Kızlarrrr kan geldi bendenn çok korkuyorumm neden gelmiştir yarın doktora gidecem
Kızlar dün kahve rengi kan geldi benden bugün de devam ediyor neden oluyordur öğleden sonra doktora gidecem
acil bi öneri istiyorumçok kötü midem bulanıyor ne yapabilirim arkadaşlar.henüz 4.haftalık ve bu bulantılar daha ne kadar sürecek acaba.
veeee bu halde çalışmak inanın çok zor
bulantım yok uykum yok ateş basması yok aşerme yok yorgunluk yok halsizlik yok ağrım yok...ben nasıl hamileyim acaba???
bulantın erken başlamız genelde 6.haftadan sonrabaşlar
onerım cubuk kraker
en ıyı o gelıyor
acil bi öneri istiyorumçok kötü midem bulanıyor ne yapabilirim arkadaşlar.henüz 4.haftalık ve bu bulantılar daha ne kadar sürecek acaba.
veeee bu halde çalışmak inanın çok zor
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün öğrendim hamile olduğumu çok mutluyum.dün adet günümdü ama belirtiler vardı bende gittim test yaptırdım değerlerim 264.5 çıktı.ama bebeği göremedik salı günü göreceğiz.sizce değerlerim iyi mi?birde çok mide bulantısı var.sizde de durum aynı mı?
tuzlu sarı leblebi öneririm ben onunla ayakta duruyorum,birde çalışırken işyeri yemekleri zor oluyor ama allah gayretini veriyor,evde olsam yatar dinlenirim ama burada neredeyse masada uyuyup kalıcam zormuş böyle sabah erken kalk gel akşam eve git yorgun birde vücut yaşananlara yabancı allah yardımcımız olsun hepimizin...
3 haftalıkken keseyi nası gördünüz ya :) biz 5 haftalıkken zor gördük :)
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün öğrendim hamile olduğumu çok mutluyum.dün adet günümdü ama belirtiler vardı bende gittim test yaptırdım değerlerim 264.5 çıktı.ama bebeği göremedik salı günü göreceğiz.sizce değerlerim iyi mi?birde çok mide bulantısı var.sizde de durum aynı mı?
bende bunu merak ediyorum,3 haftalıkken görünür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?