2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın güzel anneler nasılsınız

kizlar benim bebegim dustu.
bu ikinci dusugum, doktora bi sormak istiyorum neden hep dusuyor tutunamiyor diye.
bugun adet oldum, haber vereyim dedim.
Allah razi olsun dualariniz icin..

canım seniin yaşadığın kimyasal gebelik her insan yaşarmış bazen farketmezmiş bile sen testr yapmasan anlamayacaktın bile ama tekrarlıyorsa doktorla görüş bende yaşadım ilk gebeliğimde sonrasında çok korktum tekrarlar mı diye kan pıhtılaşması olabiliyormuş nedeni bi test yaptırıp nedenini öğren inş bi dahaki sağlıklı olur

amin canım cümlemizinkini ..iyi ki tanımışım sizleri bana cok moral oldunuz,inşallah dostluğumuz daimi devam eder,bende bu sayfaya mart annelerıne katılmak ıstıyorum inşallah olur...

inş canım hoşgeldin okudum yaşadıklarını rabbim sana güç versin inş en kısa zamanda acını unutturacak evlatlar versin çifter çifter rabbm ne eylerse güzel eyler vardır bir bildiği dualarımdasın..

canim olabiliyo bazen oyle lekelenmeler, korkma hemen, insallah onemli bisey degildir, doktorunu ihmal etme,
bende yaniyorum, ates basti fena halde, olcuyorum 37.2, ama ben 50 hissediyorum, uyuyamadim bi turlu, takiliyorum oyle nette

bendede öyle oluyor ya ayaklarım yanıyo resmen uyuyamıyorum soğuk suyla yıkayıp yatıyroum ıslak ıslak o bile yetmiyo buza dayıyasaım var özellikle de akşamları oluyor normal mi acaba :44:

günaydın anneler bursadan sevgiler....
ateş basması bende de var gecenin bir vakti uyanıyorum yatağın bir orasına bir burasına atıyorum kendimi soğuk olsun diye,bir de benim uyurken için daralıyor çok garip....:44::44:

günaydın canım uykuya düşkün olur hamileler derler ben neredeyse hiç uyumuyorum sabah sekiz dedinmi gözler açık dün dedim bari geç yatayım belki daha uzun uyurum diye yok 2 de yatmama rağmen saat 8 de uyandım yine zaten sıcak basmasından yatamıyorum bi de uykusuzluk oluştu neyse bebişim sağlıklı olsun da ben katlanmaya razıyım

aynı şekilde bende öyleyim bel ağrım ve üzerimde sürekli bi bitkinlik uyku hali var, dün iş yerinde resmen kafam gitmiş oturduğum yerde, bir anda içim geçiyor sanki gunlerdir uykusuzum.

bugunde öyle gözlerim kapanıyo cumartesiyi iple çekiyorum

Kızlar dün kahve rengi kan geldi benden bugün de devam ediyor neden oluyordur öğleden sonra doktora gidecem

olabiliyormuş diye duydum hatta benim bi yakınım hamileliği boyunca sürekli kanaması oluyordu. sen mutlaka bir doktora görün birde kanama olunca ilişkiye girmeyi bir süre yasaklıyormuş doktorlar

Düşük falan olabilir mi?

Allah korusun ya! düşük olsa anlardın böyle lekeyle falan olmaz düşük, kanaman olur ve uzun sürer. sana bu bahsetiğim kişi bayılıp kan gölü içinde kaldığında bile düşük yapmamıştı elhamdülilllah... o yüzden seninki değildir allahın izniyle

İnşallah canım doktordan gelince haber veririm çok saol dua edin benim için

korkma canım benim arkadaşım 4 ay boyunca yaşadı seninkini 10 gün boyunca olunca anlamamış adet mi diye doktora gidiyor ve düşük tehliken var demişti ilaç verdi şimdi bebişi 6 aylık kucağında dikkat et uzan kalkma yemek tuvalet dışında

Kimyasal gebeliklerin yada düşüklerin sebebi sıklıkla kan pihtilasmasi cikabiliyormus arkadaslar. Bu gibi durumlarda bu testlerin mutlaka yapılması gerekir.

kızlar beslenmeniz nasıl? nelere dikkat ediyorsunuz en çok, ben her sabah ve akşam mutlaka süt içiyorum doktorum beslenme menusu verdii, siz neler yapıyosunuuz

Allah yardımcın olsun şu an dua ediyorum sana ama hemen doktora git geciktirme, bende panik oldum şimdi kötü bişey yoktur inşallah
ara ara ağrımda oluyor özellikle hareket edince birazdan evden çıkacam gelince inşallah iyi haber veririm

Son düzenleme:

aynen bendede var ya çok pis bi durum yatakta dört dönüyorum kalbim daralıyor.bide sabahları ben öğlene kadar çok kötü oluyorum özellikle kahvaltıdan sonra bi halsizsizlik oluyor yatıyorum resmen ama bu halime vücüdum alışamadı bacaklarım resmen hareketsizlikten ağrıyo yatmak istemiyorum ama yatıyorum.

Kızlar dün kahve rengi kan geldi benden bugün de devam ediyor neden oluyordur öğleden sonra doktora gidecem

geçmiş olsun canım,bende de kahverengi akıntı var, ama çok fazla değil az az geliyor.
doktor endişelenme hamilelikte şu normal bu normal diyemeyiz dedi. herkesin vucudu farklı tepki verirmiş. vucudunda yabancı bir doku var buna alışması biraz zaman istiyor tabii.
tabii önce bir doktora git, benim görünürde kanama alanı yoktu, kese de normaldi. bu yüzden benim içim şimdilik rahat, kanama fazla olmadığı sürece endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…