canım çok sağol valla yarını bekliyoruz ümitle inşallah düşer beta hcg en son 11000 olmuştu kaç haftalıktı sen öğrendiğinde benim 5+5 işe yarar umarım.canım sana da şu Methotrexate dan bir gün sonra follic asit iğnesi vuruldu mu? yoksa hap mı kullandın
5 haftalıktı dış gebelik olduğunu öğrendiğimizde 2 doz yani ortalama 1 hafta arayla iğne oldum ama ben 3 gün hastenede yattım çok sancım vardı tüp patlamak üzereymiş o arada çok ilaç verdiler ama neler bilmiyorum,değerim bir hafta sonra düşmeyince 2.iğnemi oldum 1 hafta 10 gün sonra 0 değeri gördüm ilk defa hamile olmadığıma sevindim...zor bir durum ben çok korkmuştum tekrar olur dediler ama maşallah allahın izniyle sorunsuz hamile kaldım...sakın canını sıkma ve burada farklı şeyler okuma herkesin başına gelebilir önemli olan kendine dikkat et,etkisi yok ama ben o günden sonra beslenmemde dahil birçok şeye dikkat ettim.dış gebeliğin birçok sebebi olabilir dediler sperm kalitesi yumurta kalitesi ogün aldığın şeyler vs. ben o zaman takvimden baktığımda döllenme günü evlilik yıldönümüydü ve biz o gün uludağda oteldeydik eşim ve ben fazla alkol aldık belkide bu yüzdendir dedim ve o günden sonra alkol almadım,hamile kalmayı planladığımız zamanın 3 ay öncesinde folik asit ve vitamin kullanmaya başladıl bebek daha iyi tutunur diye...moralini bozma sakın herkesin başına gelebilir önemli olan tüpü kaybetmeden durumun tespit edilmiş olması....