2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlarrrr kan geldi bendenn çok korkuyorumm neden gelmiştir yarın doktora gidecem

bebek bu haftalarda plesentaya gecıyor ve kanama normal merak etme ama yınede doktoruna gıt cnm haberde ver bıze korkma sakın

bulantım yok uykum yok ateş basması yok aşerme yok yorgunluk yok halsizlik yok ağrım yok...ben nasıl hamileyim acaba???

acil bi öneri istiyorum çok kötü midem bulanıyor ne yapabilirim arkadaşlar.henüz 4.haftalık ve bu bulantılar daha ne kadar sürecek acaba.
veeee bu halde çalışmak inanın çok zor

acil bi öneri istiyorum çok kötü midem bulanıyor ne yapabilirim arkadaşlar.henüz 4.haftalık ve bu bulantılar daha ne kadar sürecek acaba.

bulantın erken başlamız genelde 6.haftadan sonrabaşlar
onerım cubuk kraker
en ıyı o gelıyor

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün öğrendim hamile olduğumu çok mutluyum.dün adet günümdü ama belirtiler vardı bende gittim test yaptırdım değerlerim 264.5 çıktı.ama bebeği göremedik salı günü göreceğiz.sizce değerlerim iyi mi?birde çok mide bulantısı var.sizde de durum aynı mı?

bulantım yok uykum yok ateş basması yok aşerme yok yorgunluk yok halsizlik yok ağrım yok...ben nasıl hamileyim acaba???

cnm bulantı genelde kalp atısından sonra baslıyor..
senın ılk gebelıgınle de karsılastırabılırsın belkıde hıc bulanmaz

tuzlu sarı leblebi öneririm ben onunla ayakta duruyorum,birde çalışırken işyeri yemekleri zor oluyor ama allah gayretini veriyor,evde olsam yatar dinlenirim ama burada neredeyse masada uyuyup kalıcam zormuş böyle sabah erken kalk gel akşam eve git yorgun birde vücut yaşananlara yabancı allah yardımcımız olsun hepimizin...

öncelikle hayırlı olsun hamileliğin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerin bence çok iyi ben de adet günümden bir gün sonra yaptırdım 53 çıktı bugün bir daha yaptırcam seninki gayet iyi hayırlı olsun

aynen çok zor.sabah erkenden yollarda ve üstüne bide trafik aminnn allah hayırlısıyla sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

hayırlı olsun bebeğin, bende geçen hafta öğrendim kan tahlil sonucum 166 çıktı senin gayet iyi bence, mide bulantıların erken başlamış gerçekten bende sabahları hafiften oluyor ama çokta kötü değilim sadece aşırı uykum var dayanamıyorum

selamun alyküm güzell anneler ve yavrularıııı

kayramm o karın şişliği var yha beni mahvettiii...
bende yazdım sizdede böyle oluyormu diye ama kimse cvp vemeyince ben tekim sandım:2:
öyle bir şişki karnım gömleğimin önü kapanmıyor artık çok sinirilerim bozuldu yha
halbuki 1kilo almıştım oda adetim geçer geçmez tartıda çıkmıştı...
2 haftadır kilom falan aynı.... napcaz biz yhaa..
karnımı görene 2 aylık desem inanmaz vallaa...

ve bu mide bulantısı ve uyku.......
ne sabah kalkabiliyorum ne akşam oturabiliyorum halsizliktennn,sürünüyorum resmen..
kahvaltı yaparken bile öğürüyorum...
ama akşmak yemeğinden sonra,sabahki halimi arıyorummm...
kendimi ordan oraya atıyorum midem bulanıyor,halsizlik tavan yapıor içim daralıyor,ateşim fırlıyor akşam olunca.......
diliyorum ki hepimizin sıkıntıları en kısa sürede biter inşallahh..
ALLAH ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMA SABIR SELAMET VERSİN İNŞALLHHHH...
biz tatildeyken böyleysek.....
okullar açılınca ne halt etcez bakalımm

bende bunu merak ediyorum,3 haftalıkken görünür mü?

bence yanlış bi hesaplama vardır,ben 5 haftlıkken gitmiştim doktor gördü ama belki rahimdeki kist filan da olabilir 1 hafta sonra kesin görürüz dedi,4 gün sonra sancım var diye acile gittim ve orda gördük hem keseyi hemde yolk kesesini.

allahım midem çok kötü ne yapıcam öğle yemeğini zor yedim....hatta yiyemedim herşeyi yoğurda soktum öyle yedim tadı ağzıma gelmesin diye,saçma sapan şeyler geliyor aklıma midem daha çok bulanıyor,eve gidip uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…