- 16 Haziran 2008
- 5.174
- 2
kızlar çok şükür 7 serumdan sonra hayata dönmeye başladım bulantılarım 2 gündür hafiflediilk kez arabada giderken gözümü açık tutabildim ve ilk kez arabadan indikten sonra hastaneye girene kadar burnumu kapatmadım
kızlar ya ayıp olmazsa birşey sorcam5 haftalıkken düşük tehlikesi yaşadım ilişki yasak dedi doktorumuz ilaç kullandım bıraktık hiçbir sorunum yok şimdi.Doktor bugün herşey yolunda bir sorun yaşamazsan 1 ay sonra gel kontrole dedi kayınvalidem yanımdaydı soramadım bir türlü doktora yasağı kalkan var mı? varsa arıyıp sorcam doktoruma
kızlar isim konusu görünce beyazın bi tiplemesi geldi aklıma dönjem ben sana diye... orda yeni nesil isimler vardı onları mı düşünsek
erkek olursa; borucan, pipican,
kız olursa: verengül kukucan
yani bu kadar olur,tam dondurmamı aldım yerime oturdum ve senin yazını gördüm..pessama dayanamıyorum yicem ben
çok araştırıp çok şey okuyoruz da bu yüzden....artık anne baba olabiliriz dediğimiz ay hiç sıkıntı yaşamadım ama o ay olmadı ben araştırmaya başladım aman allahım neler okudum en sonunda eşime galiba ben kısmi kısırım dedim halbuki 6 ay öncesinde dış gebelik geçirmiştim eşim saçmalama dedi o zaman biz yapamıyoruz dedim yine araştırdım o kadar saçma şeyler öğrendimki eşime söyledim bir sonraki ay uyguladık yine yok....o ayn sonunda bana bak şu saçma şeyleri okuma çocuk falan istemiyorum sen böyle yaptıkça hesap kitap uğraşma dedi o ay bıraktım kendime geldim ve miniğim şimdi içimde benim misafirim....
Kizlar iliskiden bahsedilmis pardon bisi sorcam ama o ne:26:yasak yok bisi yok korku cok o dediginiz yok
Hanımlar bebeğineze isim koyarken bunlara dikkat
canım bu hatırlatman çok güzel olmuş teşekkürler:) :)
Güselim o zaman sanada hayırlı olsun inşallah. İyi haberlerini versin RABBİM bebişinin. Yarın tadını çıkarr bencee :)
bengisucum sen bunu bi kere daha paylasmistin sanki o zmn da sasirmistim sen bunu 8.aya girdigimizde de paylas emi canim unutuom ben:)
hadi yaa dah öncedemi paylaştıım akıl kalmadıkii:26: kız bunu bidaa nerden bulupta paylaşiim şimdiden seçelim iştee isimlerini bebişlerimiziiin ismiyle konuşuruz işte bebeişlerimizle yavrum kızım oğlum demektense alışsınlar şimdiden ismlerine yakında duycaklar nasılsa biziii
evet iste bende boyle bir hap kullanmayi istiyorum. Hapın markasi neydi canim?
günaydınlarrrr ve hayırlı cumalar herkese :)
azra kusura bakma bu topik pek bir hizli ilerliyor ben gecmise bakarken gordum sorunu
ben yurtdisindayim onun icin muhtemelen kullandigim markanin aynisi yoktur tr de.. soyle soyliyim doktoruna sorsan bilir diye tahmin ediyorum.. "dha " diye sorsan kisaltilmis hali bu.. doktorun bilir diye tahmin ediyorum..
buna üzülünürmü arkadasim sewin iste negüzel sonrada bukilolarla napicam diye düsünmiycen, enfazla ikiaya kadar cikar göbisinGünaydın güzel anneler..
Bugün bi enerji var içimde anlayamadım.Belki haftasonu olduğu içindir.Gerçi yarın evde iş başlayacak ama olsun..
Dün pantolonlarım sıkıyo diye artık 1 2 parça kıyafet alayım kendime dedim ama hüsrana uğradım.Bnm gözümde büyüttüğüm göbek sanırım henüz o kadar büyük değil.
Mağazada ki kız tam üstüme bi bluz tutuyordu, hamile olduğum için büyük beden istiyorum dedim kızın gözleri açıldı ve direk karnımı aradı, şaşırdı hamilemisiniz diye..o an biraz üzüldüm artık hamile olduğum anlaşılsın istiyorum.
hamile kıyafeti sadece LCW de vardı.orada da pek bi şey bulamadım pantolonları çok kötüydü zaten çok çeşit yoktu.belki güzelleri tükenmişti.
Sonra dedim diğer mağazalardan tayt tunik alayım. Bu sefer tunikler üstümde ağladı bolluktan.Ben de yine bedenime göre aldım hepsini ama tayt iyi oldu en azından beli lastikli ve sıkmıyor.
Sanırım esas hamile alışverişini bayram üzeri yapabilicem.
Ay sağol canım yaa amin kötü bişiii öğrenirsem diye korkuyom hem :18::26: hemde bebeğimi görücem öğrenebilirsemde cinsiyetini öğrenicem diye çok heyecanlıyımay inşallah herşey yolunda gider bide gitmişken dahiliyeye görüncem tshım yüksekti büyük ihtimalle tiroitim yavaş çalışıyo ve galiba ilaç vericek :26::26: neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah güzel haberlerle gelirim
Günaydın güzel anneler..
Bugün bi enerji var içimde anlayamadım.Belki haftasonu olduğu içindir.Gerçi yarın evde iş başlayacak ama olsun..
Dün pantolonlarım sıkıyo diye artık 1 2 parça kıyafet alayım kendime dedim ama hüsrana uğradım.Bnm gözümde büyüttüğüm göbek sanırım henüz o kadar büyük değil.
Mağazada ki kız tam üstüme bi bluz tutuyordu, hamile olduğum için büyük beden istiyorum dedim kızın gözleri açıldı ve direk karnımı aradı, şaşırdı hamilemisiniz diye..o an biraz üzüldüm artık hamile olduğum anlaşılsın istiyorum.
hamile kıyafeti sadece LCW de vardı.orada da pek bi şey bulamadım pantolonları çok kötüydü zaten çok çeşit yoktu.belki güzelleri tükenmişti.
Sonra dedim diğer mağazalardan tayt tunik alayım. Bu sefer tunikler üstümde ağladı bolluktan.Ben de yine bedenime göre aldım hepsini ama tayt iyi oldu en azından beli lastikli ve sıkmıyor.
Günaydın güzel anneler..
Günaydın güzel anneler..