• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
allah bağışlasın canım.bende tabi önce doğurucam :9::9:biraz büyüyünce 4-5 yaşına geldiğinde kreşe göndermeyi düşünüyorum arkadaşları ile oyun oynuyorlar birşeyler öğreniyorlar içine kapanık çocuk olmuyorlar.

kesinlikle, simdi artik oyle eskisi gibi komusu cocuklariyla bahcede oynama, kuzenlerle kardeslerle kalabalik buyuk ailelerde buyume sanslari kalmadi cocuklarin, kresler en guzel sosyallesme mekanlari o yuzden.

canim anliyorum ben ilk bebegimde de yurtdisindaydim, orda ozel doktor filan da yoktu, ingiltere, her yer devletin, secim sansin yok yani, ama cok sukur Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemiyor, hamileliklerim sorunsuz gecti, insallah seninde oyle olur, saglikla alirsin bebegini kucagina:49:

inşaallah hepimizin sorunsuz geçer
çok şükür şimdilik sıkıntım yok böyle de devam eder inşaallah
Allah senin de yardımcın olsun :54::54:

kesinlikle, simdi artik oyle eskisi gibi komusu cocuklariyla bahcede oynama, kuzenlerle kardeslerle kalabalik buyuk ailelerde buyume sanslari kalmadi cocuklarin, kresler en guzel sosyallesme mekanlari o yuzden.

aynen canım haklısın maşallah 6-4 yaşlarda yakın büyütmesi zor olmadımı?varmı bi tavsiyen :34:

aynen canım haklısın maşallah 6-4 yaşlarda yakın büyütmesi zor olmadımı?varmı bi tavsiyen :34:

diyorum ya hep Allah kolayligini veriyor diye, aynen oyle, ben cok cocuk severim, tek cocuk buyudum, ondandir belki, hep ozenirdim kalabalik ailelere, birine gittigimiz zaman helede boyle 2-3 cocuklu bi aileyse eve gelmek istemezdim, ne aglardim ben de onlarla kalicam diye:)) kolay olmadi tabi, hele bide yurt disinda yalniz basima, ama severek mutlulukla yoruldum diyorum, cocuklarimi hicbir zaman yuk olarak gormedim, hep sukur ettim Allah'a varliklari icin, simdi insallah 3 numarayi bekliyoruz, ben kollari sivadim, gelsin bakalim uykusuz geceler, bol sirt agrili yorgun gunler, daginik evler:1: inan annelik dunyanin en guzel duygusu, fiziksel yorgunluk hicbisey degil, Rabbim evlatlarimiza saglik versin, hayirli yazilar yazsin, amin.

diyorum ya hep Allah kolayligini veriyor diye, aynen oyle, ben cok cocuk severim, tek cocuk buyudum, ondandir belki, hep ozenirdim kalabalik ailelere, birine gittigimiz zaman helede boyle 2-3 cocuklu bi aileyse eve gelmek istemezdim, ne aglardim ben de onlarla kalicam diye:)) kolay olmadi tabi, hele bide yurt disinda yalniz basima, ama severek mutlulukla yoruldum diyorum, cocuklarimi hicbir zaman yuk olarak gormedim, hep sukur ettim Allah'a varliklari icin, simdi insallah 3 numarayi bekliyoruz, ben kollari sivadim, gelsin bakalim uykusuz geceler, bol sirt agrili yorgun gunler, daginik evler:1: inan annelik dunyanin en guzel duygusu, fiziksel yorgunluk hicbisey degil, Rabbim evlatlarimiza saglik versin, hayirli yazilar yazsin, amin.

canım ne güzel yazmışsın.bende 6 kardeşin 6.numarasıyım kalabalık ailede büyüdüm artısıda eksiside oldu tabi ama güzel bir duygu.

bu yaşdan sonra kaç çocuk yaparız bilmiyorum :9::9::9:

3 tane çocuk düşünüyoruz tek istemiyorum yeğenimden biliyorum tek başına kızcağız ablam yapmadı bi kardeş.tabi Allah bilir rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım ne güzel yazmışsın.bende 6 kardeşin 6.numarasıyım kalabalık ailede büyüdüm artısıda eksiside oldu tabi ama güzel bir duygu.

bu yaşdan sonra kaç çocuk yaparız bilmiyorum :9::9::9:

3 tane çocuk düşünüyoruz tek istemiyorum yeğenimden biliyorum tek başına kızcağız ablam yapmadı bi kardeş.tabi Allah bilir rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

amin canim, hayirlisiyla saglikla insallah

Merhaba Güzel anne adayları...

Ben de hiç bir belirti yok kızlar ...ne midem bulanıyo ne bişey..Sadece göğüsler şişti çok fena..
Kendimi şartlamıştım sorunsuz gebelik için ama biraz da hissetmek istiyorum..Daha erken diye mi acaba?

bir de bnm SAT 6 Haziran netteki takvime göre 6. haftamın içindeyim,dokotruma göre 5. hafta..Anlamadım hangisi?

kimsecikler yazmıyo.

tabi çalışanlarda var.

aşermeye başladınızmı?
bende ara ara oluyo:34:

inan bende aynısını düşünüyorum kontrole gittiğim yer özel 25 temmuzada çok olunca çatlamak üzereyim bi devletemi çıksam diyorum eşimde kızıyo 9 bekleyemicen sen 5 aylıkken doğurursun diye kızıyo ama geçmiyo günler:18:

benim gittiğim yerde özel ve işyerimin hemen yanı:)) bana kalsa sabah akşam hastaneden çıkmamda işte olmuyor:))) zaman sanki bazen duruyor.
seninde mide bulantın ve uyku halin varmı.bende bu aralar çok fazla var ve birtürlü mide bulantılarıyla başedemiyorum:(

Merhaba Güzel anne adayları...

Ben de hiç bir belirti yok kızlar ...ne midem bulanıyo ne bişey..Sadece göğüsler şişti çok fena..
Kendimi şartlamıştım sorunsuz gebelik için ama biraz da hissetmek istiyorum..Daha erken diye mi acaba?

bir de bnm SAT 6 Haziran netteki takvime göre 6. haftamın içindeyim,dokotruma göre 5. hafta..Anlamadım hangisi?
geç döllenme olmuştur bitanem biz adetten hasaplıyoruz döllenmenin tarihini bilmiyoruz ya bizimki ortalama oluyo ama doktorun dediği doğrudur geç döllenmeden dolayı daha az büyümüş sende ancak kese vardır henüz ölçmüştür doktor onu kesenin gelişimine göre haftalandırmıştır içini ferah tut önümüzdeki haftalar fazla büyücek ve doğumun zamanını ayarlamak için bizim haftalarımıza denk gelcek anlıcan geç döllenmeden dolayı 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık büyüklüğünde ama 2-3 haftaya dengeler kendini bebeğin benimde benim hesabıma gör bugün 6+0 ama doktorum 5+4 diyo ve benimde belirtilerim aynı senle bir gram bulantı yok göğüslerim büyüdü sadece bide dün yeni yeni bel ağrılarım ve uyuklamalarım başladı yakında gözükür sendede tatlım merak etme:49::52:

kimsecikler yazmıyo.

tabi çalışanlarda var.

aşermeye başladınızmı?
bende ara ara oluyo:34:

herkese selamlar..
calıstıgım ıcın cok gıremıyorum.
bugun ızne cıkıyorum 2 hafta..
cokfazla yazamam sanırım kızlar.
donuste bebeısler buyumus olur.yınede ara ara gırerım.
ben soyledıgım gıbı hala ferah seylere aserıyorum:56:
bu ara su seftalının kucuklerı var bebek seftalı tuysuz onlara taktım en sertı eksısını arıyorum:37:
salatalar,lımonlu zyaglılar favorım ha bırde haşlanmıs yada közlü mısır.
bende dunden berı batma seklınde kasık agrısı var:26: sızdede varmı?
mıdem her daım havada ogurtu yok allahtan herseyı yıyorum ac kaldıkca mıdem bulanıo cunku
ya ben3kılo almısım kafayı yıcem.ole cok da yemıorum:30: ama tuzu kesım galıba ondan şişiyorumkarnım zaten maşallah 4 aylık desem yerıdır :49::49::9:

herkese selamlar..
bu ara su seftalının kucuklerı var bebek seftalı tuysuz onlara taktım en sertı eksısını arıyorum:37:
mıdem her daım havada ogurtu yok allahtan herseyı yıyorum ac kaldıkca mıdem bulanıo cunku
ya ben3kılo almısım kafayı yıcem.ole cok da yemıorum:30: ama tuzu kesım galıba ondan şişiyorumkarnım zaten maşallah 4 aylık desem yerıdır :49::49::9:

selam canım.
evde dinlenirsin bu zor dönemde iyi gelir sana.
bende 1,5 kilo falan aldım şimdi dengelemeye çalışıyorum akşam yediklerine dikkat et.neticede küçücükler ekmek arası yiyecek halleri yok :9::9::9:

herkese selamlar..

benimde mide bulantım çok fazla hiçbirşey yemek istemiyorum canımda çekmiyor aklıma yemek geldikçe midem bulanıyor,çıkaramıyorumda ne yapıcam ben böyle bilemiyorum...uyku halim çok kötü akşamları saniyede uykuya dalıyorum eşim sesleniyor bakıyorum yine içim geçiyor resmen rüya görüyorum eşimde kızıyor ama benim elimde değilki ben ne yapabilirim...şu 3 ay bi geçse vücut bir alışsa hamileliğe ne güzel olurdu...:26::26::26:

benimde mide bulantım çok fazla hiçbirşey yemek istemiyorum canımda çekmiyor aklıma yemek geldikçe midem bulanıyor,çıkaramıyorumda ne yapıcam ben böyle bilemiyorum...uyku halim çok kötü akşamları saniyede uykuya dalıyorum eşim sesleniyor bakıyorum yine içim geçiyor resmen rüya görüyorum eşimde kızıyor ama benim elimde değilki ben ne yapabilirim...şu 3 ay bi geçse vücut bir alışsa hamileliğe ne güzel olurdu...:26::26::26:

bu yorgunluk halsizlik bendede var evde hiç bir iş yapmak istemiyorum :50:

merhaba kızlar.sat 10 hazirandı dün 2 bugün ise 1 test yaptım 3 ündede 2. çizgi tam net değil.silik biraz ama herkesin görebileceği gibi.sizce doktora ne zaman gitmeliyim?

kızlar sabah kalktığımda kendimi çok halsiz hissediyorum,sanırım tansiyonumda düşüyo.
bide hani böyle ayaklarınızı üşütür de karnımız ağrır ya,sürekli öyle ağrım var.doktorumda ağrı için bi sebep yok diyo,anlamadım bende.var mı benim gibi olan?korkuyorum biraz..

kızlar sabah kalktığımda kendimi çok halsiz hissediyorum,sanırım tansiyonumda düşüyo.
bide hani böyle ayaklarınızı üşütür de karnımız ağrır ya,sürekli öyle ağrım var.doktorumda ağrı için bi sebep yok diyo,anlamadım bende.var mı benim gibi olan?korkuyorum biraz..

evet benimde ayaklarım çok üşüyo bu sıcakta.bide sabah yataktan kalkmak istemiyorum.

bu yorgunluk halsizlik bendede var evde hiç bir iş yapmak istemiyorum :50:

Canım bende de aynı şikayetler var

Back