kizlar benim bebegim dustu.
bu ikinci dusugum, doktora bi sormak istiyorum neden hep dusuyor tutunamiyor diye.
bugun adet oldum, haber vereyim dedim.
Allah razi olsun dualariniz icin..
amin canım cümlemizinkini ..iyi ki tanımışım sizleri bana cok moral oldunuz,inşallah dostluğumuz daimi devam eder,bende bu sayfaya mart annelerıne katılmak ıstıyorum inşallah olur...
canim olabiliyo bazen oyle lekelenmeler, korkma hemen, insallah onemli bisey degildir, doktorunu ihmal etme,
bende yaniyorum, ates basti fena halde, olcuyorum 37.2, ama ben 50 hissediyorum, uyuyamadim bi turlu, takiliyorum oyle nette
Kızlar dün kahve rengi kan geldi benden bugün de devam ediyor neden oluyordur öğleden sonra doktora gidecem
olabiliyormuş diye duydum hatta benim bi yakınım hamileliği boyunca sürekli kanaması oluyordu. sen mutlaka bir doktora görün birde kanama olunca ilişkiye girmeyi bir süre yasaklıyormuş doktorlar
Düşük falan olabilir mi?
Düşük falan olabilir mi?
Allah korusun ya! düşük olsa anlardın böyle lekeyle falan olmaz düşük, kanaman olur ve uzun sürer. sana bu bahsetiğim kişi bayılıp kan gölü içinde kaldığında bile düşük yapmamıştı elhamdülilllah... o yüzden seninki değildir allahın izniyle
İnşallah canım doktordan gelince haber veririm çok saol dua edin benim için
ara ara ağrımda oluyor özellikle hareket edince birazdan evden çıkacam gelince inşallah iyi haber veririmAllah yardımcın olsun şu an dua ediyorum sana ama hemen doktora git geciktirme, bende panik oldum şimdi kötü bişey yoktur inşallah
ara ara ağrımda oluyor özellikle hareket edince birazdan evden çıkacam gelince inşallah iyi haber veririm
günaydın anneler bursadan sevgiler....
ateş basması bende de var gecenin bir vakti uyanıyorum yatağın bir orasına bir burasına atıyorum kendimi soğuk olsun diye,bir de benim uyurken için daralıyor çok garip....:44::44:
Kızlar dün kahve rengi kan geldi benden bugün de devam ediyor neden oluyordur öğleden sonra doktora gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?