GUNAYDINN KIZLARRRR:)))
ben hala bebegımın hareketlerını hıssetmıorum sağ sol tarafımda şişlikte yok hıc offfff napıo bu cocuk ıcerde ya bı sınyal versın yaaaa sevıorum konusuyorum banamısın demıo hıc usg de kıpır kıpır ama ayaklarıyla ıtıo torbasını cıkmak ıstıo resmen :)))
Kızlar selamlar, günaydın hepinize,
Ben de 2013 Mart annesi adayıydım.
Ama ne yazık ki bebeğin kalp atışları durduğu için alınmıştı.
İlk adetten sonra yeniden denedik ve idrar testi sonucuna göre yeniden hamileyim.
Yarın kan testi için gidicem..
İnşallah bu kez sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirir;
bebeğime sağlıkla kavuşurum...
En büyük dileğim bu..
Tekrar hamile kalınca buraya yazacağımı söylemiştim.
özpolat, db55 merak ediyorlardı..
Kızlar dualarınız bana iyi gelecek..
Bu kez hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum..
İnşallah korktuklarımın hiçbirini yaşamam..
Sizler için de doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum..
Allah hepimizin yardımcsı olsun...
O'nun merhameti herkese yeter..
Amin..
GUNAYDINN KIZLARRRR:)))
ben hala bebegımın hareketlerını hıssetmıorum sağ sol tarafımda şişlikte yok hıc offfff napıo bu cocuk ıcerde ya bı sınyal versın yaaaa sevıorum konusuyorum banamısın demıo hıc usg de kıpır kıpır ama ayaklarıyla ıtıo torbasını cıkmak ıstıo resmen :)))
ya ben kendime iş çıkardım dün yatağın bazasında ne varda döktüm havalansın diye. havasızlıktan kokmuşlar göbişler büyüyünce yapamam dedim ama iş oldu şimdi herşeyi tek tek yıkayıp ütülemem lazım ben ufaktan ufaktan başlayım ancak biter
puuffff görüşürüz
günaydın anneler ve bebeleri
bugün malesef işe geldim dün tüm öğlen evdeydim ne güzeldi stressiz,evin içinde dolaştım,camdan hava aldım,yattım kalktım,istediğimi yedim....hataaa esra erol izledim
dün akşam yemekten sonra bir parça tatlı yedim yerime oturdum içerden biri beni 2 kez dürttü .....bir acayip oldum tüylerim ürperdi kendimi bir garip hissettim herhalde miniğim anası gibi kutsal tatlı sever biri olacak banada "anaaaa daha ver daha ver"dedi herhalde bugünde yanımda çikolata getirdim yesinde beni dürtsün diye
Kızlar selamlar, günaydın hepinize,
Ben de 2013 Mart annesi adayıydım.
Ama ne yazık ki bebeğin kalp atışları durduğu için alınmıştı.
İlk adetten sonra yeniden denedik ve idrar testi sonucuna göre yeniden hamileyim.
Yarın kan testi için gidicem..
İnşallah bu kez sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamilelik geçirir;
bebeğime sağlıkla kavuşurum...
En büyük dileğim bu..
Tekrar hamile kalınca buraya yazacağımı söylemiştim.
özpolat, db55 merak ediyorlardı..
Kızlar dualarınız bana iyi gelecek..
Bu kez hayal kırıklığı yaşamamak istiyorum..
İnşallah korktuklarımın hiçbirini yaşamam..
Sizler için de doğumlarınızda kolaylıklar diliyorum..
Allah hepimizin yardımcsı olsun...
O'nun merhameti herkese yeter..
Amin..
günaydın anneler ve bebeleri
bugün malesef işe geldim dün tüm öğlen evdeydim ne güzeldi stressiz,evin içinde dolaştım,camdan hava aldım,yattım kalktım,istediğimi yedim....hataaa esra erol izledim
dün akşam yemekten sonra bir parça tatlı yedim yerime oturdum içerden biri beni 2 kez dürttü .....bir acayip oldum tüylerim ürperdi kendimi bir garip hissettim herhalde miniğim anası gibi kutsal tatlı sever biri olacak banada "anaaaa daha ver daha ver"dedi herhalde bugünde yanımda çikolata getirdim yesinde beni dürtsün diye
Ebahhhhh hadi gözün aydınnn :) Maşallah ne güsel bişey yaa :) Bende yiyorum ama bisimki benim gibi tatlı düşkünü değil galiba hahaha :) Eşim diyor zaten sana çektiyse kürdan gibi gelir aramıza :) Bende şu iki günü nasıl geçirsem diye düşünüyorum yaa :)
hiç sorma şekercikk takvime bakıyorum sürekli c.tesiye 2 gün kaldı heyecanlıyım meraklıyım....demir mi gelecek??ışık mı gelecek acaba?? ona göre seveyim bebemi
tünaydın sabah şekerleri naber;
dün başağrısından geberdim akşamüzeri başladı gece boyu devam etti o neydi öyle yaaaa((( şükür şimdi iyiyim
arzu gözünaydın canım Allah inş tamamına erdiririr
ben neden hiçbişi hissetmiyorum yaa bende bebeğimi hisssetmek istiyorum :)))
bende bende artık adını koymak istiyorum :) Yoksa adı fasulye kalıcak :) RABBİM nasip eder inşallah..
tünaydın sabah şekerleri naber;
dün başağrısından geberdim akşamüzeri başladı gece boyu devam etti o neydi öyle yaaaa((( şükür şimdi iyiyim
arzu gözünaydın canım Allah inş tamamına erdiririr
ben neden hiçbişi hissetmiyorum yaa bende bebeğimi hisssetmek istiyorum :)))
ahahah sekercik biz de ad dusundunuzmu diye soranlara kız olursa Fasulye erkek olursa Fasul diyoruzmillet normal degil bunlar diye bakıyo napalım ya daha bilmiyoz kı ne olacaak
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun.. O ağrılardan ben haftada 3 gün çekiyorumGeçmek bilmiyolar malesef ki..
Bende istiyorum ama böyle pıt pıt da değil bariz tekme :)
Orda olduğunu sağlıklı olduğunu biliyimde, artık o kadar düşünmüyorum hareketini tabi 18. haftaya kadar :)
helloo tweety diyesim geliyo senin nickine neden dersen öle sebepsiz hello kıtty gibi. neseeee dikkate alma sekerim
gecmiş olsun datlummmmm hamilleik migreni sende de mi hortluya acaba arada, zordur ya allah kolaylık versin.
hissizmiyiz biz acaba:))) belki hissediyosunda farketmiyosundur canım ya benim de 2 de kaldı belki onu da uydurudum bilmiyorum ki