2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende güzelyalıdan binerim deniz otobüsüne ver elini 1,5 saat sonra istanbul gez-dolaş ye iç ama sonra eve hangi yüzle dönerim

EŞLERİDE ALIRIZZZZ...ole bebneklerı bıle alırız acık hava yaza gelır nolcak..oohhh onlar arabalarında..benımkı başlar.baya calısmıssın maşallah ne zaman yazıstınız bunca seyı otu püsürüde yazıomusun benle ılgılı ne yazdın artık gırer bakar..

bazen evde k.kulübünde şöyle böyle diye anlatıyorum beni anlatmıyosun dimş diyor aaa olurmu senin neyin var anlatılacak diyorum bir okusa of offf bazende hani çok yoğundun ne ara girip buraya bakıyorsun diyor....

bızde bırgun bısı sormustuk hadı bulusalım dedık derız

Kızlarr bende o yazıya takıktım sonra girdim profil değişiklikleriydi sanırım orda vardı ordan değiştirdim.. kurcalarken oldu yani hahah :) bi bakın bulamassanız ben tekrar bakarım.. sistem otomatik yazıyor yoksa o isimleri sanırım

bnde anlamadım yahuuu kım yazmıs nasıl yazmıs hemen solesınnn bıze deee

Kızlar yukarıda, kullanıcı kontrol paneli var, tıkladığınızda solda profil bilgilerini düzenle var.. oraya girince bilmem ne rütbesi yazıyor ordan değiştiriyorsunuz :)

gel annem ben sallarım:)))bendede yazıyor çok da düşündüm sorayımmı diye alakaya maydanoz dedim sustum:26:

dını nı nımmmmmmmmmmmmmmmmmm karşınızda rütbem ..değiştirdim oleeeyyyy

canım ben 12+2 ydim ama hiç bişi söylemedi %50 dedi :) :) artık bir daha ki tarihi de 1 ay sonra gel dedi ama giderim önce ben

merhaba kızlar... çok sık giremiyorum. daha çok f.b'deki gruba giriyorum.. nasılsınız

degısmemısçilakkkk nerden yapcak o kutucuga tık koydum altınada yazdım cıkmadı yıne ole dıılmı

yapamadıkiii yapamadıkiiii
o kutuya nokta koymıcan dırek ordakı dıkdortgene ne ıstıosan yaz şekercan

yawww işim az dedim yine çıktı bi suru sey. bi şey dicem kimse de demiyo ki maşallah kurtulmusken sigara meretinden daha içmeyelim diye. ne keyifli dimi lanet şey aklımız hep onda

siz orda toplancanız rakı balık yapcanzı içiniz sızlamaıcak mı ben kimi bulayımda yapayım. heytttt Tıran da olan var mı?????
en iyisi hepiciğiniz buraya gelin anaaammm burda rakı değişik ama cok gzell balıklarda tazeeee hadı gelin, sigarada ucuz burda 1.5 euro

Hahahaha ben gönüllüyüm kıvırcıkkkkkk :) Ben gelirim seneye hahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…