inş canım hoşgeldin okudum yaşadıklarını rabbim sana güç versin inş en kısa zamanda acını unutturacak evlatlar versin çifter çifter rabbm ne eylerse güzel eyler vardır bir bildiği dualarımdasın..
bendede öyle oluyor ya ayaklarım yanıyo resmen uyuyamıyorum soğuk suyla yıkayıp yatıyroum ıslak ıslak o bile yetmiyo buza dayıyasaım varözellikle de akşamları oluyor normal mi acaba :44:
merhabalar bende yeni giriyorum bu başlığa sat 1 haziran 5 hafta 5 günlük hamileyim.pazartesi doktora gittik keseyi gördük nasıl mutlu oldum anlatamam 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi :))) rabbım herkese bebeişlerini kucagına almayı nasip etsin. Bu arada bulantım oluyor çok şiddetli değil ama başladı bulantılar..
Cünleten iyi akşamlarbende mart annesi olcam benide alırmısınız aranıza:)
benimde sat 1 haziran 5+6 olmam lazım aslında ama 10 temmuzda doktorum 5+1 dedi yani ona göre bugün 5+3üm keseyi bizde gördük ben 7. Haftamda gitcem diyodum ama pazartesi günü kanamam olunca erken gitmek zorunda kaldım düşük olabilir bol bol yat dedi doktorum şükürler olsun ki kesenin yeri çok iyimiş sarkma felan yokmuş progesteron iğnesiyle coraspin verdi 25 temmuzda tekrar gitcem o zaman bebişin ve kalp seslerinin duyulur dedi doktorum dua edin kızlar bebişim bırakmasın beni kahverengi lekem oluyo çok korkıyorum
cünleten iyi akşamlarbende mart annesi olcam benide alırmısınız aranıza:)
merhabalar bende yeni giriyorum bu başlığa sat 1 haziran 5 hafta 5 günlük hamileyim.pazartesi doktora gittik keseyi gördük nasıl mutlu oldum anlatamam 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi :))) rabbım herkese bebeişlerini kucagına almayı nasip etsin. Bu arada bulantım oluyor çok şiddetli değil ama başladı bulantılar..
hoşgeldin canım hayırlı olsun
hoşgeldin.hayırlı olsun canım:)))tabii alırız ne demek:))),
sende hoşgeldin canım hayırlı olsun....
merhabalar bende yeni giriyorum bu başlığa sat 1 haziran 5 hafta 5 günlük hamileyim.Pazartesi doktora gittik keseyi gördük nasıl mutlu oldum anlatamam 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi :))) Rabbım herkese bebeişlerini kucagına almayı nasip etsin. Bu arada bulantım oluyor çok şiddetli değil ama başladı bulantılar..
Kızlar kahverengi lekelenmesi olan var mı içinizde bende kanama oldu iki gündürde kahve akıntı geliyo
benimde sat 1 haziran 5+6 olmam lazım aslında ama 10 temmuzda doktorum 5+1 dedi yani ona göre bugün 5+3üm keseyi bizde gördük ben 7. Haftamda gitcem diyodum ama pazartesi günü kanamam olunca erken gitmek zorunda kaldım düşük olabilir bol bol yat dedi doktorum şükürler olsun ki kesenin yeri çok iyimiş sarkma felan yokmuş progesteron iğnesiyle coraspin verdi 25 temmuzda tekrar gitcem o zaman bebişin ve kalp seslerinin duyulur dedi doktorum dua edin kızlar bebişim bırakmasın beni kahverengi lekem oluyo çok korkıyorum
allah seni ve bebeğini korusun sizi birbirinize bağışlasın canım benim.aklına kötü şeyler getirme.allah büyük:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?