2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selam kızlar...
doktordan geldim az ev.el 12haftalık hamileyim bebiş iyi kalpatışları kendiside haraketlide maşallah.sorun plasenta arkasında kanama azalmış fakat var yinede bilginiz varmı?

inşallah en kısa zamanda geçer canım benim.bende aynı durumdayım ne olacak halimiz bilmiyorum...
Rabbim sana ve şuanda çalışan hamilelere sabır selamet versinn.
ne diyeyim çok zor.....

aynı durumdayım yemezsem suçluluk hissediyorum yesem hersey kokuyo bide şişkinlik
bir ay önce biri bana çikolatadan dondurmadan miden bulanacak dese gülerdim

aynen ya sadece yoğurt yiyebildim oda en azından mideme birşeyler insin die daha ne kadar sürecek bu böyle
çalışan anne adaylarına allah kolaylık versin çok zorrrr çok...

Merhaba cici anneler nasılsınız bulantılar fena sanırımm bende hıc ıyı degılımm

teşekkür ediyorum.size de hayırlı olsun inşallah..

bende de sabahları aynısı oluyor.midem bulanıyor ve direkt çıkarıyorum yani.allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

teşekkür ediyorum.size de hayırlı olsun inşallah..

arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun öncelikle.bende 2011 mart annesiyim.bilmiyorum belki 2013 mart annesi de olucam...rhyildiz arkadaşım,tahlil yaptırmadan önce idrar testi yaptın mı evde?hani şu eczanede satılandan.benim 7 snde olmam gerekti ama olmadımmm.3 tane test yaptım şimdiye tek.negatif ama yinede bilemiyorum.daha önce günüm gelmeden yapmıştım 2 gün önce silikte olsa çıkmıştı,ama şimdi yokkkk.emziriyorum bir taraftan,bir taraftan strese girdim,kist mist mi var diye...ama hiç belirti yok,sadece adet sancısı çekiyorum(bu hamilelikte oln bir şey)ne göğüs acıması,ne mide bulantısı(bunun içinde erken ama)

herkese merhabalar kolaylıklar benim bel ağrılarım hala aynı şiddetle devam ediyor arkadaşlar ve bu sabah bulantı olduğunuda fark ettim Allah yardımcımız olsun...Dilaraalbayrak kardeş doktora gidecekti bi netice aldımı acaba.Hayırlı sonuçlarla döner inş.

beni de ekleyin hamile listesine özel mesaj gönderemiyorum henüz, istanbuldayım son adet tarihim 10 haziran, ilk bebişim ve henüz kesesini göremedimm

bel ağrısı bende de var ağır iş yapmamaya çalış, evi temizledim geçende odayı değiştirdim ve cam sildim daha yeni yeni azaldı belimin ağrısı

beni de ekleyin hamile listesine özel mesaj gönderemiyorum henüz, istanbuldayım son adet tarihim 10 haziran, ilk bebişim ve henüz kesesini göremedimm

canım sen de kan tahlilinde mi öğrendin ilk olarak?benim sat 9 u da yakınız yani...evde yaptığım 3 testte çıkmadı daaa.endişelendim bende.var mı yok mu diye ama hala kan testi yaptırmadımm

canım sen de kan tahlilinde mi öğrendin ilk olarak?benim sat 9 u da yakınız yani...evde yaptığım 3 testte çıkmadı daaa.endişelendim bende.var mı yok mu diye ama hala kan testi yaptırmadımm

kızlar beni çıkarın listeden pazartesi gittim doktora 6000 di betahcg doktor silik bir kese görünüyo düşük tehlikesi var dedi, allahtan eşimin içi rahat etmedi dün 4 boyutlu bir ultrasonu olan doktora gittik vee sonuç dış gebelik dünya başıma yıkıldı daha yaşımız genç yine olur çocuk ama başıma gelecekler bittirdi beni, dün kemoterapi iğnesi yapıldı ,hastaneye yatırdılar,bebeği eritcekmiş, iç kanama yönünden takip edilcek,, yarın test yapılcak inşallah düşer kızlar nolur dua edin bana 2 gündür çektiklerimi bir ben bir allah biliyo.önceden betahcg çıktıkça sevinirdim şimdi düşsün die dua ediyoruz,düşmezse ameliyat olcakmışım bu arada dış gebelik yaşayanlar benmle paylaşırsanız sevinirim

kızlarrrr ben de varımmm :) İstanbuldayım yaşım 22 sat 8 haziran ilk gebeliğim :) yarın bir daha kan vercem dün 317 çıkmıştı inşallah 2 ye katlamıştır haftaya da kesemizi görcez inş bu arada bat 8 temmuzdu 30 günde bir adet oluyorum 4. gecikme günü 317 normal mi sizce akrabamız da hamile onun gecikmeden önce 400 küsür çıkmış :44:

Tatlım inan çok üzüldüm okuyunca inşallah güzel günler gelcek bu sorunu da atlatırsınız kesin mi dış gebelik olduğu başka bir doktora daha gitseydin keşke burda çok okudum çünkü dış gebelik diye bitircez gebeliği demişler ama değilmiş aslında.

idrar testi yapmış mıydın?ya da yaptığında çıkmışmıydı?herkese aynı soruyu soruyorum ama kafayı yicemmm.5 gün geçti adetimden...biri cevap versin lütfen.hamile olsam çıkardı diyorum ama...dış gebelikte olabilir mi böyle bir şeyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…