• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Mrb hanımlar ben aranıza yeni katılanlardanım.allah nasip ederse bende mart 2013 annesi olacağım.beraber paylaşımlarımız olursa faydalı olacağını düşünüyorum

hoşgeldin canım hayırlı olsun :16:

sat tarihi : 1 haziran
yaşım : 21
ilk bebek
kesemiz göründü
doğum muhtemel tarihini bilmiyorumkı ben

hayırlı olsun canım hoşgeldin :38:

arkadaşlar ben yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur

bende ilk test sonuvum buydu ama kese erken daha görünmeyebilir 5. haftadan itibaren görünüyor kese :34:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?çook sıcak ve kafamı yataktan kaldıramıyorum yarın işe nasıl başlicam bilmiyorum..

bu arada ben sabah bişey yazmıştım kimse cevap vermedi içimi rahatlatacak bişey de bulamadım aşkolsun kimse önemsemedi demekki :14: :14:

ben testimi adet günümde yaptım test sonucumdan 2 hafta sonra gittiğimde göründü kesemiz çok küçük olduğu için vajinal görünür :34:

ya canım sanki göbek deliğimden yukarı (göğsüme) doğru çıkan bir damar var da onu çekiyorlar gibi bugün pazar olduğu için doktora gidemedim korkuyorum önemli bişeyse diye yaa :18:
geçmiş olsun tatlım inşallah ciddi bir durum değildir :5: geçsin hemen inşallah :nazar::49: işte en can sıkıcı durum :36::36::36::36: hafta sonu ALLAH korusun mağdurları oluyoruz :19::19::19: Rabbime emanetiz hepimiz bebeklerimizle :nazar: bende pazartesi dr a hemde farklı bir dr a gideceğim bebeğimi çokkkkk merak ediyorum

bu arada ben sabah bişey yazmıştım kimse cevap vermedi içimi rahatlatacak bişey de bulamadım aşkolsun kimse önemsemedi demekki :14: :14:
tatlım şimdi gördüm cevaplamaya çalıştım hassasız hepimiz duygusal hamişim benim :49::38::nazar:

ya canım sanki göbek deliğimden yukarı (göğsüme) doğru çıkan bir damar var da onu çekiyorlar gibi bugün pazar olduğu için doktora gidemedim korkuyorum önemli bişeyse diye yaa :18:

Büyüdüğü için olabilir göbeğinde geriliyor sonuçta kötü bir şey düşünme canım

geçmiş olsun tatlım inşallah ciddi bir durum değildir :5: geçsin hemen inşallah :nazar::49: işte en can sıkıcı durum :36::36::36::36: hafta sonu ALLAH korusun mağdurları oluyoruz :19::19::19: Rabbime emanetiz hepimiz bebeklerimizle :nazar: bende pazartesi dr a hemde farklı bir dr a gideceğim bebeğimi çokkkkk merak ediyorum
tatlım şimdi gördüm cevaplamaya çalıştım hassasız hepimiz duygusal hamişim benim :49::38::nazar:

teşekkür ederim canım inş ilk gebeliğim kayıp olduğu ve tedaviyle hamile olduğum için çok hassaslaştım ve korkuyorum kusura bakmayın alınganlık yaptığım için :77: :97:
haftasonları için nöbetçi doktor bıraksalar olmuyo sanki :63:

Büyüdüğü için olabilir göbeğinde geriliyor sonuçta kötü bir şey düşünme canım
saol canım sanırım ondan ben fazla evham yaptım galiba :17:

teşekkür ederim canım inş ilk gebeliğim kayıp olduğu ve tedaviyle hamile olduğum için çok hassaslaştım ve korkuyorum kusura bakmayın alınganlık yaptığım için :77: :97:
haftasonları için nöbetçi doktor bıraksalar olmuyo sanki :63:

saol canım sanırım ondan ben fazla evham yaptım galiba :17:
canım benim ilk gebeliğin için çok geçmiş olsun :5: inşallah bu bebeğini sağlıklıca vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar: canım seni çokk iyi anlıyorum çünkü ben de 2. tüp bebek tedavimle nasip oldu gebeliğim :49::nazar::emir_bebek::38::38::38::38::38: ve bende riskli dönemler atlattım ve hamdolsun iyiye gidiyorum derken fmf hastalığım ataklarım korkuttu açıkcası :18::31::31: Yüce Rabbime sığınıyoruz hepimiz bol dua okumaya devam edelim :29:

haklısın keşkeeee hafta sonu rahatlıkla dr muayene olayımız olsaydı :5:

Son düzenleme:
Back