2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şimdi netten araştırdım da afp 3 lü test değilmiş ama o dönemlerde yapılan bir tetkik.. çokta gerekli değil sanırsam isteyen doktorlara da aslında sorabiliriz. bazıları bilerekte isteyebiliyorlar ama neyse..

benim doktorda ister mi bilmiyorum valla hastanem acayip pahalıı zaten 2li teste 130 tl verdim deli oldum... yani binde bir risk buluyorlar ya bide neyse yaptırdık bi kere de daha gözümü açık tutucam. Rabbim sağlık versin.

canım senin hastanen yine ucuzmus benimkine göre.bana 148 tl demişlerdi.cok gezdim ugrastım ettim.baksa bi tıp merkezi buldum 105 e ikili test, muayene parası 12 tl, yol parası derken 120 yi gecti.benim de senden kalır yanım olmadı yani.şükür bişey de cıkmadı.doktor 3 lü ve 4 lüyü istemedi :))

Yok bende cmrt gününü bekliyorum 20 gün önce gitmiştim öğrenemedim. İnşallah cmrt öğrenices diye ümit ediyorum :)

ne güzel bende inşallah martta anne olacagım.3lü testi pek yaptırma taraftarı değilim ben.
Ya bende hissedemıyorum.dediğin gibi 18- ve 20 li haftalarda hissedicez sanırım
cınsıyetı bellimi sizin?benımki 2 dir gidiyorum göstermıyor ay başında gidicem bakalım ozaamana nasip.

merhaba canım bende yaptırmadım ikisinide yakın bir doktor arkadaşımız var gerek yok dedi zaten yüzde 80 sonuç veriyomuş onunda yanılma payı çok yüksek hem allah korusun sorun çıktığında aldırmayı düşünmüyorsunuzdur muhakkak o yüzden kafa bulandırmaya gerek yok
bu arada sende 18 mart süper yaaaaaa cinsiyetniz belli oldu mu merak ettim:)benim oğluşum olcak:)

evet bundan sonra allah izin verirse test falan yaptırmıcam :KK19:

ayy benimde doktorum kız gibi görünüyo dedii gözlerim açıldıı sonra 2li test için detaylı ultrasona girdim doktor, erkek bence demez mii:KK53: kafamız karıştıı.. yani yüzde elli oldu gene seninkide değişebilir dikkat et :KK55:

afp mom testi 3 lü den farklı ama oda bu tür testlerden..ben 2 li testi 75 e yaptırmıştım.kurtköyde emsey hastanesi var testler uygun oluyo orda

canım senin hastanen yine ucuzmus benimkine göre.bana 148 tl demişlerdi.cok gezdim ugrastım ettim.baksa bi tıp merkezi buldum 105 e ikili test, muayene parası 12 tl, yol parası derken 120 yi gecti.benim de senden kalır yanım olmadı yani.şükür bişey de cıkmadı.doktor 3 lü ve 4 lüyü istemedi :))

hee ben bide 30 muayene ücreti verdimm.. seninki de fenaymış valla.. doğum inşallah zamanlı gelirde bu hasteneler yolunmuş tavuğa ceviriyolar insanııı :KK14:

Bu soruyu çevremde soranlara bende şöle diyorum normalde '' büyükkkk hissediyom bennn'' :)))))
Şaka bi yana ben pek bişey hissetmiyorum çevremden bi ara etkilendim sanırım çoğunluk kız dedi bana, bi kısmı erkek hala öyle :)
Oyüzdne ben bişi hissedemedim yaa :) Normalde lise yıllarımda hep derdim ki benim çocuğum olursa erkek olucak öyle içime doğardı, 26 yaşında evlenicem ben derdim..
Evlilik yaşımı tutturdum :) Bebişe kısmet artık. Sanırım benim için cinsiyet farketmiyo diye galiba böyle hissetmiyorum :) Gerçekten farketmiyor çünkü.. :) Sağlıklı olsunlar tek isteğimiz bu zaten

aynı gidiyoruz sanırım senınle biz.
Inşalalh canım bu sefer öğrenırsın.ne hissediyorsun kız mı? Erkek mi?

bu soruyu çevremde soranlara bende şöle diyorum normalde '' büyükkkk hissediyom bennn'' :)))))
şaka bi yana ben pek bişey hissetmiyorum çevremden bi ara etkilendim sanırım çoğunluk kız dedi bana, bi kısmı erkek hala öyle :)
oyüzdne ben bişi hissedemedim yaa :) normalde lise yıllarımda hep derdim ki benim çocuğum olursa erkek olucak öyle içime doğardı, 26 yaşında evlenicem ben derdim..
Evlilik yaşımı tutturdum :) bebişe kısmet artık. Sanırım benim için cinsiyet farketmiyo diye galiba böyle hissetmiyorum :) gerçekten farketmiyor çünkü.. :) sağlıklı olsunlar tek isteğimiz bu zaten

:):):)
evet canım herşeyden önce sağlıkla sıhatle gelmeleri.ve sağlıklı olmaları

bende geçende gittim kayıt yaptırdım sağlık ocağında. Kanına bakalım mı dediler yok dedim bi dahakine bakalım.. 20. Haftada tetonoz aşısı varmış. önlem için.. Gerekli mi oda bilmiyorum ama herkes yaptırıyormuş doktoruma sorucam bende bakalım o ne diyecek.

cnm banada tetnoz aşısı için 20.hafta dedi sağlık ocağı.ama önce doktoruna sor yaptır derse yapalım dedi.daha var o yüzden sormadım drye.ama yaptırmak daha iiyi olur sanırım

eve gidicem çorbam var bide vitaminlii bi yemek yapıyım diyorum sebze yemeği falan kızlar öneriniz var mı ya aklıma hiç bişi gelmiyo.. kocam da grip olmuş çok hasta:26:

Son düzenleme:
GEBELKTE TETANOZ AISI-gebelik.org

kızlar bu aşıyı 20. haftada yaptırmak gerekiyor ihmal etmeyin, büyük çoğunluğumuz lisede olduk bu aşıyı daha sonra olmadık. Salak hemşirelere gebelikten önce söyledim gebeyken yapıyoruz dediler öncesinde yapılsa daha iyiymiş ama yapılmadıysa yapıılması gerekli

selammm çıktım dışarı bi güzel gezdim ikea ya gittim abuk sabuk para harcadım aslında ihtiyaç olan ama ertelediğim bişiler vardı onları aldım tabiki stres attım. eşim kredi kartı ekstresini görünce o da bi stres atacak ama sefam olsun ohhhh :) tabi bi de yoruldummmm :KK43: meyvelerden oluşan bi öğün yapıp kendime aldıklarımı yerleştiricem

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza

bende 2li test temiz çıkınca dr 3lüyü istemedi bu afp denen şeyde şöyle diye biliyorum. ikilinin aynısını yapıp ek olarak kanda yapılan bi zımbırtymış kimisi istiyor kimisi istemiyor size tavsiyem imkanınız varsa dr.unuza yazdırıp devlette yaptırın testlerinizi ben öyle yapıyorum. gittiğim hastanede 190 tl 2 li test dediler devlete gittim 2 tlye yaptırdım (otobüs parası :) ) bide aile hekimliğinden beni kendileri aradı. bilmemne hastanesinde gebelik testi yaptırmışsınız takibinizi biz yapıyoruz gelin kan tahlilinizi yapalım falan dediler. ajan bunlar ajan :)))

birde yemek tavsiyem fırında palamut balığı yanına brokoli haşlaması zeytinyağı ve nar ekşili offff kendi canımı çektirdim valla. brokolide C vitamini çok gribe nezleye iyi gelir.

hadi ben meyvemi de yedim yazarken gidiyorum cici yerleştirmeye :)

GEBELKTE TETANOZ AISI-gebelik.org

kızlar bu aşıyı 20. haftada yaptırmak gerekiyor ihmal etmeyin, büyük çoğunluğumuz lisede olduk bu aşıyı daha sonra olmadık. Salak hemşirelere gebelikten önce söyledim gebeyken yapıyoruz dediler öncesinde yapılsa daha iyiymiş ama yapılmadıysa yapıılması gerekli
16. haftada gel demişti benim ebe hemşire, gittim o gün yokmuş orada başkası ilgilendi. hissediyor musun bebeğin hareketlerini dedi,yok dedim. hissedince gel o zaman 18. haftada da yapılabilir dedi. bir de 2 dozmuş bu aşı, ağrı da yapıyormuş,ama gerekli. her şekilde doğumda kesip biçiyorlar, ne olur ne olmaz....

canım merhaba allah kolaylıklar versin,

yorumları okurken dikkatimi çekti seninle tanışmak istedim benimde yahmini doğum tarihim 18 mart 2013:) sat 11 haziran:)
senin cinsiyeti belli oldu mu? benim oğluşum olacak inşallah:)
birde hangi hastaneye gidiyorsun sakıncası yoksa?

malesef canım henüz cinsiyeti belli değil :KK43:benim sat 11 haziran muhtemelde 18 mart , fakat 2li test kan sonucumda muhtemel doğum tarihi 21 mart haftasıda 12+2 die çıkmış, ama ben 12+5 iken gitmiştim kafam karıştı iyicene neyse sağlıklı olsun da gerisi mühim değil ben istanbul da avrupa yakasında oturuyorum bağcılarda ki özel medipol mega üniv hast. gidiyorum canım...

merhaba kizlar nasilsiniz? sabah tartiya ciktim ac karnina 49 cikti sok oldum nasil bu kadar hizli aliyorum. hayatimda ilk defa 49 u gordum. 45 ile hamile kalmistim bugun 15+3. sizce hizli mi gidiyorum kilo konusunda?:26:

dün o kadar konuştuk bugün çok başım ağrıdı 11.00 de eve geldim yattım kalktım kadın programı izledim:KK52:
biraz uyudum 2 saate yakın kendime geldim yarın marş marş işe....:KK4:

X