merhaba kizlar nasilsiniz? sabah tartiya ciktim ac karnina 49 cikti sok oldum nasil bu kadar hizli aliyorum. hayatimda ilk defa 49 u gordum. 45 ile hamile kalmistim bugun 15+3. sizce hizli mi gidiyorum kilo konusunda?:26:
merhaba kizlar nasilsiniz? Sabah tartiya ciktim ac karnina 49 cikti sok oldum nasil bu kadar hizli aliyorum. Hayatimda ilk defa 49 u gordum. 45 ile hamile kalmistim bugun 15+3. Sizce hizli mi gidiyorum kilo konusunda?:26:
almamak daha iyi tabi ama alınmışsa n-bundan sonra ne yapılabilirki.ama çok değil aynı durumdayız cnm merak etme:)bende 52 ile hamile kaldım şimdi 56 yım.bundan sonra istemesekte alırız zaten.herşey bebiş için:)
rose canım gözün aydınnn prenses gelıo demek oyyy pembiş pembiş giydirirsin onu artık :))
günaydın anneler ve cinsiyetleri belli bebekleri
rose senin adına çok sevindim sanırım 2'li testte doktorun kız demişti.bana da kız dedi şimdi c.tesiyi bekliyoruz kesinleşmesi için.
kissem başın sağolsun allah sizlere sağlıklı güzel ömürler versin....
nysan erkek bebeğin hayırlı olsun....
ben bugün keyifsizim burnumda ve boğazımda yanma var ve yine başım ağrıyor
Güzel anneler herkese bi günaydın da benden....
Kız bebek haberi almak beni de mutlu etti..Rose tebrik ederim cnm.
Ama anane vefatı da bir o kadar üzdü ...Allah rahmet eylesin..
Biz de oğluşumla kavuşma günümüzü bekliyoruz...Ekranda olsa görsem yetiyor..Daha 1 ay var buluşmamamıza...
Ne yapsam da doktora bi bahane bulup gtsem diye düşünüyorum.
Güzel Anne Adayları herkese merhabaaaaa,
Dün doktorum nöbetçiydi ve biz de gittik cinsiyet için. İlk ikili test yaptırdığım zaman erkeğe benziyor demişti. dün gittiğimizdede bebeğim baya bi büyümüştü. Kurban olurum ben ona. Yüksek ihtimalle kız dedi. Evirdi çevirdi iyice baktı inceledi ve kız dedi. Bacakları da açıktı yani. saklamıyordu. Ama bende soru işaretleri var acaba yanılma payı varmıdır diye. Bebeğime ciciler almak istiyorum artıkkk. Allah ta biliyor ya tabiki önce sağlıklı sonra da kız olmasını çok istiyorum.
Gunaydın kızlar dun aksam kına vardı. Neyse kına yakılacagına yakın tum gelınler salvar gıymeye gıttık. Tabı ben oturuyorum benı gıydırıyolar ay gıydıklerımı ayarlarken bırı oturdugum sandalyeyı ben ayaktayken bır cektı ben bır dustum nasıl uzuldum allahtan yavas dustum kolumla dengeledım ama bugun sol kolum morarık. Bırde kayın valıdem aman esıne soyleme falan fılan bır asabım bozuldu
kızlar iyi akşamlar bugün giremedim nete. bugün annanemi kaybettik cenazedeydim akşam olunca şöyle bi göz atayım dedim ama çok kaynatmışsınız okumaya gözlerim dayanmadı ağlamaktan hala yanıyorumarım bebeğime zarar vermemiştir bu üzüntü yarın dra gidicem kesin olarak cinsiyeti netleşir heralde. hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
bu arada nazlma sorununuzu halletmenize çok sevindim kızının da poposuna pamukla zeytin yağı sürmeni tavsiye ederim geçici ama etkili bi çözüm olacaktır.
iyi akşamlar herkese...
ay hadı bır kız haberı daha oğlum selam çakıo kızına çok çapkındır kendisi
merhaba kizlar nasilsiniz? sabah tartiya ciktim ac karnina 49 cikti sok oldum nasil bu kadar hizli aliyorum. hayatimda ilk defa 49 u gordum. 45 ile hamile kalmistim bugun 15+3. sizce hizli mi gidiyorum kilo konusunda?:26:
selam hanımlar ve minik paşaları prensesleri
ben ölüyorum yorgunluktan topuklarımın üstüne basamıyorum o derece yani ne olcak bu halim bilmiyorumbir dk oturmadım ya yemek desen aklıma gelmedi bugün bir velim halime acımış kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün yemek ye biz ilglilenelim dedi bende bişeyler atıştırayım dedim kadıncağız yaprak sarma getirmiş afiyetle yedim
iyi akşamlar kızlar
bu hafta işler çok yoğun yoruluyorum eve gelip hemen yatıyorum arada bir siteye giriyorum geriye
dönük malesef okuyamıyorum inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir
bugün ikili test sonucunu aldım risk düşük çıktı ama doktor 17. haftada 3'lü test yapalım dedi
yaptırmasam mı bilmiyorum yaa arkadaşlarım hiç yaptırmadı siz yaptıracak
mısınız bide yine çok hareketliydi tam bi görüntü alamadık :))
iyi akşamlar kızlar
bu hafta işler çok yoğun yoruluyorum eve gelip hemen yatıyorum arada bir siteye giriyorum geriye
dönük malesef okuyamıyorum inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir
bugün ikili test sonucunu aldım risk düşük çıktı ama doktor 17. haftada 3'lü test yapalım dedi
yaptırmasam mı bilmiyorum yaa arkadaşlarım hiç yaptırmadı siz yaptıracak
mısınız bide yine çok hareketliydi tam bi görüntü alamadık :))
Kızlar ya benim kafama takılıyor siz bebeğinizin hareketlerini nasıl ne şekilde hissediyorsunuz?gerçekten hissettiğiniz net bişiymi yani aa tekme attı gibimi?..yoksaa pıt pıt seğirme gibi bişiy mi?..birde ultrasonda nasıl bebekleriniz hep kıpırdıyormu?...
afp mom testi 3 lü den farklı ama oda bu tür testlerden..ben 2 li testi 75 e yaptırmıştım.kurtköyde emsey hastanesi var testler uygun oluyo orda
Kızlar ya benim kafama takılıyor siz bebeğinizin hareketlerini nasıl ne şekilde hissediyorsunuz?gerçekten hissettiğiniz net bişiymi yani aa tekme attı gibimi?..yoksaa pıt pıt seğirme gibi bişiy mi?..birde ultrasonda nasıl bebekleriniz hep kıpırdıyormu?...
slm
rose aynı bensin bitiğim resmen.velilerimden bıktım 3 günde.
cinsiyetler hayırlı olsun sağlıkla gelsinler.
EYMEN ismi konuşulmuş facetede konuştuk benim oğlumun ismi olacak inşallahhhh....................rabbim nasip ederde erkek olursa bakalım.
cinsiyet değişen arkadaşım küçük haftalarda malesef oluyor.16 en sağlıklısı.rabbim ömür versin gerisi boş...
hastalarada geçmiş olsun...