2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Normalde ilk üç ay kg almamız pek iyi değilmiş güselim. Almasak daha iyiymiş çünkü.. Ondan sonra her ay başına 1,5 kg almak normalmiş.Ona göre yap hesabını :) 4 kg çok deil her ay orantılı alırsan :)

merhaba kizlar nasilsiniz? sabah tartiya ciktim ac karnina 49 cikti sok oldum nasil bu kadar hizli aliyorum. hayatimda ilk defa 49 u gordum. 45 ile hamile kalmistim bugun 15+3. sizce hizli mi gidiyorum kilo konusunda?:26:

merhaba kizlar nasilsiniz? Sabah tartiya ciktim ac karnina 49 cikti sok oldum nasil bu kadar hizli aliyorum. Hayatimda ilk defa 49 u gordum. 45 ile hamile kalmistim bugun 15+3. Sizce hizli mi gidiyorum kilo konusunda?:26:

almamak daha iyi tabi ama alınmışsa n-bundan sonra ne yapılabilirki.ama çok değil aynı durumdayız cnm merak etme:)bende 52 ile hamile kaldım şimdi 56 yım.bundan sonra istemesekte alırız zaten.herşey bebiş için:)

oyle cnm alindiktan sonra verecek halimiz yok artik:) ins bundan sonrasi icin dengeli aliriz

selam hanımlar ve minik paşaları prensesleri

ben ölüyorum yorgunluktan topuklarımın üstüne basamıyorum o derece yani ne olcak bu halim bilmiyorum bir dk oturmadım ya yemek desen aklıma gelmedi bugün bir velim halime acımış kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün yemek ye biz ilglilenelim dedi bende bişeyler atıştırayım dedim kadıncağız yaprak sarma getirmiş afiyetle yedim

rose canım gözün aydınnn prenses gelıo demek oyyy pembiş pembiş giydirirsin onu artık :))

teşekkür ederim canım inşallah çok hevesleniyorum gözüm hep kız kıyafetlerindeydi artık alırım kızıma

saol canım darısı başına seninki de kesin kızdır daha önce kıza benziyor demişti şimdi kız kesin dedi rabbim gönlüne göre versin inş

teşekkürler canım sizin oğlanlara gelin lazımdı değil mi

hayırlı olsun canım gözünaydın rabbim gönlüne göre versin..

geçmiş olsun kanaman yoksa tedirgin olma ama için rahat etmiyorsa bir doktora git istersen

allah rahmet eylesin rabbim sizlere uzun ömürler nasip eylesin..

ay hadı bır kız haberı daha oğlum selam çakıo kızına çok çapkındır kendisi

kızımın talibi çok kime versem acaba seninki çapkındır da benimki de az cilveli değildir hani

merhaba kizlar nasilsiniz? sabah tartiya ciktim ac karnina 49 cikti sok oldum nasil bu kadar hizli aliyorum. hayatimda ilk defa 49 u gordum. 45 ile hamile kalmistim bugun 15+3. sizce hizli mi gidiyorum kilo konusunda?:26:

bence cok degil hepimiz aldik cnm

Ben de oyle bir veli istiyorum acil

iyi akşamlar kızlar
bu hafta işler çok yoğun yoruluyorum eve gelip hemen yatıyorum arada bir siteye giriyorum geriye
dönük malesef okuyamıyorum inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir
bugün ikili test sonucunu aldım risk düşük çıktı ama doktor 17. haftada 3'lü test yapalım dedi
yaptırmasam mı bilmiyorum yaa arkadaşlarım hiç yaptırmadı siz yaptıracak
mısınız bide yine çok hareketliydi tam bi görüntü alamadık :))

slm
rose aynı bensin bitiğim resmen.velilerimden bıktım 3 günde.
cinsiyetler hayırlı olsun sağlıkla gelsinler.

EYMEN ismi konuşulmuş facetede konuştuk benim oğlumun ismi olacak inşallahhhh....................rabbim nasip ederde erkek olursa bakalım.
cinsiyet değişen arkadaşım küçük haftalarda malesef oluyor.16 en sağlıklısı.rabbim ömür versin gerisi boş...
hastalarada geçmiş olsun...

ben 2 li yaptırdım temiz çıktı 3 lüye gerek yok dedi dr. zten 3 lü test 2 li den eski bi test miş yani 2 li daha gelişmiş.3 lü yerine afp mom testi yapıcaz 17.haftamda

ben 2 li yaptırdım temiz çıktı 3 lüye gerek yok dedi dr. zten 3 lü test 2 li den eski bi test miş yani 2 li daha gelişmiş.3 lü yerine afp mom testi yapıcaz 17.haftamda

Kızlar ya benim kafama takılıyor siz bebeğinizin hareketlerini nasıl ne şekilde hissediyorsunuz?gerçekten hissettiğiniz net bişiymi yani aa tekme attı gibimi?..yoksaa pıt pıt seğirme gibi bişiy mi?..birde ultrasonda nasıl bebekleriniz hep kıpırdıyormu?...

cuma günü 16. haftam biticek ben seyirme şeklinde hissediyorum şuan

en son gördüğümde çok hareketli değildi ama kıpırdamıştı.ama daha önceki gittiklerimde kıpır kıpırdı.heralde günü gününü tutmaz :)

afp mom testi 3 lü den farklı ama oda bu tür testlerden..ben 2 li testi 75 e yaptırmıştım.kurtköyde emsey hastanesi var testler uygun oluyo orda

cnm emseyde muayene ne kadar?benim evin karşısında o hastane :) yeni açıldığı için hiç gitmedim..

Porselencim,

ben de ilk dün hissettim. şuan seğirme halinde. bugün eski ebemizle görüştüm. ona da anlattım. aynen o şekilde dedi. buradaki arkadaşlarla aynı tabiri kullandı, sanki içinde baloncuk patlıyormuş gibi dedi.

ben hızlı kalp atışı gibi hissediyorum,genelde sol tarafımda..böyle tık tık tık diye atıyo ultrasonda da hep hareketli benim bebeğim,hatta bugün bi ara pipisini bile tuttu eli hep bi ağzına gidiyo bi kafasına gidiyo bi göbişine gidiyo..bakalım doğunca nasıl olacak sıpam :)

saol canım inşallah sağlıkla doğarlar veli deme bana kusacam onları görmekten gına geldi çok küçükler bi de yaaa zorlanacaz bu sene rabbim gücümüzü arttırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…