allahım midem çok kötü ne yapıcam öğle yemeğini zor yedim....hatta yiyemedim herşeyi yoğurda soktum öyle yedim tadı ağzıma gelmesin diye,saçma sapan şeyler geliyor aklıma midem daha çok bulanıyor,eve gidip uyumak istiyorum
allahım midem çok kötü ne yapıcam öğle yemeğini zor yedim....hatta yiyemedim herşeyi yoğurda soktum öyle yedim tadı ağzıma gelmesin diye,saçma sapan şeyler geliyor aklıma midem daha çok bulanıyor,eve gidip uyumak istiyorum
Hepiniz hoş geldiniz sayın 2013 Mart Anneleri
Hamileliğimiz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim inşaallah sağ selim kucağımızada almamızı nasip eder..
Aşağıda hazırladığım listeye isimlerinizi yazdırmak için buraya yada bana özel mesajla bilgilerinizi TAM yollarsanız sevinirim..
Güzel paylaşımlar diliyorum.
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td][/td][td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]SuRMeLi[/td][td]25[/td][td]Ankara[/td][td]24 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek [/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]tugba1986[/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]24 mayıs[/td][td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek [/td] [td]Kesemiz göründü [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]Brnkya[/td][td][/td][td][/td][td]24 mayıs[/td][td][/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]nur_sey_nur[/td] [td]26[/td] [td]Konya[/td] [td]25 mayıs[/td] [td]1 mart 2013[/td] [td]2. bebek [/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]dilaralbayrak[/td] [td]19[/td] [td][/td] [td][/td] [td]1 mart 2013[/td] [td]1. bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]hayalimduam[/td] [td]22[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]2 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td] [td]nehirasi[/td] [td]32[/td] [td]İstanbul[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td]Kesemiz göründü [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]cilek7879[/td][td]33 [/td][td]İstanbul[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]İlk bebek [/td][td] Kalbi pıt pıt atıyor [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]enderfts[/td][td]24 [/td][td]Hatay[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]İlk bebek [/td][td] [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td] pamuk_sekerim[/td][td] 28[/td][td]Sakarya[/td][td]26 mayıs [/td][td]3 mart 2013 [/td][td]2. bebek [/td][td] [/td][td] [/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]sifaa[/td] [td]30[/td] [td]Kayseri[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]ozayus[/td] [td]33[/td] [td]Van[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]3. bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]nbd3460[/td] [td]37[/td] [td]Tokat[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]2. bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]bsima[/td] [td]29[/td] [td]t[/td] [td]26 mayıs[/td] [td]3 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td]Kalbi pıt pıt atıyor [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]tugsan[/td] [td][/td] [td][/td] [td]26 mayıs[/td] [td][/td] [td][/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]galvaniz[/td] [td]29[/td] [td]Ankara[/td] [td]26 mayıs[/td] [td][/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]bilge85[/td] [td]27[/td] [td]Gizli:44:[/td] [td]28 mayıs[/td] [td]4 mart 2013[/td] [td]2. bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]keepmeinformed[/td] [td]29[/td] [td]İzmir[/td] [td]28 mayıs[/td] [td]5 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]rose_21[/td] [td]26[/td] [td]G. Antep[/td] [td]29 mayıs[/td] [td]5 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]zeyas[/td] [td]23[/td] [td][/td] [td]29 mayıs[/td] [td]6 mart 2013[/td] [td]2. bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]kahorihama[/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td]30 mayıs[/td] [td]7 mart 2013[/td] [td]2. bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]prenseskrl[/td] [td]21[/td] [td][/td] [td]30 mayıs[/td] [td][/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]elif_87[/td][td]25[/td] [td]Van[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]chemes[/td][td]28[/td] [td]Sakarya[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]alkon[/td] [td][/td] [td][/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]recsn[/td] [td]24[/td] [td]Kocaeli[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]eceli54[/td] [td]42[/td] [td]Adapazarı[/td] [td]31 mayıs[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]ayse_cik[/td] [td]24[/td] [td]Antalya[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td]Kesemiz göründü[/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]ebru_86[/td] [td]25[/td] [td]Sakarya[/td] [td]1 haziran[/td] [td]8 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]ebah234[/td] [td]30[/td] [td]Bursa[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]geceyimben[/td] [td]33[/td] [td]Ankara[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]ffakem[/td] [td]26[/td] [td]Mersin[/td] [td]3 haziran[/td] [td]10 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]felida[/td] [td]28[/td] [td]İstanbul[/td] [td]4 haziran[/td] [td]11 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]gida_pinar[/td] [td]27[/td] [td]Tekirdağ[/td] [td]6 haziran[/td] [td]12 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]kayra42[/td] [td]28[/td] [td]Konya[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]2. bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]deryaak[/td] [td]26[/td] [td]İzmir[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]pln01[/td] [td]29[/td] [td]İstanbul[/td] [td]10 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]opsesiff[/td] [td]25[/td] [td]İzmir[/td] [td]6 haziran[/td] [td]13 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]ibozll[/td] [td]23[/td] [td]Antalya[/td] [td]7 haziran[/td] [td]14 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]calista[/td] [td]23[/td] [td][/td] [td]9 haziran[/td] [td]16 mart 2013[/td] [td]İlk bebek [/td] [td] [/td] [td][/td] [td][/td]
[/tr]
[/table]
Sürmeli biz de kesemizi gördük durumumu günceller misin?
öncelikle hayırlı olsun hamileliğin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerin bence çok iyi ben de adet günümden bir gün sonra yaptırdım 53 çıktı bugün bir daha yaptırcam seninki gayet iyi hayırlı olsun
hayırlı olsun bebeğin, bende geçen hafta öğrendim kan tahlil sonucum 166 çıktı senin gayet iyi bence, mide bulantıların erken başlamış gerçekten bende sabahları hafiften oluyor ama çokta kötü değilim sadece aşırı uykum var dayanamıyorum
teşekkür ediyorum.size de hayırlı olsun inşallah..
herkese merhabalar kolaylıklar benim bel ağrılarım hala aynı şiddetle devam ediyor arkadaşlar ve bu sabah bulantı olduğunuda fark ettim Allah yardımcımız olsun...Dilaraalbayrak kardeş doktora gidecekti bi netice aldımı acaba.Hayırlı sonuçlarla döner inş.
beni de ekleyin hamile listesine özel mesaj gönderemiyorum henüz, istanbuldayım son adet tarihim 10 haziran, ilk bebişim ve henüz kesesini göremedimm
beni de ekleyin hamile listesine özel mesaj gönderemiyorum henüz, istanbuldayım son adet tarihim 10 haziran, ilk bebişim ve henüz kesesini göremedimm
kızlar beni çıkarın listeden pazartesi gittim doktora 6000 di betahcg doktor silik bir kese görünüyo düşük tehlikesi var dedi, allahtan eşimin içi rahat etmedi dün 4 boyutlu bir ultrasonu olan doktora gittik vee sonuç dış gebelik dünya başıma yıkıldı daha yaşımız genç yine olur çocuk ama başıma gelecekler bittirdi beni, dün kemoterapi iğnesi yapıldı ,hastaneye yatırdılar,bebeği eritcekmiş, iç kanama yönünden takip edilcek,, yarın test yapılcak inşallah düşer kızlar nolur dua edin bana 2 gündür çektiklerimi bir ben bir allah biliyo.önceden betahcg çıktıkça sevinirdim şimdi düşsün die dua ediyoruz,düşmezse ameliyat olcakmışımbu arada dış gebelik yaşayanlar benmle paylaşırsanız sevinirim
idrar testi yapmış mıydın?ya da yaptığında çıkmışmıydı?herkese aynı soruyu soruyorum ama kafayı yicemmm.5 gün geçti adetimden...biri cevap versin lütfen.hamile olsam çıkardı diyorum ama...dış gebelikte olabilir mi böyle bir şeyykızlarrrr ben de varımmm :) İstanbuldayım yaşım 22 sat 8 haziran ilk gebeliğim :) yarın bir daha kan vercem dün 317 çıkmıştı inşallah 2 ye katlamıştır haftaya da kesemizi görcez inşbu arada bat 8 temmuzdu 30 günde bir adet oluyorum 4. gecikme günü 317 normal mi sizce akrabamız da hamile onun gecikmeden önce 400 küsür çıkmış :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?