2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bel ve kasık ağrısı bende de hala var ama artık ona alıştım hafta hafta değişiyor herşey,geçen hafta birşeyim yoktu bu pazartesi sabahı mide bulantısı başladı,dün akşam gözüm karardı,hatta eşime "benim midem bulanıyor,başım dönüyor acaba hamilemiyim" diye dalga geçiyorum herkes hamileliğin şanından miden bulansın hamile olduğun belli olsun diyor ama ben üstüne birde aç kalıyorum...

haftaya ben de öyle olcam sanırım napalım artık katlancaz biraz da onu diyenler kendileri çeksin bakem noluyor :) ama bakışlarım değişmiş bugün kayınvalidem dedi yavaş yavaş hamile olduğun belli oluyor dedi :)

yeni gelenler hoşgeldiniz hayırlı olsun.eskiler kayıp((

dilara dan haber yok mu???
canım sıkılıyor temizliğe verdim kendimi.misafir vardı yemek yediler gittiler iki saat çıktım gezdim.şimdide temizlik yapacam:))))

çilek nasılsın canım????bebeişle aranız nasıl??canım bende bulantı pek olmaz ama bunda ilk öğrendiğim iki hafta yoğundu ama şimdi şükür tık yok hatta fazla enerjiğim:))

canım kesin ya kadın çok emindi zaten görüntüde çok netti bize de gösterdi

canım çok sağol valla yarını bekliyoruz ümitle inşallah düşer beta hcg en son 11000 olmuştu kaç haftalıktı sen öğrendiğinde benim 5+5 işe yarar umarım.canım sana da şu Methotrexate dan bir gün sonra follic asit iğnesi vuruldu mu? yoksa hap mı kullandın

canım cvbına teşekkürler ancak silik çizgi bndan önceki iki gebeliğimde de çıkmıştı.hem de adetime 2 gün kala yapmıştım ikisini...biri düşükle sonuçlandı.diğeri ise 16 aylık bir prensesle.şuan onu emziriyorumm,ve 7 temmuzda olmam gerekiyordu,28 günde bir oluyorum ben.en son 9 haziranda oldum bna göre de 5 gün gecikti.3 tane gebelik testi yaptım hepsi negatif.güvenilirliği yüzde 100 diyordu tekinde...ama emin olamıyorum..hamilelik belirtilerindende sadece adet sancısı var bende...ama olamıyorumda bir türlü...dış gebelik olsa testte pozitif çıkar diyolar,eğer o da değilse bu gecikme ne yaaaaaa

Yeni geldim eve canım doktor düşük tehlikesi dedi ullturasonla baktılar içeride her şey yolunda dedi kalp atışını duyduk 9.1 mm boyutunda vitamin verdi birde hormon ilacı 3 gün ayağa kalkmayacaksın istirahat edeceksin birde ilişki yasak dedi çok şükür bugünüde böyle atlattık nedenini sorduğumda çok fazla ayakta kalmışım yorgunluk dedi.

düşük tehlikesi geldi aklıma diyemedim.çok şükür bitanem ya allah korusun sizi.dikkat et olurmu???sevindim bi ohhhhhhhh çektim....

geçmiş olsun bende çok endiselenmiştim çok şükür dikkat et kendine lütfen.

Saolun kızlar aman sizde kendinize dikkat edin benim gibi yorulmayın sakın ben pek önemsememiştim yorgunluktan bir şey olmaz diye birde tecrübesizlik var tabi işin içinde dün ki korku yeter bana bundan sonra yormam kendimi

İyi akşamlar hamişleerr,

Dogru düzgün gelemiyorum yeni katılan arkadaşlar olmuş hepinize kucağınıza almanızı diliyorum bebeğinizi.

Bende daha bo belirti başlamadı ya midem bulanmıyo hiç iştahım aksine açık :) bitek kasıklar ve göğüslerde agrı var. Ben yumurtlar sağda olmuştu ağrılar hep sağ kasığımdaydı şimdi arada sol kasığımda ağrıyo bi anrmallik yoktur işallah pazartesi randevumuz iple çekiyorum çok tedirginim. Tedaviyle hamile kaldım ya bi aksilik varsa diye çok korkutorum çok uğraştık dr randevusu yaklaştıkça içimi bir korku kaplıyor :18:

biliyorum canim,
ins turkiyeye gelince doktora gidip test yaptirmak istiyorum.
saolasin.

Kimyasal gebeliklerin yada düşüklerin sebebi sıklıkla kan pihtilasmasi cikabiliyormus arkadaslar. Bu gibi durumlarda bu testlerin mutlaka yapılması gerekir.

saolasin canim,
insallah yaptiricas bakalim.

KIZLAR BU GÜN GİTTİK DOKTORA VE KESEYİ GÖRDÜK ŞU AN BULUTLARDA UÇUYORUM RESMEN YA HARİKA BİŞEY BU GERÇEKTEN VE doktor HERŞEY O KADAR GÜZELKİ SENİN GEBELİĞİN HAKKINDA KONUSMAK BILE ISTEMIYORUM HERSEY OLMASI GEREKTIGI GIBI KESE TAM GÜZEL YERDE HARİKA DEDİ O AN NASIL Bİ MUTLULUK ANLATAMAM VE doktor HİÇ ARAMADI BULMAK İÇİN ELİYLE KOYMUS GIBI ALTTAN BAKTI VE GİRDİĞİ ANDA İŞTE KESE DEDİ 1 SN BİLE SÜRMEDİ ... HERŞEY YOLUNDA YANİ 10 GUN SONRA GEL TEKRAR HEM BEBEGIN YERINE BAKALIM HEM BELKI KALP ATISI DA OLABILIR DEDI AMA KALP ATISI ICIN COK HEVESLENME BELKI DUYABILIRIZ DEDI ŞİMDİ GELELİM DİĞER DOKTORUN DEDIKLERINE BUNDAN ÖNCEKİ DOKTORUM ARTIŞIN ISTEDIGIM GIBI DEGIL SANA PROGESTAN VERİCEM AMA SAKIN HEVESLENME BU BEBEK DUSER DEMISTI VE BEN 5 GUNDUR ACAYIP STRESLIYDIM COK TA KORKUYORDUM AMA SIMDIKI DOKTORUM DEDIKI BU BEBEK SIMDIYE KADAR DUSERDI O ZAMAN NEDEN HALA DURUYOR SENIN KANAMAN BILE HIC OLMAMIS BURAYA GELEN HASTALARIMIN KANAMASI OLDUGU HALDE BEBEKLERINE BISEY OLMUYOR SENIN NASIL OLSUN DEDI DEGERLERININ DUSUK OLMASI NORMAL SEN DE SOYLUYORSUN REGL TARIHIMDEN ONCE OGRENDIM GEBELIGIMI DIYE NASIL DUSUK OLMASIN DEGER DEDI BANA VE SEN MERAK ETME DUSUK RISKI HER ZAMAN VARDIR TABIKI ILK 3 AY AMA ILLA DUSECEK BU BEBEK DIYE KESINLIKLE BIR SEY SOYLENEMEZ KI SENIN DUSUK SANSIN SU ANDA YOKGİBİ BENCE DEDİ ALLAHIM O AN DİĞER DOKTORU OLDURESIM GELDI BENI MAHFETTI RESMEN HERNEYSE SONUCTA HERSEY YOLUNDA DENİZ - CİNSEL İLİŞKİ- UZUN YOL VE TUZ YASAK (ASLINDA SORUN OLMAZ BUNLARI YAPARSAN AMA BEBEK SU ANDA HALİHAZIRDA TUTUNMA ASAMASINDA OLDUGU ICIN RAHATSIZ ETMEYELIM LUTFEN DEDI ) BOL SIVI KURU INCIR VE KAYISI CEVIZ VE BADEM SEBZE VE MEYVEDE MUTLAKA YEMEM GEREKENLER ONUN DIŞINDA HERSEY YOLUNDA VE 10 GUN SONRASINI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUUM UMARIM KALP ATISLARINI DA DUYABILIRIZ

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar benim bugün lekelenmem oldu açık kahverengi adet olucak gibi de ağrılar girip çıkıyo bazen bulantılarım devam ediyo hatta dün gece yeni başladı korkuyorum ya yarın doktora gidicez

allah seni ve bebeğini korusun sizi birbirinize bağışlasın canım benim.aklına kötü şeyler getirme.allah büyük:

kızlar benim bugün lekelenmem oldu açık kahverengi adet olucak gibi de ağrılar girip çıkıyo bazen bulantılarım devam ediyo hatta dün gece yeni başladı korkuyorum ya yarın doktora gidicez

geçmiş olsun canım ya.sadece yat dinlen ayaklarını havaya kaldır ve bol su iç.....

kizlar benim bebegim dustu.
bu ikinci dusugum, doktora bi sormak istiyorum neden hep dusuyor tutunamiyor diye.
bugun adet oldum, haber vereyim dedim.
Allah razi olsun dualariniz icin..

boyle erken dusukler aslinda tam olarak dusuk sayilmiyo bildigim kadariyla, kimyasal gebelik, cogu kadin bunu yasiyo, pek cogumuz farketmiyoruz bile, biraz gec regli olduk deyip geciyoruz, tabiki doktoruna git, gecmis olsun canim, insallah en kisa zamanda hayirlisiyla tadarsin anneligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…