2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hımm anladım haklı gerçi ama böyle mi oluyormuş acaba yani ikizi olanlar erken mi doğruyormuş?

sen sezeryan mı olacaksın?

evet canım hem de mecburen, normal doğum ikiz gebeliklerde büyük risk
zaten bebeklerden biri baş aşağı
diğerinin başı sağ göğsümün altında
yani biri doğum pazisyonunda diğeri değil
bu saatten sonra dönemezlermiş benimkiler
yerleri daralmış çünkü

hımm anladım haklı gerçi ama böyle mi oluyormuş acaba yani ikizi olanlar erken mi doğruyormuş?

sen sezeryan mı olacaksın?

evet canım mecburen
zaten ikiz gebeliklerde normal doğum büyük risk
zaten bekelerden biri baş aşağı
diğerinin başı sağ göğsümün altında
zaten normal doğum olmazmış
yerleri daraldığı için artık dönemezlermiş

anooom yerim kız ben onlarıı iki tane kardeş kardeş yerleşmişler bide allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlar daha yeni hastaneden geliyorum sabah yataktan kalkmamla bir avuç dolusu su boşalması bir oldu. dr mu aradım benim doğum hastanesine gitmemi söyledi. çok şükür bi sıkıntı çıkmadı dün ütü yapmıştım çok yorulmadan korkmaktan kaynaklanabilir dedi. devlet hastanesine gitmiştim ordan beni ayrıntılı için anlaşmalı bi kuruma gönderdi 21 + 6 haftalık hamileyim ve 26 cm 433 gr çıktı oğlum çok şükür tüm test vede muaynelerimiz temiz çıktı. oğluma bir şey olcak diye çok korktum ve ağladım rabbim kimseyi böle bişeyle sınamasın.

Canım büyük geçmiş olsun. Oğlumuz ve sen iyisin çok şükür. Doğuma kadar neler görcez bakalım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım.

ay çok geçmiş olsun canım. bebeklerimiz Allaha emanet. peki neden böyle birşey olmuş ne dediler?

ay canım cok gecmıs olsun yaaaaaaa cok uzuldum ama sonunda ıyı oldugunuzu gorunce sevındım sevındımde o su neymıs acıkladımı??
:44:

resım cekıp koyun buırayada bak küserim haaa ooo makkarenaaa

papatya sen heyet raporunu nasıl adın ozel hastaneden alınan heyet raporu sayılıomuı ılla devletyemı gıdıcez
2013 mudurun kocanmı cok uyuzsun yaaa cok kıskandımmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mihs gelıcem ınsallah bır aksılık cıkmazsa,
bana bak karnı g.tü göbeği çıkmayanlar gelmesin valla sinirimi bozmayın ha

geçmiş olsun cnm ya, çok şükür normalmiş herşey. ama ilk sende duydum böyle erken zamanda bu durumu. dikkatli olmamız lazım..

canım büyük geçmiş olsun. Oğlumuz ve sen iyisin çok şükür. Doğuma kadar neler görcez bakalım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım.

yaa neler neler görcez öğrencez ama şükür bukadarla kaldı hastaneye giderken oğlumu kaybetme korkusu vardı içimde

ay çok geçmiş olsun canım. Bebeklerimiz allaha emanet. Peki neden böyle birşey olmuş ne dediler?
saol canım benim dr dediğine göre çok ayakta kalmak kendini kasmak yada çok korkmaktan kaynaklanırmış çocuğun içinde bulunduğu sudan gelmiş akıntı

O zaman ön sıralardan yer ayırtıyım kendime bende , çünkü hepsi çıktı bendeee hihihihih olurmu çilakkkk

ben istanbul buluşma kriterlerine harfiyen uyuyorum aslında göt-göbek olarak
maşallah bir kısım önden gidiyor daha devam edip arkadan devamı geliyor,limuzin gibi....

anooom yerim kız ben onlarıı iki tane kardeş kardeş yerleşmişler bide allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet canım, kuzular sağlı sollu yerleşti maşallah
amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

canım çok çok çoooooooooooooook geçmiş olsun
geldi geçti inşallahhhhhhhhhhhhhh
biz onları üzmemek için çok çabalıyoruz
onlar da bizi üzmesinler yaaaaaaaaaaaa
yüreğimizi ağzımıza getirmesinler bir daha inşallahhhhhhhhhhhh

canım evet özelden aldımmmmmmmmm
ve özel hastanelerinki kabul oluyor, yani hiç problem yaşamadım
1 er ay 2 tane aldım

[/QUOTE] Kıskanmayın canım benim zorluklarıda var. Ama ne deyim bu dönemde kimseye laf anlatmak zorunda kalmamak güzel. Doktor kontrollerimede hep eşimle gidiyorum beraber izin alıyos uçuyos istanbula :)) ama doğum vakti olay karışık şubat veya mart ayında tayinimiz çıkacak hangi şehire olduğu belli değil şimdi eşimle beraberim ama ona en çok ihtitacım olduğu doğum dönemi ayrı kalıcaz gibi görünüyor([/QUOTE]

bence de güzel ama siz ne zaman birbirinizi özlüyosunuzzzzzzzzzzzz
inşallah bebeğiniz şansıyla, kısmetiyle ve bereketiyle gelir ve annesi babası ayrılmazzzzz

kızlar kalçadan progestanımı oldum
koldan ise tetenoz aşımı vuruldum,
kevgire döndüm geldimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…