• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
12.haziran canım

aramızda 2 gün var seninle benimde sat 14 haziran.bende 11 temmuzda gitmiştim 264.5 çıkmıştı değerim salı günü gel değerlerin 2000 bulur demişti keseyide görebiliriz demişti doktor.şuan olmamıştı ama salı günü falan olur yani.doktora gittiğin gün o değerleri bulur sıkma canını bence rahat ol

teşekkür ederim canım inş ilk gebeliğim kayıp olduğu ve tedaviyle hamile olduğum için çok hassaslaştım ve korkuyorum kusura bakmayın alınganlık yaptığım için :77: :97:
Haftasonları için nöbetçi doktor bıraksalar olmuyo sanki :63:

Saol canım sanırım ondan ben fazla evham yaptım galiba :17:

aynı evhamları bizde yapıyoruz cnm.sen rahat olki bebşte rahat olsun.kötü düşünme.bu arada aramızda 1 günlük fark var:))ben 5/03/2013 te inş alcam kucağıma

canım benim ilk gebeliğin için çok geçmiş olsun :5: inşallah bu bebeğini sağlıklıca vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar: canım seni çokk iyi anlıyorum çünkü ben de 2. tüp bebek tedavimle nasip oldu gebeliğim :49::nazar::emir_bebek::38::38::38::38::38: ve bende riskli dönemler atlattım ve hamdolsun iyiye gidiyorum derken fmf hastalığım ataklarım korkuttu açıkcası :18::31::31: Yüce Rabbime sığınıyoruz hepimiz bol dua okumaya devam edelim :29:

haklısın keşkeeee hafta sonu rahatlıkla dr muayene olayımız olsaydı :5:

saol canım nişallah hayırlısı ile o günleri de görürürüz hep birlikte bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız da onları konuşuruz burada yine insan zor sahip olunca daha bir panik oluyo ve daha çok korkuyor rabbim biz evlat acısıyla hasretiyle sınamasın Rabbim korusun inşallh meleklerimizi :16: :nazar:
bu arada çok geçmiş olsun canım sana da Allah acil şifalar versin umarım sağlığın bir an önce düzelir :38: :nazar:

saol canım nişallah hayırlısı ile o günleri de görürürüz hep birlikte bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız da onları konuşuruz burada yine insan zor sahip olunca daha bir panik oluyo ve daha çok korkuyor rabbim biz evlat acısıyla hasretiyle sınamasın Rabbim korusun inşallh meleklerimizi :16: :nazar:
bu arada çok geçmiş olsun canım sana da Allah acil şifalar versin umarım sağlığın bir an önce düzelir :38: :nazar:
amin canım aminn inşallah canım tüm hepimizin keyifli devam etsin gebeliklerimiz inşallah :49::emir_bebek::nazar: vaktinde sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin

çok sağol tatlımm bugün daha iyiyim inşallah bi daha gelmesin ataklarım :50::31::16::16::16:

bana müsade baş ağrım başladı biraz uzanayım ben kızlar hoş sohbetler sizlere :16::10:

kızlar ya bana bi yardım edin baya korku sardı beni.8-9 gündür ağrım var doktorum normal yakında geçer dedi ama hala devam ediyo dün baya azalmıştı bugün yine coştu.Adet olcak gibiyim her an kan geldi gibi hissediyorum bi bakıyorum akıntı gelmiş ama kan görmekten korkuyorum baya.daha 5 haftalık hamileyim ama 9 aylık hamile gibi bel ağrısından belimi karın ağrısından karnımı tutuyorum.Yemek sofrasını kaldırırken bile ağrım başlıyor yatağı bile toplayamıyorum niye böyleyim ben :43: bir de ayıptır sorması hamilelikte korunmak gerekir mi düşük tehlikesi olanların korunması lazımmış sanırım ama internette doktor yazılarında tehlike yoksa sorunmaya gerek yok yazıyor ?:17::17:

teşekkür ederim canım inş ilk gebeliğim kayıp olduğu ve tedaviyle hamile olduğum için çok hassaslaştım ve korkuyorum kusura bakmayın alınganlık yaptığım için :77: :97:
Haftasonları için nöbetçi doktor bıraksalar olmuyo sanki :63:

Saol canım sanırım ondan ben fazla evham yaptım galiba :17:

aynı evhamları bizde yapıyoruz cnm.sen rahat olki bebşte rahat olsun.kötü düşünme.bu arada aramızda 1 günlük fark var:))ben 5/03/2013 te inş alcam kucağıma

haklısın canım daha sakin olmaya çalışacam :17: evet canım sen gördün mü bebişini ben keseyi gördüm sadece Cuma günü kalp atışları için çağırdı doktor görürüm inş o pıt pıtları :16: :nazar:

kızlar ya bana bi yardım edin baya korku sardı beni.8-9 gündür ağrım var doktorum normal yakında geçer dedi ama hala devam ediyo dün baya azalmıştı bugün yine coştu.Adet olcak gibiyim her an kan geldi gibi hissediyorum bi bakıyorum akıntı gelmiş ama kan görmekten korkuyorum baya.daha 5 haftalık hamileyim ama 9 aylık hamile gibi bel ağrısından belimi karın ağrısından karnımı tutuyorum.Yemek sofrasını kaldırırken bile ağrım başlıyor yatağı bile toplayamıyorum niye böyleyim ben :43: bir de ayıptır sorması hamilelikte korunmak gerekir mi düşük tehlikesi olanların korunması lazımmış sanırım ama internette doktor yazılarında tehlike yoksa sorunmaya gerek yok yazıyor ?:17::17:

Aynı durumdayız canım bende kendimi adet olacak gibi hissediyorum ama normalmiş endişelenme korunma meselesini ilk defa senden duydum onun hakkında bir bilgim yok

korkma canım normal tüm bunlar hormonal değişimden kaynaklanıyor bende de bel ve baş ağrsı var hep ilişki için biey diyemeyeceğim ben korkudan uzak duruyorum kocamdan yazık o da ses etmiyor kalp atışlarını bi duyayım ancak öyle :1: :17:

korkma canım normal tüm bunlar hormonal değişimden kaynaklanıyor bende de bel ve baş ağrsı var hep ilişki için biey diyemeyeceğim ben korkudan uzak duruyorum kocamdan yazık o da ses etmiyor kalp atışlarını bi duyayım ancak öyle :1: :17:

çok sağol tatlım kaybetme korkusu moral bozuyor ama inşallah atlatcaz bugünleri.İnşallah öyle bir şeye yol açmıyordur çünkü tutamıyorum eşimi :9::17::17::17::17::17::17::17:

haklısın canım daha sakin olmaya çalışacam :17: Evet canım sen gördün mü bebişini ben keseyi gördüm sadece cuma günü kalp atışları için çağırdı doktor görürüm inş o pıt pıtları :16: :nazar:

keseyi gördüm ama kalp atışlarını duyamadım.5 ağustosta gel dedi dr.ama ben ozamana kadar sabredemiyce.çarşamba başka dr gidip kalp atışlarına baktırcam.bende 6 ay önce 2 aylık hamileyken kalp atışları normalken 2 kontrole gittiğimde kalp atışlarının azaldığını öğrendim.zaten ondan 2 gün sonrada aldılar onu.allah kimseye yaşatmasın.o yüzden kalp atışını duymak içimi biraz rahatlatcak.bu sefer inş hepimiz
sağlıkla alırız kucağımıza

kızlar ya bana bi yardım edin baya korku sardı beni.8-9 gündür ağrım var doktorum normal yakında geçer dedi ama hala devam ediyo dün baya azalmıştı bugün yine coştu.adet olcak gibiyim her an kan geldi gibi hissediyorum bi bakıyorum akıntı gelmiş ama kan görmekten korkuyorum baya.daha 5 haftalık hamileyim ama 9 aylık hamile gibi bel ağrısından belimi karın ağrısından karnımı tutuyorum.yemek sofrasını kaldırırken bile ağrım başlıyor yatağı bile toplayamıyorum niye böyleyim ben :43: Bir de ayıptır sorması hamilelikte korunmak gerekir mi düşük tehlikesi olanların korunması lazımmış sanırım ama internette doktor yazılarında tehlike yoksa sorunmaya gerek yok yazıyor ?:17::17:

benim dr 3 ay korun sonra duruma göre konuşuruz dedi.sağolsun eşimde bu konuda çok anlayışlı.sen drye sor bence.riske girme yani canım

Kızlarrrrrrr oruç tutacakmıyız ben doktoruma sormayı unuttum

ben doktora soracam zaten ramazanın ilk günü gidecem kntrole o zaman soracam ama bebeğe zararı olacaksa tutulmayabilir sonra kaza edilir diye okudum dini bilgilerde yaz olmasa ben kesin tutardım ama uzun süre susuz kalmak bebeğin kalp atışlarını zayıflatıyormuş diye korkuyorum tutmayabilirim yani tutacam deyince herkes bir olup hayır diyorlar :14:

keseyi gördüm ama kalp atışlarını duyamadım.5 ağustosta gel dedi dr.ama ben ozamana kadar sabredemiyce.çarşamba başka dr gidip kalp atışlarına baktırcam.bende 6 ay önce 2 aylık hamileyken kalp atışları normalken 2 kontrole gittiğimde kalp atışlarının azaldığını öğrendim.zaten ondan 2 gün sonrada aldılar onu.allah kimseye yaşatmasın.o yüzden kalp atışını duymak içimi biraz rahatlatcak.bu sefer inş hepimiz
sağlıkla alırız kucağımıza

bende canım keseyi gördüm ama 5 ağustos geç değil mi ya ben 20 sine gidecem doktorum o güne randevu verdi kalp atıını görmek için :34: rabbim hayırlsıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :38:

ben doktora soracam zaten ramazanın ilk günü gidecem kntrole o zaman soracam ama bebeğe zararı olacaksa tutulmayabilir sonra kaza edilir diye okudum dini bilgilerde yaz olmasa ben kesin tutardım ama uzun süre susuz kalmak bebeğin kalp atışlarını zayıflatıyormuş diye korkuyorum tutmayabilirim yani tutacam deyince herkes bir olup hayır diyorlar :14:

Ama ilk 3 ay bebeğe yediğimiz bir şey gitmiyor diye biliyorum hani daha küçük olduğu için bebişlerimiz dedim sen sor bana da haber verirsin

çok sağol tatlım kaybetme korkusu moral bozuyor ama inşallah atlatcaz bugünleri.İnşallah öyle bir şeye yol açmıyordur çünkü tutamıyorum eşimi :9::17::17::17::17::17::17::17:

erkekler ne kadar anlayışsız bu konuda ya biz can derdndeyiz bebişimizi düşünüyoruz ama onlar hala zevk peşinde tama haklı olabilirler ihtiyaç ama öncelik bebişimizin sağlığı olmalı ya :63: sen yine de dikkat et canım ters hareketlerde bulunmamaya çalış :38:

Ben oruç tutmayacağım.dayanamam çünkü.zaten ne gariplikse günde 10 yemek yesem yerim.çok çabuk acıkıyorum ve acıkınca midem bulanıyor.tuhaf yani.

Bende canım keseyi gördüm ama 5 ağustos geç değil mi ya ben 20 sine gidecem doktorum o güne randevu verdi kalp atıını görmek için :34: Rabbim hayırlsıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :38:

bencede geç ama nebilim o an heyecandan bişey diyemedim.o yüzden başka drye gidip baktırca.sonr tekrar 5 ağustosta tekrar ona giderim

Ama ilk 3 ay bebeğe yediğimiz bir şey gitmiyor diye biliyorum hani daha küçük olduğu için bebişlerimiz dedim sen sor bana da haber verirsin
yedikelrimiz gitmiyo ama kesenin içindeki su azalıyormuş doktorum bol su iç demişti bana gidince sorucam haber veririm canım :34:

Back