Kızlar ya benim kafama takılıyor siz bebeğinizin hareketlerini nasıl ne şekilde hissediyorsunuz?gerçekten hissettiğiniz net bişiymi yani aa tekme attı gibimi?..yoksaa pıt pıt seğirme gibi bişiy mi?..birde ultrasonda nasıl bebekleriniz hep kıpırdıyormu?...
cuma günü 16. haftam biticek ben seyirme şeklinde hissediyorum şuan
Porselencim,
ben de ilk dün hissettim. şuan seğirme halinde. bugün eski ebemizle görüştüm. ona da anlattım. aynen o şekilde dedi. buradaki arkadaşlarla aynı tabiri kullandı, sanki içinde baloncuk patlıyormuş gibi dedi.
ben hızlı kalp atışı gibi hissediyorum,genelde sol tarafımda..böyle tık tık tık diye atıyoultrasonda da hep hareketli benim bebeğim,hatta bugün bi ara pipisini bile tuttu eli hep bi ağzına gidiyo bi kafasına gidiyo bi göbişine gidiyo..bakalım doğunca nasıl olacak sıpam :)
MAŞALLAHH PİPİSİNİ YESİNLER ONUNN BENDE HİÇ HİSSETMİYOR DEĞİLİMM KIZLAR PIT PIT HİSSEDİYORUM COOK NADİR YANİ GÜNDE 1 KEZ OLUYOR BAZEN ODA OLMUYOR YAVRUMUZ UYSAL OLCAK DİYOR EŞİMDE KAFANA TAKMA DİYOR BENDE AĞLADIM UYSAL OLMASIN DİYE..TABİKİ SAĞLIKLI OLSUN HERŞEYDEN ÖNCE İNŞALLAHH ..
şekercik daha ne olsun canım ??çıkıntıyı bile görebiliyosunn negüzell birde ben çokk merak ediyorum burdaKİ herkes bebeğinin boyunu kilosunu filan yazmıyorrr nedenn nazar değcek diyemi korkuluyor acep paylaşırsanız sevinirimm ona göre bilgilenip,karşılaştırmış oluruz hemm
Kızlar selamlar, günaydın hepinize,
Ben de 2013 Mart annesi adayıydım.
Ama ne yazık ki bebeğin kalp atışları durduğu için alınmıştı.
İlk adetten sonra yeniden denedik ve idrar testi sonucuna göre yeniden hamileyim.
Yarın kan testi için gidicem..
İnşallah bu kez sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirir;
bebeğime sağlıkla kavuşurum...
En büyük dileğim bu..
Tekrar hamile kalınca buraya yazacağımı söylemiştim.
özpolat, db55 merak ediyorlardı..
Kızlar dualarınız bana iyi gelecek..
Bu kez hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum..
İnşallah korktuklarımın hiçbirini yaşamam..
Sizler için de doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum..
Allah hepimizin yardımcsı olsun...
O'nun merhameti herkese yeter..
Amin..
Kızlar selamlar, günaydın hepinize,
Ben de 2013 Mart annesi adayıydım.
Ama ne yazık ki bebeğin kalp atışları durduğu için alınmıştı.
İlk adetten sonra yeniden denedik ve idrar testi sonucuna göre yeniden hamileyim.
Yarın kan testi için gidicem..
İnşallah bu kez sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirir;
bebeğime sağlıkla kavuşurum...
En büyük dileğim bu..
Tekrar hamile kalınca buraya yazacağımı söylemiştim.
özpolat, db55 merak ediyorlardı..
Kızlar dualarınız bana iyi gelecek..
Bu kez hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum..
İnşallah korktuklarımın hiçbirini yaşamam..
Sizler için de doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum..
Allah hepimizin yardımcsı olsun...
O'nun merhameti herkese yeter..
Amin..
Ya kızlar benim bacaklarımıda bi anormallik var kaslarım sürekli geriliyo ve sanki bi anda tüm sinirlerim boşalmış gibi oluyo ve ben o an sadece bacaklarımı kasıp dim dik yaparak rahatlıyorum sizdede oluyomu bu tarz şeyler