- 28 Haziran 2011
- 585
- 0
ahahhaa hiç güleceğim yoktu kız allah seniii
bazende gittiğin evde hemen odanın karşısında olur ya deli oluyorum resmen girerken herkese el sallıyosun giriyorum, merabaa şimdide çıktım kaç dakka kaldım
sevindim :) bu arada afp testi yaptıranlar 17. haftada mı yaptırdınız.dr um 16-18 haftalar arası demiştide benimde biraz önden gidiyo bebişim pazartesi yaptırmayı düşünüyorum cuma günü 16. haftam bitiyo çnkü
aynen katılıyorum ama beninde aklımı dr çeldi ondan yaptırdım 2 li testi.sonucumuda alınca 3 lüye gerek yok dedi ama afp mom istedi
kızlarrr 2li testinizde problem yoksa neden 3lüyü yaptırıyorsunuz. ben 2li yi bile yaptırmıcaktım doktorum yaptır dedi ama sorun çıkmazsa 3lüyü önermiorum dedi. hele ki yaşınız 35 in altındaysa bence hiç gerek yok ya... hele de özelde yaptırıyorsanız para harcamayın. devletse bişey diyemem de...
2li, 3lü testten daha ayrıntılı oluyormuş zaten...
kızlarrr 2li testinizde problem yoksa neden 3lüyü yaptırıyorsunuz. ben 2li yi bile yaptırmıcaktım doktorum yaptır dedi ama sorun çıkmazsa 3lüyü önermiorum dedi. hele ki yaşınız 35 in altındaysa bence hiç gerek yok ya... hele de özelde yaptırıyorsanız para harcamayın. devletse bişey diyemem de...
aynen katılıyorum ama beninde aklımı dr çeldi ondan yaptırdım 2 li testi.sonucumuda alınca 3 lüye gerek yok dedi ama afp mom istedi
sevindim :) bu arada afp testi yaptıranlar 17. Haftada mı yaptırdınız.dr um 16-18 haftalar arası demiştide benimde biraz önden gidiyo bebişim pazartesi yaptırmayı düşünüyorum cuma günü 16. Haftam bitiyo çnkü
kızlarrr 2li testinizde problem yoksa neden 3lüyü yaptırıyorsunuz. Ben 2li yi bile yaptırmıcaktım doktorum yaptır dedi ama sorun çıkmazsa 3lüyü önermiorum dedi. Hele ki yaşınız 35 in altındaysa bence hiç gerek yok ya... Hele de özelde yaptırıyorsanız para harcamayın. Devletse bişey diyemem de...
Sanırım herkesler 10-15 hafta arası gebe burda.
Bende 2li tarama testini yaptırdım doktor bana bunu yaptırmana hıc greke yoktu dedi.
önümüzdeki hafta aile hekimliğinde tetenoz aşım var .sizler ne yaptınız kayıtlarınızı yaptırdınızmı aile hekımlığine.birde benim b 12 vitamınım düşük cıktı bayagı oyuzdenm igne vuruluyorum dedox adında bir ıgneydi sanırım.sizler neler yaptırdınız.
Bebişlerinizin hareketlerını hisseden varmı?
Sanırım herkesler 10-15 hafta arası gebe burda.
Bende 2li tarama testini yaptırdım doktor bana bunu yaptırmana hıc greke yoktu dedi.
önümüzdeki hafta aile hekimliğinde tetenoz aşım var .sizler ne yaptınız kayıtlarınızı yaptırdınızmı aile hekımlığine.birde benim b 12 vitamınım düşük cıktı bayagı oyuzdenm igne vuruluyorum dedox adında bir ıgneydi sanırım.sizler neler yaptırdınız.
Bebişlerinizin hareketlerını hisseden varmı?
canım benimki çook ufaktı erkeğe benziyor dediği zaman. yanılma payının olacağı zaten belliydi.
dr apf yaptıralım diyince yaptırdım.sadece bu değer için 60tl aldılar.3 lü yü tam yaptırsaydım kimbilir nekadardı.sormadım
canım yenisin galiba hosgeldin.
valla ben daha kayıt filan yaptırmadım saglıkocagına işten izin alıp da gidemiyorum bi türlü
nasıl olcak bu işler bilmiyorum.doktora sordum onların aramaları takip etmeleri lazım sen sıkıntıya niye giriyosun onlar sıkılsın dedi ama aşılarımı da nasıl olcam bilmiyorum :) keske onlarda da nöbet sistemi olsaydı
kac haftalıktı canım.bana söylediğinde 13+0 dık.inş. değişmez bakalım.hayırlısı olsun tabiki
evet canım burası mart annelerinin topiği :) genelde haftalarımız aşağı yukarı böyle.. 3 lü test tamamen doktorlar dahilinde. Kimisi yaptır dio kimsi yaptırma.. Artık bize kalmış bişey sanırım.
Bebişlerinin hareketlerini hisseden arkadaşlarımı var.. :) etmeyende var benim gibi :) 18 haftayı beklemek lazım doktorlar öyle diyor :)
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :)
canım yenisin galiba hosgeldin.
Valla ben daha kayıt filan yaptırmadım saglıkocagına işten izin alıp da gidemiyorum bi türlü
Nasıl olcak bu işler bilmiyorum.doktora sordum onların aramaları takip etmeleri lazım sen sıkıntıya niye giriyosun onlar sıkılsın dedi ama aşılarımı da nasıl olcam bilmiyorum :) keske onlarda da nöbet sistemi olsaydı
kac haftalıktı canım.bana söylediğinde 13+0 dık.inş. Değişmez bakalım.hayırlısı olsun tabiki