2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bugun doktorumu aradim ben bu konuda, normalmis:) hormonlar, kan basincinin artmasi ve sicak havalarin etkisi dedi, eger 38 derecenin uzerine cikarsa, titreme olursa o zaman gel dedi, bol bol dus alip serinlemeye calisicaz artik

Cünleten iyi akşamlarbende mart annesi olcam benide alırmısınız aranıza:)

merhabalar bende yeni giriyorum bu başlığa sat 1 haziran 5 hafta 5 günlük hamileyim.Pazartesi doktora gittik keseyi gördük nasıl mutlu oldum anlatamam 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi :))) Rabbım herkese bebeişlerini kucagına almayı nasip etsin. Bu arada bulantım oluyor çok şiddetli değil ama başladı bulantılar..

benimde sat 1 haziran 5+6 olmam lazım aslında ama 10 temmuzda doktorum 5+1 dedi yani ona göre bugün 5+3üm keseyi bizde gördük ben 7. Haftamda gitcem diyodum ama pazartesi günü kanamam olunca erken gitmek zorunda kaldım düşük olabilir bol bol yat dedi doktorum şükürler olsun ki kesenin yeri çok iyimiş sarkma felan yokmuş progesteron iğnesiyle coraspin verdi 25 temmuzda tekrar gitcem o zaman bebişin ve kalp seslerinin duyulur dedi doktorum dua edin kızlar bebişim bırakmasın beni kahverengi lekem oluyo çok korkıyorum

canımm aynıyız senınle.Rabbım yardımcın olsun yavrunu sana bagıslasın inşallah can veren Alllah dermansız bırakmasın seni dualarım senınle ınsallah

cünleten iyi akşamlarbende mart annesi olcam benide alırmısınız aranıza:)

hoşgeldin.hayırlı olsun canım:)))tabii alırız ne demek:))),

sende hoşgeldin canım hayırlı olsun....

Sende hoş geldin canımm git gide çoğalıyoruzz

Kızlar kahverengi lekelenmesi olan var mı içinizde bende kanama oldu iki gündürde kahve akıntı geliyo

Kızlar kahverengi lekelenmesi olan var mı içinizde bende kanama oldu iki gündürde kahve akıntı geliyo

Dün akşam kanamam oldu bugünde kahve rengi lekelenme oldu doktora gittim düşük tehlikesi dedi ama bebişim gayet sağlıklıydı çok şükür kalbide atmaya başlamış 3 gün istirahat ve ilaç verdi doktora git kesin aksatma

cnm bende 5+4 de kanama geçirdim sonra progestana başladım ve 4-5 gün kuru kahve şeklinde akıntım geldi.sonra kesti.doktorum kahverengiden korkma eğer kırmızı gelirse kork demişti.çok şükür geçen hafta kalp atışlarını da duyduk ve rahatladık.sen de içini rahat tut,ihtiyaç harici yerinden kalkma ve bol su iç.

günaydın kızçelerrrrrrr iyisinizdir inş. bugün kalp atışı için doktora gidicem inş duyarım dua edin neolur kızlar ya. 4 de falan hastanede olucam. rüyamda bebeğimi kürtajla alacaklarda nekadar ağladım bi bilseniz yaşamaz diyorlardı uyandığımda yastığım sırılsıklamdı gerçektede ağlamışım ve inanın bu rüyayı bu gece 3 kere gördüm hayırları vesile olur inşallah

allah seni ve bebeğini korusun sizi birbirinize bağışlasın canım benim.aklına kötü şeyler getirme.allah büyük:

Sagol bitanem,

İsallah hepimiz icin diliyorum isallah herkes saglikla kucagina alir bebegini...

Günaydın bu arada herkese işlere koyulacagim simdi sayfalar cok hizli ilerliyo yetisemiyom size isyerinde vaktim olmuyo ama kalbim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…