iki kat artırarak hesapla
ya anlamıyorumki çünkü kese görünmesi için okadar olması gerekiyomuş aklım karışık düşük riski oldugu için korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki kat artırarak hesapla
ya anlamıyorumki çünkü kese görünmesi için okadar olması gerekiyomuş aklım karışık düşük riski oldugu için korkuyorum
arkadaşlar ben yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur
Mrb hanımlar ben aranıza yeni katılanlardanım.allah nasip ederse bende mart 2013 annesi olacağım.beraber paylaşımlarımız olursa faydalı olacağını düşünüyorum
sat tarihi : 1 haziran
yaşım : 21
ilk bebek
kesemiz göründü
doğum muhtemel tarihini bilmiyorumkı ben
arkadaşlar ben yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur
12.haziran canım
hoşgeldin canım hayırlı olsun
hayırlı olsun canım hoşgeldin
büyük ihtimalle evet ama son adet tarihin ne kaç haftalık hamilesin 5. haftadan itibaren görünüyor kese
bu arada ben sabah bişey yazmıştım kimse cevap vermedi içimi rahatlatacak bişey de bulamadım aşkolsun kimse önemsemedi demekki
hoşgeldin canım hayırlı olsun
hayırlı olsun canım hoşgeldin
bende ilk test sonuvum buydu ama kese erken daha görünmeyebilir 5. haftadan itibaren görünüyor kese
ya canım sanki göbek deliğimden yukarı (göğsüme) doğru çıkan bir damar var da onu çekiyorlar gibi bugün pazar olduğu için doktora gidemedim korkuyorum önemli bişeyse diye yaa :18:Benim karnımda iğnelenme oluyor sadece çekme dediğin nasıl birşey
ben testimi adet günümde yaptım test sonucumdan 2 hafta sonra gittiğimde göründü kesemiz çok küçük olduğu için vajinal görünür
geçmiş olsun tatlım inşallah ciddi bir durum değildir geçsin hemen inşallah işte en can sıkıcı durum hafta sonu ALLAH korusun mağdurları oluyoruz Rabbime emanetiz hepimiz bebeklerimizle bende pazartesi dr a hemde farklı bir dr a gideceğim bebeğimi çokkkkk merak ediyorumya canım sanki göbek deliğimden yukarı (göğsüme) doğru çıkan bir damar var da onu çekiyorlar gibi bugün pazar olduğu için doktora gidemedim korkuyorum önemli bişeyse diye yaa :18:
tatlım şimdi gördüm cevaplamaya çalıştım hassasız hepimiz duygusal hamişim benimbu arada ben sabah bişey yazmıştım kimse cevap vermedi içimi rahatlatacak bişey de bulamadım aşkolsun kimse önemsemedi demekki
ya canım sanki göbek deliğimden yukarı (göğsüme) doğru çıkan bir damar var da onu çekiyorlar gibi bugün pazar olduğu için doktora gidemedim korkuyorum önemli bişeyse diye yaa :18:
doktor salı günü tekrar bakacak ondan merak ettim inş kese görünür ya
geçmiş olsun tatlım inşallah ciddi bir durum değildir geçsin hemen inşallah işte en can sıkıcı durum hafta sonu ALLAH korusun mağdurları oluyoruz Rabbime emanetiz hepimiz bebeklerimizle bende pazartesi dr a hemde farklı bir dr a gideceğim bebeğimi çokkkkk merak ediyorum
tatlım şimdi gördüm cevaplamaya çalıştım hassasız hepimiz duygusal hamişim benim
saol canım sanırım ondan ben fazla evham yaptım galibaBüyüdüğü için olabilir göbeğinde geriliyor sonuçta kötü bir şey düşünme canım
canım benim ilk gebeliğin için çok geçmiş olsun inşallah bu bebeğini sağlıklıca vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah canım seni çokk iyi anlıyorum çünkü ben de 2. tüp bebek tedavimle nasip oldu gebeliğim ve bende riskli dönemler atlattım ve hamdolsun iyiye gidiyorum derken fmf hastalığım ataklarım korkuttu açıkcası :18: Yüce Rabbime sığınıyoruz hepimiz bol dua okumaya devam edelimteşekkür ederim canım inş ilk gebeliğim kayıp olduğu ve tedaviyle hamile olduğum için çok hassaslaştım ve korkuyorum kusura bakmayın alınganlık yaptığım için :97:
haftasonları için nöbetçi doktor bıraksalar olmuyo sanki
saol canım sanırım ondan ben fazla evham yaptım galiba