- 1 Eylül 2012
- 797
- 0
ay canım cok gecmıs olsun yaaaaaaa cok uzuldum ama sonunda ıyı oldugunuzu gorunce sevındım sevındımde o su neymıs acıkladımı??
:44:
resım cekıp koyun buırayada bak küserim haaa ooo makkarenaaa
papatya sen heyet raporunu nasıl adın ozel hastaneden alınan heyet raporu sayılıomuı ılla devletyemı gıdıcez
2013 mudurun kocanmı cok uyuzsun yaaa cok kıskandımmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mihs gelıcem ınsallah bır aksılık cıkmazsa,
bana bak karnı g.tü göbeği çıkmayanlar gelmesin valla sinirimi bozmayın ha
ben istanbul buluşma kriterlerine harfiyen uyuyorum aslında göt-göbek olarak
maşallah bir kısım önden gidiyor daha devam edip arkadan devamı geliyor,limuzin gibi....
evet canım, kuzular sağlı sollu yerleşti maşallah
amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
canım çok çok çoooooooooooooook geçmiş olsun
geldi geçti inşallahhhhhhhhhhhhhh
biz onları üzmemek için çok çabalıyoruz
onlar da bizi üzmesinler yaaaaaaaaaaaa
yüreğimizi ağzımıza getirmesinler bir daha inşallahhhhhhhhhhhh
canım evet özelden aldımmmmmmmmm
ve özel hastanelerinki kabul oluyor, yani hiç problem yaşamadım
1 er ay 2 tane aldım
Kıskanmayın canım benim zorluklarıda var. Ama ne deyim bu dönemde kimseye laf anlatmak zorunda kalmamak güzel. Doktor kontrollerimede hep eşimle gidiyorum beraber izin alıyos uçuyos istanbula :)) ama doğum vakti olay karışık şubat veya mart ayında tayinimiz çıkacak hangi şehire olduğu belli değil şimdi eşimle beraberim ama ona en çok ihtitacım olduğu doğum dönemi ayrı kalıcaz gibi görünüyor([/QUOTE]
bence de güzel ama siz ne zaman birbirinizi özlüyosunuzzzzzzzzzzzz
inşallah bebeğiniz şansıyla, kısmetiyle ve bereketiyle gelir ve annesi babası ayrılmazzzzz[/QUOTE]
Amin canım kızıma kaldı olay zaten. Biz burda bir araya gelmeden önce 2 seneye yakın ayrı şehirlerde yaşadık. Şimdi sürekli beraber olsakda ona olan özlem ve sevgim hiç azalmadı utanmış surat yapmak isterdim ama cepten yazıyorum.
Son düzenleme: