- 5 Mart 2012
- 2.466
- 414
merak etme cnm yalniz degilsin bnmkide 17 ekimbu ne yaaa. nereden çıktı şimdi bu sigara muhabbeti. arkadaşlar yapmayın. ben de tiksinenlerdenim ama ilk defa canımı istettiniz yahu.
sizi gidi hainler sizi... offfffffffff
her seferinde söylüyorum. cinsiyeti en son ben öğreneceğim diye. 7 eylülde gittik en son söylemedi doktorumuz erken diye. bir daha ki randevumuz da 19 ekimde 1 aydan da fazla oldu bu ara yaaa. çok özledim ben bebişimi...
gozun aydin cnm darisi biz ogrenemeyenlere insmerhabalar canlar nasılsınız yorgun bir gün geçirdim sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım akşam için yemek yaptım doktora gittim ordan okula geçtim şimdi de eve geldim yemekleri ısıttım kocişi bekliyorum girip yazayım dedim
bugün kontrolümüz vardı bir de 3lü testimizi yaptrıdık MİHS sormuşsun canım okursun inş ultrason ölçümü yaptı kilo boy maşallah bebişim 5 gün önde haftasından iyiymiş 3lü test için sadece kan verdim enseye bakılmıyor baş ölçümü kilo boy ölçümü yaptılar bi de beni tarttılar kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış inş sorun çıkmaz bebişim sağlıklıdır bu arada cinsiyetimiz netleşti PRENSESim olacak çok sevindim eşimde ailelerde en çok da ben kız istiyorduk inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur rabbim gönlümüze göre nasip etti darısı nice isteyenlere olsun