evet şükürler olsun iyiki karşılaşmışız iyiki tanımışızcanlarım sizlerde öylesiniz ki Rabbim bizleri karşılaştırıp bir araya getirdi:)
Rabbim kabul edecek inşallah en kısa zamandaasağolasın canım herkes duacım yenıden anne olmam için ,artık bende ınanmaya başladım kızımın kardeşleri gelecek...hiçbirşey sebepsiz değil bunu anladım artık
amin amin inşallahçok sevindim pozitif düşünmene...rabbim beterinden saklasın kuzummmmm
anladım canım işte bunu öğrendim çok iyi oldusifaa sancın gelince ıkınıyorsun önemli olan bağırıp cağırmayıp gücünü tüketmemen sadece ıkınmaya harcaman,bunu anladım ben...duydum ama kütahyada imkan olmayınca gidemedim kurslarda anlatıyorlar teknıklerını
anladım canım işte bunu öğrendim çok iyi olduzaten ben çok acılar çeken bir insanım yani ve şiddetli ( regl sancısı , fmf atakları ) bu yüzden her ikiside doğum sancısı gibi ağrılarmış halimi gören hep derdi bana resmen doğum sancısı çekiyorsun diye bu yüzden acıya ağrıya alışığım dediğim gibi o kadar acı çekince bağırmaya pek gücüm kalmıyordu ki benim herhalde doğumda da bağırmam ıkınırımm tüm gücümle inşallah
merhaba herkese,
ben geldim:) henüz 3.haftalık olmasına karşı aşırı sabırsızlanıyorum ne zaman kalp atışlarını görücem die.zorda olsa keseyi gördük şükürler olsun...
Allah herkese böyle bir duyguyu nasip etsin inşallah...
Kızlarrrr kan geldi bendenn çok korkuyorumm neden gelmiştir yarın doktora gidecem
merhaba kizlar bugun sabah bi da test yaptimbiraz dahabelli oluyor dunku hayalet 2. cizgim :) hala silik ama.
ins gercektir.. bakalim cumartesiye kadar bekliyim ins adet olmam.
opuyorum hepinizi! :)
Ya kızlar karnım çok fena şiş...6 aylık gibi geziyorum.kiloda almamışım ama nie bu kadar şişiyor anlamadım.var mı benim gibi olup çözüm bulan??patlayacakmışım gibi geliyor.allaha şükür kıyafetlerimdede sorun yok ama karnım patlıyor önden.ilerlerse nasıl olacak bilmiyorum((
günaydııııııııııııııııııııın güzel anneler
çoook mutluyum annemlerin gelmesine az kaldı cumartesi burdalar inşaallah
memleketen mi geliyorlaR tatlım?
herkese merhaba
o kadar cok yazısma varkı okuyamadım gecmısı
bugun yenı bır sayfa acıyorum
herkese karamsarlıktan uzak saglıklı pozıtıf bır gun dılerım Mart anneleri.
Yenı katılan,sonra cıkan,katılmak uzere anneler var takıp edemıyorum artık
mart sonunda lıstemız kesınlesıcek o zaman daha fazla tanısma ımkanımız olucak.
herkesı bu topıge eklesın kımseyı ayırmasın ınsallah.
evet canım memleketten geliyorlar aralıktan beri görmüyoruz birbirmizi
ben ercişteyim malum durumdan dolayı gelmelerini istememiştim ama şimdi bebişten dolayı biz de kladık gidemedik
o yüzden onlar geliyor artık
merhabaa, bende yeni geldim buraya sanırım burdaki tarihi en geç olanda benimherkesin arasında hemen hemen 1-2 hafta var o yüzden zevkli oluyor birbrini takip etmekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?