2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ay canım cok gecmıs olsun yaaaaaaa cok uzuldum ama sonunda ıyı oldugunuzu gorunce sevındım sevındımde o su neymıs acıkladımı??
:44:

resım cekıp koyun buırayada bak küserim haaa ooo makkarenaaa :21:

papatya sen heyet raporunu nasıl adın ozel hastaneden alınan heyet raporu sayılıomuı ılla devletyemı gıdıcez
2013 mudurun kocanmı:KK53: cok uyuzsun :KK25: yaaa cok kıskandımmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK52:
mihs gelıcem ınsallah bır aksılık cıkmazsa,
bana bak karnı g.tü göbeği çıkmayanlar gelmesin valla sinirimi bozmayın ha:KK53:

ben istanbul buluşma kriterlerine harfiyen uyuyorum aslında göt-göbek olarak :KK52::KK52:
maşallah bir kısım önden gidiyor daha devam edip arkadan devamı geliyor,limuzin gibi....:KK52::KK52:

evet canım, kuzular sağlı sollu yerleşti maşallah
amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

canım çok çok çoooooooooooooook geçmiş olsun
geldi geçti inşallahhhhhhhhhhhhhh
biz onları üzmemek için çok çabalıyoruz
onlar da bizi üzmesinler yaaaaaaaaaaaa:KK43:
yüreğimizi ağzımıza getirmesinler bir daha inşallahhhhhhhhhhhh

canım evet özelden aldımmmmmmmmm
ve özel hastanelerinki kabul oluyor, yani hiç problem yaşamadım
1 er ay 2 tane aldım

Kıskanmayın canım benim zorluklarıda var. Ama ne deyim bu dönemde kimseye laf anlatmak zorunda kalmamak güzel. Doktor kontrollerimede hep eşimle gidiyorum beraber izin alıyos uçuyos istanbula :)) ama doğum vakti olay karışık şubat veya mart ayında tayinimiz çıkacak hangi şehire olduğu belli değil :KK43: şimdi eşimle beraberim ama ona en çok ihtitacım olduğu doğum dönemi ayrı kalıcaz gibi görünüyor:KK43:([/QUOTE]

bence de güzel ama siz ne zaman birbirinizi özlüyosunuzzzzzzzzzzzz
inşallah bebeğiniz şansıyla, kısmetiyle ve bereketiyle gelir ve annesi babası ayrılmazzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
Amin canım kızıma kaldı olay zaten. Biz burda bir araya gelmeden önce 2 seneye yakın ayrı şehirlerde yaşadık. Şimdi sürekli beraber olsakda ona olan özlem ve sevgim hiç azalmadı :KK66: utanmış surat yapmak isterdim ama cepten yazıyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar daha yeni hastaneden geliyorum sabah yataktan kalkmamla bir avuç dolusu su boşalması bir oldu. dr mu aradım benim doğum hastanesine gitmemi söyledi. çok şükür bi sıkıntı çıkmadı dün ütü yapmıştım çok yorulmadan korkmaktan kaynaklanabilir dedi. devlet hastanesine gitmiştim ordan beni ayrıntılı için anlaşmalı bi kuruma gönderdi 21 + 6 haftalık hamileyim ve 26 cm 433 gr çıktı oğlum çok şükür tüm test vede muaynelerimiz temiz çıktı. oğluma bir şey olcak diye çok korktum ve ağladım rabbim kimseyi böle bişeyle sınamasın.

çok üzüldüm geçmiş olsun temiz çıkmasına çokk sevindim gözünz aydın...benimde sabahtan beri karnımda özelliklede göbek deliğine yakın yerde bir ağrı var ne yapsam geçmedi..

ay canım cok gecmıs olsun yaaaaaaa cok uzuldum ama sonunda ıyı oldugunuzu gorunce sevındım sevındımde o su neymıs acıkladımı??
:44:

resım cekıp koyun buırayada bak küserim haaa ooo makkarenaaa :21:

papatya sen heyet raporunu nasıl adın ozel hastaneden alınan heyet raporu sayılıomuı ılla devletyemı gıdıcez
2013 mudurun kocanmı:KK53: cok uyuzsun :KK25: yaaa cok kıskandımmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK52:
mihs gelıcem ınsallah bır aksılık cıkmazsa,
bana bak karnı g.tü göbeği çıkmayanlar gelmesin valla sinirimi bozmayın ha:KK53:

ben istanbul buluşma kriterlerine harfiyen uyuyorum aslında göt-göbek olarak :KK52::KK52:
maşallah bir kısım önden gidiyor daha devam edip arkadan devamı geliyor,limuzin gibi....:KK52::KK52:

evet canım, kuzular sağlı sollu yerleşti maşallah
amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

canım çok çok çoooooooooooooook geçmiş olsun
geldi geçti inşallahhhhhhhhhhhhhh
biz onları üzmemek için çok çabalıyoruz
onlar da bizi üzmesinler yaaaaaaaaaaaa:KK43:
yüreğimizi ağzımıza getirmesinler bir daha inşallahhhhhhhhhhhh

canım evet özelden aldımmmmmmmmm
ve özel hastanelerinki kabul oluyor, yani hiç problem yaşamadım
1 er ay 2 tane aldım

kızlar kalçadan progestanımı oldum
koldan ise tetenoz aşımı vuruldum,
kevgire döndüm geldimmmmmmm:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
Ooo ben hergün iğne oluyorum. Her tarafım delik teşik oldu. Doğum vakti kızım nerden geleceğini şaşıracak :)))

ebahcımmm o zaman senide ön sıralarda görmek istiyoruz buluşmada:KK16:

2013 üzülme güselim RABBİM herşeyin bi kolaylığını verir, bebişin nasibiyle gelir belli olmas belki ayrılmassınız bile güselim:nazar:

ebahcımmm o zaman senide ön sıralarda görmek istiyoruz buluşmada:KK16:

2013 üzülme güselim RABBİM herşeyin bi kolaylığını verir, bebişin nasibiyle gelir belli olmas belki ayrılmassınız bile güselim:nazar:
Sağol şekercim. Sağlıklı olalım güzelce bebişlerimizi kucağımıza alalım. Nasıl olsa su akıp yolunu buluyor. Doğum olayı zaten kafamızı karıştırıyor.Birde şimdiden tayin stresini yaşamak istemiyorum.

Son düzenleme:
canım biz de evlendik 7 ay sonra eşim askere gitti
geldikten 9 ay sonra hamile kalınca ve hamilelik problemli olunca annemde kalmaya başladım
eşim de kendi annesinde kalıyor
doğuma kadar böyle olacak sanırım
yani tekrar nişanlılık günlerine döndük
biraz benziyoz sanırım amaaaaaaaaaaa
allahım başka türlü ayrılıklar vermesin AMİN

merhaba kızlar daha yeni hastaneden geliyorum sabah yataktan kalkmamla bir avuç dolusu su boşalması bir oldu. Dr mu aradım benim doğum hastanesine gitmemi söyledi. çok şükür bi sıkıntı çıkmadı dün ütü yapmıştım çok yorulmadan korkmaktan kaynaklanabilir dedi. Devlet hastanesine gitmiştim ordan beni ayrıntılı için anlaşmalı bi kuruma gönderdi 21 + 6 haftalık hamileyim ve 26 cm 433 gr çıktı oğlum çok şükür tüm test vede muaynelerimiz temiz çıktı. Oğluma bir şey olcak diye çok korktum ve ağladım rabbim kimseyi böle bişeyle sınamasın.

cnm çok çok geçmiş olsun.şükürki sende bebeişinde iyiymiş.bundan sonra daha dikkatli olmak lazım.tekrardan geçmiş olsun

kızlarr bişey soracam 1saattir falan sanki göbek deliğimde ağrı gibi acı gibi bişey hissediyorum normalmidir ki?

canım biz de evlendik 7 ay sonra eşim askere gitti
geldikten 9 ay sonra hamile kalınca ve hamilelik problemli olunca annemde kalmaya başladım
eşim de kendi annesinde kalıyor
doğuma kadar böyle olacak sanırım
yani tekrar nişanlılık günlerine döndük
biraz benziyoz sanırım amaaaaaaaaaaa
allahım başka türlü ayrılıklar vermesin AMİN

AMİNNN canım. Senin işinde zor. Bende eşimden ayrı olduğum 2 seneye yakın annemde kaldım. İnsanın kendi evi gibi olmuyor bilirim....
Biz 6.5 yıllık evliyiz Allahım nasip ederse yuvamız artık gerçek bir yuva olacak. Evlatlarımız evimize neşe getirecek :KK16::KK16::KK16:

canım sen nerelerdesinnnnnnnnnnn?
nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn?

sağol canım iyiyim sen nasılsın yazdıklarınızı okuyordum :) kayınpederim rahatsız eşim de geç geliyo diye kayınvaldeme gidiyorum okuldan gelir gelmez ondan pek girmeye zamanım kalmıyo bayramdan beri :KK43: özledim sizi..

sağol canım iyiyim sen nasılsın yazdıklarınızı okuyordum :) kayınpederim rahatsız eşim de geç geliyo diye kayınvaldeme gidiyorum okuldan gelir gelmez ondan pek girmeye zamanım kalmıyo bayramdan beri :KK43: özledim sizi..

biz de iyiyiz çok şükür,
kayınpederinden haberim vardı, çok geçmiş olsun
inan biz de seni özledik,
bıcır bıcırdın, yokluğun hissediliyor:KK54:

canım kadınız la karıştırdım kusura bakma dalgınlıktan :KK43:

Ben de inan bana birşey oldu da unuttum mu dedim.:26: Malum hamilelik unutkan yapıyorrrr:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende özledim seni datlım ya. Bu arada hayırdır? Kayınpederine ne oldu? Kaçırdım sanırım...

Son düzenleme:
X