2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım ben benimkinin bebek olduğundan emin değilim:) Ama daha vaktimiz var.. 18. haftalara gelelim eminim herkes hophop hoplayacak :)

Herkese GÜNAYDIIINNNNNN.

bugün sabahtan dersim yok..ooohhhhhh kocişimi gönderdim okula. sağı solu toparladım. kahvaltımı da yaptım şimdi. sütümü içerken de size yazıyorum. birazdan kalkıp yemeği de yapayım bari de, öğleden sonra eve gelince esra'yı kaçırmayayım

herkse mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol tekmeli ve hissetmeli günler diliyorum... ve en önemlisi şehit haberi almadığımız bir gün olması duası ile...

Gunaydıııııınnnnnnnn kuzucukkkklarrrrın annişleriii

gununüz aydın, mis kokulu, bol tekmeli!!!!!, bulantısız, huzurlu mutlu sıkıntısız olsunnn...
ben yagmurlu bir Tiran sabahına uyandım o nedenle şimdiden baharı düşünüyoum çunku hava kapkara ama içim kararmasın..

arzuu sabah sabah ne güzel bi haber buu cok sevindim canım allah sağlıkla kucagına almanı nasıp etsin kuzunu. korkuyla kalma lutfen tadını çıkar, bu sefer bi aksilik olmucak inşallh.

canımcım yukarıdaki bol tekme dileğimi sana ithaf ediyorum o zaman:))) bu arada ben de 2 pıt pıt hissettim bitti. şişlik faln bende de yok, cinsiyet de bilmiyorum üzülme kuzum hissetcez nasıl olsa sonunda

ya ben kendime iş çıkardım dün yatağın bazasında ne varda döktüm havalansın diye. havasızlıktan kokmuşlar göbişler büyüyünce yapamam dedim ama iş oldu şimdi herşeyi tek tek yıkayıp ütülemem lazım ben ufaktan ufaktan başlayım ancak biter

puuffff görüşürüz

Gny kızlar.bulutlu birgün ama güüzel birgün olmasını temenni edrek başlayalım.geçmişi okudumda benim gibi bebişinin hareketlerini hissetmeyenler varmış.napalım bizimkiler biraz fazla nazlı sanırım.hissettireceği günü beklemekten başka çare yok sabır sabır

günaydın anneler ve bebeleri

bugün malesef işe geldim dün tüm öğlen evdeydim ne güzeldi stressiz,evin içinde dolaştım,camdan hava aldım,yattım kalktım,istediğimi yedim....hataaa esra erol izledim
dün akşam yemekten sonra bir parça tatlı yedim yerime oturdum içerden biri beni 2 kez dürttü .....bir acayip oldum tüylerim ürperdi kendimi bir garip hissettim herhalde miniğim anası gibi kutsal tatlı sever biri olacak banada "anaaaa daha ver daha ver" dedi herhalde bugünde yanımda çikolata getirdim yesinde beni dürtsün diye

Benzer dert bende de var Herşeyi yıkayıp toplamam ve taşınmam lazım (( Sana kolay gelsin güselim hepsini birden yapma kendini yormaa

ye annesi ye o zaman taklalar atsın bassın tekmeyi. ben de ilk pıt pıt geldiinde uzun zamandır yemek yiyeemıyordum o gun yiyeybildim hemen pıt pıt arkadan. çok akıllı olcak kız bunlaaaarrrrrrrrrrrrr
her anne der ya çocugum diye demiyorum zaka fıskırıyo maşallah diye ahahah yok bizimkiler cidden zeki olacak hissediyorum ben

günaydınn hanımlarr,

dün gece bende yan yatmıştım göbeğimin üst tarafına doğru bir sertlik oluştu dedim ukarı geldi heralde sanki dönüyodu hissettim. kendi kendime gülüyodum eşim noldu ne sırıtıyon dedi. burda dedim hissediyorum bastırdım. rahatsız etmesene çocugu diye kızıyo bana sanane benim çocuğum benim karnımda olduğundan istediğimi yaparım dedim...

kızlar bunlar hareketlenmeye aşladı sanırsammmm

arzucumm bebeğini kaybettiğinde ne kadar çok üzüldüysem şimdi de bir o kadar mutlu oldum.. kendine çook dikkat ett. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınnn... arada gir haberdar yine biziiii....maşallahh maşallah

dün hem dinlendi,istediğini yedi,stresi de yoktu tv.de seyrettik,akşam tatlısınıda yedi mutlu oldu miniğim....tık tık dürttü...bak bugün sesi çıkıyormu çalışmayı sevmicek herhalde bugün mutlu değil ki içerde tepişmiyor

Ebahhhhh hadi gözün aydınnn :) Maşallah ne güsel bişey yaa :) Bende yiyorum ama bisimki benim gibi tatlı düşkünü değil galiba hahaha :) Eşim diyor zaten sana çektiyse kürdan gibi gelir aramıza :) Bende şu iki günü nasıl geçirsem diye düşünüyorum yaa :)

hiç sorma şekercikk takvime bakıyorum sürekli c.tesiye 2 gün kaldı heyecanlıyım meraklıyım....demir mi gelecek??ışık mı gelecek acaba?? ona göre seveyim bebemi

Tunaydın kızlar ben geldım suan bursada gunes actı ıcım bır kıpır kıpır oldu. Isyerındeyım bende ama hıc calısasım yok bugun evde yan gelıp yatmak ıstıyorum ama neyse aksama az kaldı:) bu arada cok heyecanlıyım bende.Bebısımı gorucem yazdıklarınızı okuyunca cok heyecanlanıyorum. Bırde belkı gecen ay oldugu gıbı sırtı donuk olmazsa cınsıyetınıde ogrenırım. Ah canım bebısım benım. Bırde unutmadan ekımde bende evıme tasınıcam bır suru ıs benıde beklıyo

tünaydın sabah şekerleri naber;

dün başağrısından geberdim akşamüzeri başladı gece boyu devam etti o neydi öyle yaaaa ((( şükür şimdi iyiyim

arzu gözünaydın canım Allah inş tamamına erdiririr

ben neden hiçbişi hissetmiyorum yaa bende bebeğimi hisssetmek istiyorum :)))

bende bende artık adını koymak istiyorum :) Yoksa adı fasulye kalıcak :) RABBİM nasip eder inşallah..

hiç sorma şekercikk takvime bakıyorum sürekli c.tesiye 2 gün kaldı heyecanlıyım meraklıyım....demir mi gelecek??ışık mı gelecek acaba?? ona göre seveyim bebemi

Hoş geldin canım. Geçmiş olsun.. O ağrılardan ben haftada 3 gün çekiyorum Geçmek bilmiyolar malesef ki..
Bende istiyorum ama böyle pıt pıt da değil bariz tekme :)
Orda olduğunu sağlıklı olduğunu biliyimde, artık o kadar düşünmüyorum hareketini tabi 18. haftaya kadar :)

bende bende artık adını koymak istiyorum :) Yoksa adı fasulye kalıcak :) RABBİM nasip eder inşallah..

ahahah sekercik biz de ad dusundunuzmu diye soranlara kız olursa Fasulye erkek olursa Fasul diyoruz millet normal degil bunlar diye bakıyo napalım ya daha bilmiyoz kı ne olacaak

helloo tweety diyesim geliyo senin nickine neden dersen öle sebepsiz hello kıtty gibi. neseeee dikkate alma sekerim

gecmiş olsun datlummmmm hamilleik migreni sende de mi hortluya acaba arada, zordur ya allah kolaylık versin.

hissizmiyiz biz acaba:))) belki hissediyosunda farketmiyosundur canım ya benim de 2 de kaldı belki onu da uydurudum bilmiyorum ki

Aynen ya,, Geçen bir hastane çıkış beğendim. Kız diyor ki kızmı erkek mi? Bilmiyorum dedim ama bu kız için diyor.. Dedim ne laka pembe değil ki ara renkler. Olmaz diyor üstündeki işlemeler kıza uygun diyor :) Yuhh dedim budamı var yaaaa :) Almıyom gidiyom didimm çıktım

ahahah sekercik biz de ad dusundunuzmu diye soranlara kız olursa Fasulye erkek olursa Fasul diyoruz millet normal degil bunlar diye bakıyo napalım ya daha bilmiyoz kı ne olacaak

ayhhh bende birkaç kez yaşamıştım ama böylesini görmedim neyse anmayım şimdi (( Aynen burda arkadaşlar tekme attı , pıt pıt dedi dediklerinde artık sağlıklı olsunda bende sonra duyayım artık diyorum :)))

:)))) hahahhha alemsinnnn... inş migren değildir canım yaa (( yok yaaa farketmiyor olamam şu anda vücudumdan gelecek bir tepkiyi dört gözle bekliyorum kaçırırmıyım öyle bişi olsa ...neyse beklicez birkaç hafta daha artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…