2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ben geç kalkanlardanımm maleseff şimdi kavhaltı yapıcaz böcüğümleiyice acıkmıştır yavyummm gelcem yiiinee

geçen bi arkadaşımda gördüm.. 2 bisküvinin arasına çokokrem sürmüş yiyordu.. banada teklif etti ama ben toktum.. şimdi acıkınca 6 tane yaptım yedim..

uyy bebişimin tekmesi o 6 tane çikolatalı bisküviden daha tatlı geldi Allahımm

üff hiç sorma hiç sevmem öyle şeyi rahat rahat tuvalette duramıyosun

bekliyorum bakalım ne zaman gidicek gitmez se giricem el mecbur

Hanımlşar merhaba.
öncelikle hepinize hayırlı ugurlu olsun rabbim hepimize sağlıkla sıhatle kucagımıza alamayı nasip etsin bebeklerimiz.
Yazıcam fekat bi işlerim yogunlaştı gelecegim hemen:)

kızlarrr 2li testinizde problem yoksa neden 3lüyü yaptırıyorsunuz. ben 2li yi bile yaptırmıcaktım doktorum yaptır dedi ama sorun çıkmazsa 3lüyü önermiorum dedi. hele ki yaşınız 35 in altındaysa bence hiç gerek yok ya... hele de özelde yaptırıyorsanız para harcamayın. devletse bişey diyemem de...

2li, 3lü testten daha ayrıntılı oluyormuş zaten...

aynen katılıyorum ama beninde aklımı dr çeldi ondan yaptırdım 2 li testi.sonucumuda alınca 3 lüye gerek yok dedi ama afp mom istedi

merhaba canım bende yaptırmadım ikisinide yakın bir doktor arkadaşımız var gerek yok dedi zaten yüzde 80 sonuç veriyomuş onunda yanılma payı çok yüksek hem allah korusun sorun çıktığında aldırmayı düşünmüyorsunuzdur muhakkak o yüzden kafa bulandırmaya gerek yok
bu arada sende 18 mart süper yaaaaaa cinsiyetniz belli oldu mu merak ettim:)benim oğluşum olcak:)

merhaba canım bende yaptırmadım ikisinide yakın bir doktor arkadaşımız var gerek yok dedi zaten yüzde 80 sonuç veriyomuş onunda yanılma payı çok yüksek hem allah korusun sorun çıktığında aldırmayı düşünmüyorsunuzdur muhakkak o yüzden kafa bulandırmaya gerek yok
bu arada sende 18 mart süper yaaaaaa cinsiyetniz belli oldu mu merak ettim:)benim oğluşum olcak:)

Sanırım herkesler 10-15 hafta arası gebe burda.
Bende 2li tarama testini yaptırdım doktor bana bunu yaptırmana hıc greke yoktu dedi.
önümüzdeki hafta aile hekimliğinde tetenoz aşım var .sizler ne yaptınız kayıtlarınızı yaptırdınızmı aile hekımlığine.birde benim b 12 vitamınım düşük cıktı bayagı oyuzdenm igne vuruluyorum dedox adında bir ıgneydi sanırım.sizler neler yaptırdınız.
Bebişlerinizin hareketlerını hisseden varmı?

cnm ben 16+0 ken yaptırdım

dr apf yaptıralım diyince yaptırdım.sadece bu değer için 60tl aldılar.3 lü yü tam yaptırsaydım kimbilir nekadardı.sormadım

Evet canım burası mart annelerinin topiği :) genelde haftalarımız aşağı yukarı böyle.. 3 lü test tamamen doktorlar dahilinde. kimisi yaptır dio kimsi yaptırma.. artık bize kalmış bişey sanırım.
Bebişlerinin hareketlerini hisseden arkadaşlarımı var.. :) etmeyende var benim gibi :) 18 haftayı beklemek lazım doktorlar öyle diyor :)
Bu arada YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ :)

canım yenisin galiba hosgeldin.
valla ben daha kayıt filan yaptırmadım saglıkocagına işten izin alıp da gidemiyorum bi türlü
nasıl olcak bu işler bilmiyorum.doktora sordum onların aramaları takip etmeleri lazım sen sıkıntıya niye giriyosun onlar sıkılsın dedi ama aşılarımı da nasıl olcam bilmiyorum :) keske onlarda da nöbet sistemi olsaydı

canım benimki çook ufaktı erkeğe benziyor dediği zaman. yanılma payının olacağı zaten belliydi.

kac haftalıktı canım.bana söylediğinde 13+0 dık.inş. değişmez bakalım.hayırlısı olsun tabiki

dr apf yaptıralım diyince yaptırdım.sadece bu değer için 60tl aldılar.3 lü yü tam yaptırsaydım kimbilir nekadardı.sormadım

şimdi netten araştırdım da afp 3 lü test değilmiş ama o dönemlerde yapılan bir tetkik.. çokta gerekli değil sanırsam isteyen doktorlara da aslında sorabiliriz. bazıları bilerekte isteyebiliyorlar ama neyse..

benim doktorda ister mi bilmiyorum valla hastanem acayip pahalıı zaten 2li teste 130 tl verdim deli oldum... yani binde bir risk buluyorlar ya bide neyse yaptırdık bi kere de daha gözümü açık tutucam. Rabbim sağlık versin.

bende geçende gittim kayıt yaptırdım sağlık ocağında. kanına bakalım mı dediler yok dedim bi dahakine bakalım.. 20. haftada tetonoz aşısı varmış. önlem için.. gerekli mi oda bilmiyorum ama herkes yaptırıyormuş doktoruma sorucam bende bakalım o ne diyecek.

ne güzel bende inşallah martta anne olacagım.3lü testi pek yaptırma taraftarı değilim ben.
Ya bende hissedemıyorum.dediğin gibi 18- ve 20 li haftalarda hissedicez sanırım
cınsıyetı bellimi sizin?benımki 2 dir gidiyorum göstermıyor ay başında gidicem bakalım ozaamana nasip.

evet yeniyim bu topikte daha öncelkeri başka topiklerde bulundum.
Calışan olunca zor oluyor ya bu işler bende çalışıyorum isten hep yarımgün yarım gün kaytaraıyorum.
Canım senın orada kaydın yoksa takıbını yapabılcekelrını sanmıyorum.yanı kaydın olmadan nerden bilecekler ki senin gebe oldugunu ?
Bence git bi kayıt yaptır aşı olmana daha henüz var 14.haftandasın.17li 18 haftalarda yapıolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…