2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

5 haftalıktı dış gebelik olduğunu öğrendiğimizde 2 doz yani ortalama 1 hafta arayla iğne oldum ama ben 3 gün hastenede yattım çok sancım vardı tüp patlamak üzereymiş o arada çok ilaç verdiler ama neler bilmiyorum,değerim bir hafta sonra düşmeyince 2.iğnemi oldum 1 hafta 10 gün sonra 0 değeri gördüm ilk defa hamile olmadığıma sevindim...zor bir durum ben çok korkmuştum tekrar olur dediler ama maşallah allahın izniyle sorunsuz hamile kaldım...sakın canını sıkma ve burada farklı şeyler okuma herkesin başına gelebilir önemli olan kendine dikkat et,etkisi yok ama ben o günden sonra beslenmemde dahil birçok şeye dikkat ettim.dış gebeliğin birçok sebebi olabilir dediler sperm kalitesi yumurta kalitesi ogün aldığın şeyler vs. ben o zaman takvimden baktığımda döllenme günü evlilik yıldönümüydü ve biz o gün uludağda oteldeydik eşim ve ben fazla alkol aldık belkide bu yüzdendir dedim ve o günden sonra alkol almadım,hamile kalmayı planladığımız zamanın 3 ay öncesinde folik asit ve vitamin kullanmaya başladıl bebek daha iyi tutunur diye...moralini bozma sakın herkesin başına gelebilir önemli olan tüpü kaybetmeden durumun tespit edilmiş olması....

Gunaydin kizlar

Yeni gelenler hosgeldiniz. Listeyi öğlene dogru duzenlerim

Mide bulantilarim azaldı gibi sanki

Cok ayakta durunca karnım ağrıyor dikkat etmeye çalışıyorum

Sizler nasılsıniz

selamlar herkese günaydın

sana da gunaydin canim, bu sabah kendimi zorlayip kahvalti ettim, baya bi zor oldu ama cok sukur basardim:) biraz daha enrjik olabilmeyi umuyorum bugun:)))
herkesler nasil, gun icinde bilgisayari kizlardan alamiyorum, malum yaz tatili evdeler, anne bir oyun daha bak bu son, kardesim oynadi ama ben oynamadim daha derken bana sira gelmiyo bi turlu, ama takipteyim herkesi:)) kocaman sevgiler, Allah hep guzel haberler nasip etsin hanimlar:)))

canımm aynıyız senınle.Rabbım yardımcın olsun yavrunu sana bagıslasın inşallah can veren Alllah dermansız bırakmasın seni dualarım senınle ınsallah

ALLAH razı olsun bitanem inşallah geçer kanamalarım rabbim hepişmize sağlık sıhat versin

günaydın ozayus nasılsın
sen de vandaymışsın sanırım
merkezde misin ilçede misin
ve hangi doktoru ve hastaneyi tavsiye edersin

günaydın ozayus nasılsın
sen de vandaymışsın sanırım
merkezde misin ilçede misin
ve hangi doktoru ve hastaneyi tavsiye edersin

ah canim yok ben van'da degilim, bi yanlislik olmus orda, ben de surmeliyi bosuna ugrastirmiim dedim biraktim oyle, ben cezayirdeyim esim dolayisiyla, en uzakta ben varim galiba

sen van'dasin galiba, gorev dolayisiyla mi, yoksa orali misin?

kaç yaşında kızların
bende bugün halsizim

hayırlı sabahlarrrr hamiş melekler

günaydın canım.

kaç yaşında kızların
bende bugün halsizim

günaydın canım.

buyugum 6 kucugum 4, aslinda kucuk bi yil daha evde kalsin istemistik, ama ablasi okula gitti diye kiyameti kopardi, hergun agladi bende gidicem diye, ocakta onu da kaydettik ablasinin okulunun kresine, birlikte gidip geldiler, okulu seven cocuklar benimkiler, insallah hep boyle gider, ilk heves boyle olupta sonra koyvermezler

benimde sat 1 haziran :) benimde 5 haftalık 25 temmuzda kalp atışlarını duyucaz inşallah bir aksilik çıkmazsa.. rabbim bebişini sana bağışlasın kalbini ferah tut herşey iyi olucak bol bol dinlen

Kızlarrr benim kanamam geliyo ya şimdi bebeğimin daha iyi beslenip kolay tutunması büyümesi için tüketmem gereken bişiler varmı bu konuda bilgisi olan varmı yani

ah canim yok ben van'da degilim, bi yanlislik olmus orda, ben de surmeliyi bosuna ugrastirmiim dedim biraktim oyle, ben cezayirdeyim esim dolayisiyla, en uzakta ben varim galiba

sen van'dasin galiba, gorev dolayisiyla mi, yoksa orali misin?

hadi yaaaa sevinmiştim ben de
görev dolayısıyla burdayız ankaralıyım normalde olur ya doğum için ankaraya gidemezsem içime sinen bir doktor ve hastene bulmaya çalışıyorum
ercişteyiz biz burda zaten 1 tane doktor var özelde o da özel demeye bin şahit lazım devlet hastenesi de çooooook kalabalık oluyor
evet bu durumda en uzakta olan sensin sanrım

günaydın anneler içeride büyümeye çalışan minik bebeler
ben bu mide bulantılarından sıkılmaya başladım gece uyurken mide bulanıp uykumdan uyandım,su bile içsem mide bulanıyor,birazdan süt içicem kara kara düşünüyorum,çıkarsam raatlıcam çok rahatsız ediyor bu durum beni hiç keyfim yok benim

canim anliyorum ben ilk bebegimde de yurtdisindaydim, orda ozel doktor filan da yoktu, ingiltere, her yer devletin, secim sansin yok yani, ama cok sukur Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemiyor, hamileliklerim sorunsuz gecti, insallah seninde oyle olur, saglikla alirsin bebegini kucagina

benimde sat 1 haziran :) benimde 5 haftalık 25 temmuzda kalp atışlarını duyucaz inşallah bir aksilik çıkmazsa.. Rabbim bebişini sana bağışlasın kalbini ferah tut herşey iyi olucak bol bol dinlen

gülüm tarihlerimiz aynı sat 1 haziran kalp atışı için ikimizde 25 temmuzda gitcez kontrole inşallah ikimizde görürüz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde sata göre bebeğin doğumu 8 mart ama utrasona göre 11 marrt dedi doktorum rabbim hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip eder inşallah

allah bağışlasın canım.bende tabi önce doğurucam biraz büyüyünce 4-5 yaşına geldiğinde kreşe göndermeyi düşünüyorum arkadaşları ile oyun oynuyorlar birşeyler öğreniyorlar içine kapanık çocuk olmuyorlar.

aminnn cnm inşallahhh ...ama zaman geçmiyor gelirmi acaba 25 temmuz:))

aminnn cnm inşallahhh ...ama zaman geçmiyor gelirmi acaba 25 temmuz:))
inan bende aynısını düşünüyorum kontrole gittiğim yer özel 25 temmuzada çok olunca çatlamak üzereyim bi devletemi çıksam diyorum eşimde kızıyo 9 bekleyemicen sen 5 aylıkken doğurursun diye kızıyo ama geçmiyo günler:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…