• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canlarım sizlerde öylesiniz ki Rabbim bizleri karşılaştırıp bir araya getirdi:)
evet şükürler olsun iyiki karşılaşmışız iyiki tanımışız :29::29::29::29::29::38::38::38::38:

sağolasın canım herkes duacım yenıden anne olmam için ,artık bende ınanmaya başladım kızımın kardeşleri gelecek...hiçbirşey sebepsiz değil bunu anladım artık
Rabbim kabul edecek inşallah en kısa zamandaa :49::emir_bebek::nazar::38:

:46::46::46:çok sevindim pozitif düşünmene...rabbim beterinden saklasın kuzummmmm
amin amin inşallah

sifaa sancın gelince ıkınıyorsun önemli olan bağırıp cağırmayıp gücünü tüketmemen sadece ıkınmaya harcaman,bunu anladım ben...duydum ama kütahyada imkan olmayınca gidemedim kurslarda anlatıyorlar teknıklerını

sifaa sancın gelince ıkınıyorsun önemli olan bağırıp cağırmayıp gücünü tüketmemen sadece ıkınmaya harcaman,bunu anladım ben...duydum ama kütahyada imkan olmayınca gidemedim kurslarda anlatıyorlar teknıklerını
anladım canım işte bunu öğrendim çok iyi oldu :29::29::29::15::16::16: zaten ben çok acılar çeken bir insanım yani ve şiddetli ( regl sancısı , fmf atakları ) bu yüzden her ikiside doğum sancısı gibi ağrılarmış halimi gören hep derdi bana resmen doğum sancısı çekiyorsun diye :5::31: bu yüzden acıya ağrıya alışığım dediğim gibi o kadar acı çekince bağırmaya pek gücüm kalmıyordu ki benim herhalde doğumda da bağırmam ıkınırımm tüm gücümle inşallah :38::38::38::38::38:

kızlar bana müsade acayip uykum var :58: sizlere hoş güzel sohbetler öpüldünüz hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin şimdiden , Rabbime emanetsiniz inşallah :54::38::10:

anladım canım işte bunu öğrendim çok iyi oldu :29::29::29::15::16::16: zaten ben çok acılar çeken bir insanım yani ve şiddetli ( regl sancısı , fmf atakları ) bu yüzden her ikiside doğum sancısı gibi ağrılarmış halimi gören hep derdi bana resmen doğum sancısı çekiyorsun diye :5::31: bu yüzden acıya ağrıya alışığım dediğim gibi o kadar acı çekince bağırmaya pek gücüm kalmıyordu ki benim herhalde doğumda da bağırmam ıkınırımm tüm gücümle inşallah :38::38::38::38::38:

yanımda bir kadın vardı süreli bağırıyordu ben yattığım yerden sıçrıyordum bağırtısına ebeler koşuyordu ne oldu suyum geldi ee ne var yandakinin saatlerdir geliyor biraz sakin ol demişlerdi:) önemli olan nefesini boşa harcamıyacaksın gücünü kaybetmeceksin ki ıkınmaya kalsın,yattoğım yerde bol bol dua ettım cok faydasını gördüm,sifa birde ben doğuma giderken aç karnına hurma attım ağzıma sende yap faydasını göreceksin inşallah...sen güclü bir kadınsın zaten inanıyorum başaracaksın....

merhaba herkese,
ben geldim:) henüz 3.haftalık olmasına karşı aşırı sabırsızlanıyorum ne zaman kalp atışlarını görücem die.zorda olsa keseyi gördük şükürler olsun...
Allah herkese böyle bir duyguyu nasip etsin inşallah...

3 haftalıkken keseyi nası gördünüz ya :) biz 5 haftalıkken zor gördük :)

Kızlarrrr kan geldi bendenn çok korkuyorumm neden gelmiştir yarın doktora gidecem

canim olabiliyo bazen oyle lekelenmeler, korkma hemen, insallah onemli bisey degildir, doktorunu ihmal etme,
bende yaniyorum, ates basti fena halde, olcuyorum 37.2, ama ben 50 hissediyorum, uyuyamadim bi turlu, takiliyorum oyle nette:68:

merhaba kizlar bugun sabah bi da test yaptimbiraz dahabelli oluyor dunku hayalet 2. cizgim :) hala silik ama.
ins gercektir.. bakalim cumartesiye kadar bekliyim ins adet olmam.
opuyorum hepinizi! :)

kizlar benim bebegim dustu.
bu ikinci dusugum, doktora bi sormak istiyorum neden hep dusuyor tutunamiyor diye.
bugun adet oldum, haber vereyim dedim.
Allah razi olsun dualariniz icin..

Ya kızlar karnım çok fena şiş...6 aylık gibi geziyorum.kiloda almamışım ama nie bu kadar şişiyor anlamadım.var mı benim gibi olup çözüm bulan??patlayacakmışım gibi geliyor.allaha şükür kıyafetlerimdede sorun yok ama karnım patlıyor önden.ilerlerse nasıl olacak bilmiyorum:(((

canım ben de senin gibiyim, çok fena şişim, kabızlık gibi bir problemim de yok .... üstelik 4 kilo verdim. yürüyüş yapıyorum iyi geliyor biraz. yürümezsem iyice şişiyorum, yemek yemek istemiyor canım.

günaydııııııııııııııııııııın güzel anneler
çoook mutluyum annemlerin gelmesine az kaldı cumartesi burdalar inşaallah

herkese merhaba :nazar:
o kadar cok yazısma varkı okuyamadım gecmısı :10:
bugun yenı bır sayfa acıyorum :40:
herkese karamsarlıktan uzak saglıklı pozıtıf bır gun dılerım Mart anneleri.
Yenı katılan,sonra cıkan,katılmak uzere anneler var takıp edemıyorum artık :31:
mart sonunda lıstemız kesınlesıcek o zaman daha fazla tanısma ımkanımız olucak.
herkesı bu topıge eklesın kımseyı ayırmasın ınsallah.:49::nazar::emir_bebek:

memleketen mi geliyorlaR tatlım?

evet canım memleketten geliyorlar aralıktan beri görmüyoruz birbirmizi
ben ercişteyim malum durumdan dolayı gelmelerini istememiştim ama şimdi bebişten dolayı biz de kladık gidemedik
o yüzden onlar geliyor artık

herkese merhaba :nazar:
o kadar cok yazısma varkı okuyamadım gecmısı :10:
bugun yenı bır sayfa acıyorum :40:
herkese karamsarlıktan uzak saglıklı pozıtıf bır gun dılerım Mart anneleri.
Yenı katılan,sonra cıkan,katılmak uzere anneler var takıp edemıyorum artık :31:
mart sonunda lıstemız kesınlesıcek o zaman daha fazla tanısma ımkanımız olucak.
herkesı bu topıge eklesın kımseyı ayırmasın ınsallah.:49::nazar::emir_bebek:

merhabaa, bende yeni geldim buraya sanırım burdaki tarihi en geç olanda benim :3: herkesin arasında hemen hemen 1-2 hafta var o yüzden zevkli oluyor birbrini takip etmekk :emir_bebek::emir_bebek:

evet canım memleketten geliyorlar aralıktan beri görmüyoruz birbirmizi
ben ercişteyim malum durumdan dolayı gelmelerini istememiştim ama şimdi bebişten dolayı biz de kladık gidemedik
o yüzden onlar geliyor artık

hadi allah kavuştursunn, bebişinde hayırlı olsun sağlıkla kucaguna almak nasip ola inşallahh :46::8:

merhabaa, bende yeni geldim buraya sanırım burdaki tarihi en geç olanda benim :3: herkesin arasında hemen hemen 1-2 hafta var o yüzden zevkli oluyor birbrini takip etmekk :emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldın canım..

Back