmıştım çok yorulmadan korkmaktan kaynaklanabilir dedi. devlet hastanesine gitmiştim ordan beni ayrıntılı için anlaşmalı bi kuruma gönderdi 21 + 6 haftalık hamileyim ve 26 cm 433 gr çıktı oğlum çok şükür tüm test vede muaynelerimiz temiz çıktı. oğluma bir şey olcak diye çok korktum ve ağladım rabbim kimseyi böle bişeyle sınamasın.
ay canım cok gecmıs olsun yaaaaaaa cok uzuldum ama sonunda ıyı oldugunuzu gorunce sevındım sevındımde o su neymıs acıkladımı??
:44:
resım cekıp koyun buırayada bak küserim haaa ooo makkarenaaa
papatya sen heyet raporunu nasıl adın ozel hastaneden alınan heyet raporu sayılıomuı ılla devletyemı gıdıcez
2013 mudurun kocanmıcok uyuzsun yaaa cok kıskandımmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mihs gelıcem ınsallah bır aksılık cıkmazsa,
bana bak karnı g.tü göbeği çıkmayanlar gelmesin valla sinirimi bozmayın ha
ben istanbul buluşma kriterlerine harfiyen uyuyorum aslında göt-göbek olarak
maşallah bir kısım önden gidiyor daha devam edip arkadan devamı geliyor,limuzin gibi....
evet canım, kuzular sağlı sollu yerleşti maşallah
amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
canım çok çok çoooooooooooooook geçmiş olsun
geldi geçti inşallahhhhhhhhhhhhhh
biz onları üzmemek için çok çabalıyoruz
onlar da bizi üzmesinler yaaaaaaaaaaaa
yüreğimizi ağzımıza getirmesinler bir daha inşallahhhhhhhhhhhh
canım evet özelden aldımmmmmmmmm
ve özel hastanelerinki kabul oluyor, yani hiç problem yaşamadım
1 er ay 2 tane aldım
Ooo ben hergün iğne oluyorum. Her tarafım delik teşik oldu. Doğum vakti kızım nerden geleceğini şaşıracak :)))kızlar kalçadan progestanımı oldum
koldan ise tetenoz aşımı vuruldum,
kevgire döndüm geldimmmmmmm
Sağol şekercim. Sağlıklı olalım güzelce bebişlerimizi kucağımıza alalım. Nasıl olsa su akıp yolunu buluyor. Doğum olayı zaten kafamızı karıştırıyor.Birde şimdiden tayin stresini yaşamak istemiyorum.ebahcımmm o zaman senide ön sıralarda görmek istiyoruz buluşmada
2013 üzülme güselim RABBİM herşeyin bi kolaylığını verir, bebişin nasibiyle gelir belli olmas belki ayrılmassınız bile güselim
merhaba kızlar daha yeni hastaneden geliyorum sabah yataktan kalkmamla bir avuç dolusu su boşalması bir oldu. Dr mu aradım benim doğum hastanesine gitmemi söyledi. çok şükür bi sıkıntı çıkmadı dün ütü yapmıştım çok yorulmadan korkmaktan kaynaklanabilir dedi. Devlet hastanesine gitmiştim ordan beni ayrıntılı için anlaşmalı bi kuruma gönderdi 21 + 6 haftalık hamileyim ve 26 cm 433 gr çıktı oğlum çok şükür tüm test vede muaynelerimiz temiz çıktı. Oğluma bir şey olcak diye çok korktum ve ağladım rabbim kimseyi böle bişeyle sınamasın.
kızlar bu hastaneye gideniniz varmı ???????????????????????????????
canım biz de evlendik 7 ay sonra eşim askere gitti
geldikten 9 ay sonra hamile kalınca ve hamilelik problemli olunca annemde kalmaya başladım
eşim de kendi annesinde kalıyor
doğuma kadar böyle olacak sanırım
yani tekrar nişanlılık günlerine döndük
biraz benziyoz sanırım amaaaaaaaaaaa
allahım başka türlü ayrılıklar vermesin AMİN
canım sen nerelerdesinnnnnnnnnnn?
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn?
sağol canım iyiyim sen nasılsın yazdıklarınızı okuyordum :) kayınpederim rahatsız eşim de geç geliyo diye kayınvaldeme gidiyorum okuldan gelir gelmez ondan pek girmeye zamanım kalmıyo bayramdan beriözledim sizi..
teşekkür ederim canım ay çok mutlu oldum :) gece de olsa girer özet geçerim size artık :)biz de iyiyiz çok şükür,
kayınpederinden haberim vardı, çok geçmiş olsun
inan biz de seni özledik,
bıcır bıcırdın, yokluğun hissediliyor
teşekkür ederim canım ay çok mutlu oldum :) gece de olsa girer özet geçerim size artık :)
canım kadınız la karıştırdım kusura bakma dalgınlıktan
hamilelikte göbekte çıkan kahverengi çizgi çıkmayan varmı kızlar bende çıkmadıda...