Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum.inşallah sizlerde iyisinizdir.bende göndereyim bilgilerimi sat 14 haziran yaşım 26 ilk bebeğim olacak nasip olursa bebeğin muhtemel doğum tarihi 22 mart 2013.
Nedense bende bugün kendimi iyi hissediyorum :)
Tatlım inşallah bel ağrıların tekrarlamaz ben bebeğimin kesesini 5. haftada kalp atışını 6.haftada gördüm büyük ihtimalle sende görürsünherkese iyi hafta sonları benimde bel ağrılarım azaldı arkadaşlar geçen bahsetmiştim ağrıdan duramadığımı eğer hep öyle devam etse gerçekten dayanılması çok zordu eşim bana diyorki senin dinleneceğin yoktu Allah seni zorunlu zorunlu dinlenmek zorunda bıraktı :) bir bakıma düşününce bu dönemde bebeğie bağlı yaşadığımız herşey onu korumaya yönelik sanki. benim randevu günüm de 7+5 olcak acaba keseyle birlikte karından ultrasonla bebeğin kalp atışınıda görebilirmiyiz? tüm anne adaylarına kolaylıklar sağlık sıhhat ...
inşallah hep böyle devam eder.bu sıcaklarda hiç çekilmiyor dün çok kötüydüm allahıma bin şükür bugün çok iyiyim.allah kolaylık veriri
inşallah dilara hanım
sat tarihi : 1 haziran
yaşım : 21
Hoş geldin canım hayırlı olsun
çoook tesekkur ederim sizinkidee hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım 7 marta geliyor doğum yapacağın gün
nasıl hesaplanıyorkı
günaydın bayanlarrr....nasılsınız??
Mrb hanımlar ben aranıza yeni katılanlardanım.allah nasip ederse bende mart 2013 annesi olacağım.beraber paylaşımlarımız olursa faydalı olacağını düşünüyorum
hoş geldin canım Hayırlı olsun
arkadaşlar ben yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur