2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar ya benim kafama takılıyor siz bebeğinizin hareketlerini nasıl ne şekilde hissediyorsunuz?gerçekten hissettiğiniz net bişiymi yani aa tekme attı gibimi?..yoksaa pıt pıt seğirme gibi bişiy mi?..birde ultrasonda nasıl bebekleriniz hep kıpırdıyormu?...:KK31:

valla ben ilk kez dün hissetim bebişimi 4 kez aynı yerde seğirme gibi ama daha kuvvetliydi atışı kalp atışı gibiydi ultrasonda da değişiyor hareketleri :KK34:

cuma günü 16. haftam biticek ben seyirme şeklinde hissediyorum şuan

Porselencim,

ben de ilk dün hissettim. şuan seğirme halinde. bugün eski ebemizle görüştüm. ona da anlattım. aynen o şekilde dedi. buradaki arkadaşlarla aynı tabiri kullandı, sanki içinde baloncuk patlıyormuş gibi dedi.

ben hızlı kalp atışı gibi hissediyorum,genelde sol tarafımda..böyle tık tık tık diye atıyo :KK9: ultrasonda da hep hareketli benim bebeğim,hatta bugün bi ara pipisini bile tuttu :KK9: eli hep bi ağzına gidiyo bi kafasına gidiyo bi göbişine gidiyo..bakalım doğunca nasıl olacak sıpam :)

:KK1::KK1:MAŞALLAHH PİPİSİNİ YESİNLER ONUNN:KK8::KK76: BENDE HİÇ HİSSETMİYOR DEĞİLİMM KIZLAR PIT PIT HİSSEDİYORUM COOK NADİR YANİ GÜNDE 1 KEZ OLUYOR BAZEN ODA OLMUYOR :emir_bebek: YAVRUMUZ UYSAL OLCAK DİYOR EŞİMDE KAFANA TAKMA DİYOR BENDE AĞLADIM :KK5:UYSAL OLMASIN DİYE..TABİKİ SAĞLIKLI OLSUN HERŞEYDEN ÖNCE İNŞALLAHH ..

Doğdğunda uykusuz gecelerinde sorcam sana uysal olsun mu olmasınmı diye :) hehehe şaka bi yana yeni yeni başlar sende canım.18. haftada en aşağı hissedilir derler.. bak bende daha hissetmiyorum :) sadece sağımda bi ağırlık çöküyor ufakta bir çıkıntı :)

:KK1::KK1:MAŞALLAHH PİPİSİNİ YESİNLER ONUNN:KK8::KK76: BENDE HİÇ HİSSETMİYOR DEĞİLİMM KIZLAR PIT PIT HİSSEDİYORUM COOK NADİR YANİ GÜNDE 1 KEZ OLUYOR BAZEN ODA OLMUYOR :emir_bebek: YAVRUMUZ UYSAL OLCAK DİYOR EŞİMDE KAFANA TAKMA DİYOR BENDE AĞLADIM :KK5:UYSAL OLMASIN DİYE..TABİKİ SAĞLIKLI OLSUN HERŞEYDEN ÖNCE İNŞALLAHH ..

iyi aksamlar kizlar.. dilosumu uyuttum.. bende yatakta hem bebegimi dinliyorum hemde sizi okuyorum..

aksam olunca catliyacak gibi oluyorum ben.. daraliyorum.. :KK25:

buarada faceye gobusumu ekledim.. buraya ekliycem:KK49:

Masaallah in cin top oynuyor burda... pfffsss bende uyumaya gidiyorum hIhhhh...:KK19:

şekercik daha ne olsun canım ??:KK1::KK1: çıkıntıyı bile görebiliyosunn negüzell birde ben çokk merak ediyorum burdaKİ herkes bebeğinin boyunu kilosunu filan yazmıyorrr nedenn nazar değcek diyemi korkuluyor acep :KK30: paylaşırsanız sevinirimm ona göre bilgilenip,karşılaştırmış oluruz hemm:KK34:

Kızlar selamlar, günaydın hepinize,

Ben de 2013 Mart annesi adayıydım.
Ama ne yazık ki bebeğin kalp atışları durduğu için alınmıştı.
İlk adetten sonra yeniden denedik ve idrar testi sonucuna göre yeniden hamileyim.
Yarın kan testi için gidicem..

İnşallah bu kez sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirir;
bebeğime sağlıkla kavuşurum...
En büyük dileğim bu..

Tekrar hamile kalınca buraya yazacağımı söylemiştim.
özpolat, db55 merak ediyorlardı..

Kızlar dualarınız bana iyi gelecek..
Bu kez hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum..
İnşallah korktuklarımın hiçbirini yaşamam..
Sizler için de doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum..
Allah hepimizin yardımcsı olsun...
O'nun merhameti herkese yeter..

Amin..

Canım benim valla onuda doğru hissediyomuyum bilmiyorum :) Doktora sorucam inşallah .. Valla canım ben daha hiç bişeyini bilmiyorum 3 hafta oldu görmeyeli :KK43: Cmrt inşallah kısmetse hayırlı haberlerini getiririm :)

şekercik daha ne olsun canım ??:KK1::KK1: çıkıntıyı bile görebiliyosunn negüzell birde ben çokk merak ediyorum burdaKİ herkes bebeğinin boyunu kilosunu filan yazmıyorrr nedenn nazar değcek diyemi korkuluyor acep :KK30: paylaşırsanız sevinirimm ona göre bilgilenip,karşılaştırmış oluruz hemm:KK34:

Çok üzüldüm durumuna.. Ama RABBİM öyle büyük ki seni daha fazla üzmeden sana yeni bir umut nasip etmiş. Dilerim ALLAH dan hayırlı sağlıklı bir hamilelik sonucundan bebeğini kucağına alırsın inşallah sende , bizlerde. Herşey gönlüne göre olsun..

İlk adetten sonra yeniden denedik ve idrar testi sonucuna göre yeniden hamileyim.

En büyük dileğim bu..

Amin..

Kızlar size ve bebişlerinize günaydın olsun. Sağlıklı, huzurlu , mutlu hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim. Yalnız herkesssssss nerdee.. Bu face bozdu hee burayı :)

GÜNAYDIN :) MUTLU BİR PERŞEMBE GÜNÜ OLSUN :)
"Yaşamak için bir nedeni olan herkes, her sıkıntının üstesinden gelebilir…":KK16::KK16::KK16: çok doğru :)

Günaydın kızlarr umarım bugün hepimiz için mükemmel bir gün olur bulantısız ağrısız :KK43:

Ya kızlar benim bacaklarımıda bi anormallik var kaslarım sürekli geriliyo ve sanki bi anda tüm sinirlerim boşalmış gibi oluyo ve ben o an sadece bacaklarımı kasıp dim dik yaparak rahatlıyorum sizdede oluyomu bu tarz şeyler

günaydınnn bacılar ve bebişimin minik arkadaşlarıı........

İçimde haftasonu enerjisi var ama henüz 3 gün var önümde...
dün komşular gördü nerde bu bebek diye sordular henüz belli olmuyormuş.Aslında hamilelikten önce karnım dümdüzdü o nedenle bana göre kocaman göbüşüm oldu ama dışardan bakanlar hiç anlamıyor.Çok da dar giymiyorum aslında belki ondan da biraz.Hem hoşuma gidiyor bu durum hem gitmiyor.
:KK49::KK49::KK49:

En büyük dileğim bu..

Amin..

Arzucum senin adına sevindim aslında bu kadar kısa sürede tekrar hamile kalman çok güzel bi haber.İnş sağlıkla alırsın kucağına.Kötü düşünceleri at kafandan.:21::21::21:

Ya kızlar benim bacaklarımıda bi anormallik var kaslarım sürekli geriliyo ve sanki bi anda tüm sinirlerim boşalmış gibi oluyo ve ben o an sadece bacaklarımı kasıp dim dik yaparak rahatlıyorum sizdede oluyomu bu tarz şeyler

Cnm aynı şey 2 gündür bende de oluyor..Gece yarısı uykumdan uyandım bacağımın kasılmasına.2 gündür devam ediyor.Artık spor yapmanın vakti geldi sanırım.:KK8::KK8:

günaydınnnn bacılarrrr :) keyif dolu bi gün olsun hepimize.

ya bu arada face işine hakatten çok bozuluyorum bende girdim ama burası gibi olmuyor biri bişey paylaşıyor onun altına yorumlar vs doluyor isimleri zaten tanımadığım isimler nick daha güzel oluyor burdan çağrı yapıyorum

YUVAYA DÖNÜN ANNİŞLERRRRRRR FACE FALAN HİKAYE KK YA DÖNÜNNNNN :)

ben kahvaltı yapıp gelicem

öptümmm

GUNAYDINN KIZLARRRR:)))

ben hala bebegımın hareketlerını hıssetmıorum sağ sol tarafımda şişlikte yok hıc offfff napıo bu cocuk ıcerde ya bı sınyal versın yaaaa sevıorum konusuyorum banamısın demıo hıc usg de kıpır kıpır ama ayaklarıyla ıtıo torbasını cıkmak ıstıo resmen :)))

X