bende güzelyalıdan binerim deniz otobüsüne ver elini 1,5 saat sonra istanbul gez-dolaş ye iç ama sonra eve hangi yüzle dönerim
nıe bnı kımse sallamamıs
EŞLERİDE ALIRIZZZZ...ole bebneklerı bıle alırız acık hava yaza gelır nolcak..oohhh onlar arabalarında..benımkı başlar.baya calısmıssın maşallah ne zaman yazıstınız bunca seyıotu püsürüde yazıomusun benle ılgılı ne yazdın artık gırer bakar..
ağlama kız bendede nergis yazıo nergis de ne bende bilmiiim..oraya ıstedıgımız bişeyi yazamıozmı bazıları yazmıs.biz cahalmıyık ne
bazen evde k.kulübünde şöyle böyle diye anlatıyorum beni anlatmıyosun dimş diyoraaa olurmu senin neyin var anlatılacak diyorum bir okusa of offf bazende hani çok yoğundun ne ara girip buraya bakıyorsun diyor....
bnde anlamadım yahuuu kım yazmıs nasıl yazmıs hemen solesınnn bıze deee
gel annem ben sallarım:)))bendede yazıyor çok da düşündüm sorayımmı diye alakaya maydanoz dedim sustum:26:
nıe bnı kımse sallamamıs
benimkide söylemedi belli omaz bu kadar küçükken diyee 11+3müşüm ozaman bende belli olur diye hevesleniyodum neyse sağlıklı a bunada şükür kan testlerim 1 hftasonra çıkcaktı acaba bu hafta gidip bidaamı ultrasona girsemkii belkim görünürdü :26: cuma hem sonuçlarımı alırdım hemde öğrenirsem bana ertesi güne doğum günü sürprizi olurdu güzel bi yada özel hastaneler cumartesi açık oluyo dimi en iyisi tam doğum günümün olduğu 22sinde gideyim yavrumu göreyim öğrenebilirsekte cinsiyetinide öğreniriz daha güzel olursizce öğrenilebilirmiki kesin 12+4ken yada 12+5ken :26:
dını nı nımmmmmmmmmmmmmmmmmmkarşınızda rütbem ..değiştirdim oleeeyyyy
degısmemısçilakkkk nerden yapcak o kutucuga tık koydum altınada yazdım cıkmadı yıne ole dıılmı
degısmemısçilakkkk nerden yapcak o kutucuga tık koydum altınada yazdım cıkmadı yıne ole dıılmı
yawww işim az dedim yine çıktı bi suru sey. bi şey dicem kimse de demiyo ki maşallah kurtulmusken sigara meretinden daha içmeyelim diye. ne keyifli dimi lanet şey aklımız hep onda
siz orda toplancanız rakı balık yapcanzı içiniz sızlamaıcak mı ben kimi bulayımda yapayım. heytttt Tıran da olan var mı?????
en iyisi hepiciğiniz buraya gelin anaaammm burda rakı değişik ama cok gzell balıklarda tazeeee hadı gelin, sigarada ucuz burda 1.5 euro
gel şekerm ya, güzel kız burası. pişman olmazsın:)))))Hahahaha ben gönüllüyüm kıvırcıkkkkkk :) Ben gelirim seneye hahaha :)