2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın kızlar ve bebişlerimiz bugün şeytan kulağına kurşun bulantım varla yok arası bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olcak dün eve gittim biraz bulaşığım vardı onları yıkadım saat 7 de yatağa bi girdiysem saat 10 a kadar eşim gelince kalktım biraz meyve yedim direk yattım şimdi cin gibiyim maşallah uykumda yok :)

Benimde şu 4-5 gündür yemekten sonra karnımın yanları sanki yırtılıcak gibi geriliyor :KK43: Bayada can yakıyor.. Bende yarın alıcam yağlarımı başlıcam artık.. Göbeğim korkutuyor bile bazen o kadar kdarki alan nasıl bu karın kocaman olucak kesin patlıcak diyorum şimdiden böyleyse :KK43: ALLAH korusun.. Zaten herkeste merak ediyor bende nasıl göbek olucak diye..

normal kıyafetlerin oluyorsa iyi canım,ben kıyafetsiz kaldım, pantolonlarımın hiçbiri olmuyor, üstleri sıkıyor, altları da sallanıyor, aşırı bol,kilo verdim ilk aylarda.üstelik doğru düzgün hamile pantalonu da bulamadım.üstü çok uzun olanlardan var hep. o kadar da buyümedi karnım. zaten kilo almadım,ama son bir haftada atağa geçti göbeğim fırladı. bazen geriliyor,canım yanıyor. çatlak kremine başladım hemen.

buna üzülünürmü arkadasim sewin iste negüzel sonrada bukilolarla napicam diye düsünmiycen, enfazla ikiaya kadar cikar göbisin:KK34:

aslında çok kilo almak istemiyorum.KEndime hedef koydum ilk 3 ay 2 kilo diye, 1,5 ta kaldım.
Ama 2,5 senedir hamile olmanın hayaliyle dolaşıyorum.Biraz da tadı çıksın istiyorum.Ne bulantı ne aşerme hiç bişey yaşayamadım daha.
Dediğin gibi üzülecek mevzu değil.Heves bnm ki sadece...

Maşallah güselim.. Ne güsel iyi olmana sevindim gerçekten.. İnşallah devamı gelir.. :)

Günaydın kızlar ve bebişlerimiz bugün şeytan kulağına kurşun bulantım varla yok arası bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olcak dün eve gittim biraz bulaşığım vardı onları yıkadım saat 7 de yatağa bi girdiysem saat 10 a kadar eşim gelince kalktım biraz meyve yedim direk yattım şimdi cin gibiyim maşallah uykumda yok :)

3 gündür kesintisiz baş ağrısı çekiyorum, ilk 3 ay iyiydim, benim hamilelik belirtileri yeni yeni başlıyor,bulantı iştahsızlık,ilk defa ne yediysem çıkardım geçen gün. kasık ağrım da arttı. çok bitkin hissediyorum kendimi. dün sabah 4 te mide bulantısıyla uyandım,akşama kadar geçmedi:-(

günaydın anneler ve hala daha minik bebekleri :KK49::emir_bebek:

sizde de varmı bilmiyorum ama benim akşam olunca tüm vücudum ağrıyor,ayaklarım belim sırtım sürekli ağrı var.acaba 10 saat oturduğum ve doğru dürüst dinlenemediğim içinmi?? yaşlı kadınlar gibi oldum ayağa kalkmak ölüm evde.....
artık bende evde olmak istiyorum dinlenmek istiyorum çok yoruldum hem hava değişimi hem bebeğin benden aldıkları enerjim kalmadı tüm gün millete laf anlat eve git iş yap çok yorgunum çokkk :KK50::KK50:

Valla kızlar benim kaynanam 5 görümcem 2 doğum yapmış insanlar ve karınlarını görn şok olursunuz 1 tane bile çatlakları yok çünki ikisinin iç karnı geniş ve derileri esnemeye müsaşt deriymiş ikiside hamilelik boyunca sadece gün içinde nemlendirici krem sürmüşler gece yatarkende önce hakiki zeytin yağ o biraz emdikden sonra vazelin sürüp yatmışlar bende öle yapıorum umarım benimde çatlamaz ama kendi annemin hep çatlak anneme çekiysem eğer 9 ay yağların kremlerin içindende çıkmasam %100 çatlar .

Güzel anneler hepinize günaydınlar.... cuma olmasının verdıgı mutluluk hıcbısıye benzemıo gercekten :))

bengisu ve sude bızı habersız bırakmayın inşallah testlerınız cok gusel cıkar cınsıyetlerde bellı olur :)

kızlar sıze bısı danısıcam bı haftadır grıbım bılıosunuz bugun daha ıyıyım adını anmım mıdenız bulanmasında hanı grıpten sonra bısı kalır ya bogazda ondan var bıraz gecelerı uyutmuo :))) bundan dolayıda öksürük var bıraz öksürünce ve hapsırınca ayakta veya yatıosam sırtustu kasıklarına bı sızı gırıo gecıo bunda bısı yoktur dımı kasılmaktan meydana gelıo heralde yasıyan varmı??

Benimde şu 4-5 gündür yemekten sonra karnımın yanları sanki yırtılıcak gibi geriliyor :KK43: Bayada can yakıyor.. Bende yarın alıcam yağlarımı başlıcam artık.. Göbeğim korkutuyor bile bazen o kadar kdarki alan nasıl bu karın kocaman olucak kesin patlıcak diyorum şimdiden böyleyse :KK43: ALLAH korusun.. Zaten herkeste merak ediyor bende nasıl göbek olucak diye..
aynen ben de merak ediyorum kocaman olucak 9 aya kadar, ve şimdiden rahatsızlık hissediyorum, özellikle dediğin gibi akşamları, yemek sonrası.

maşallah güselim.. Ne güsel iyi olmana sevindim gerçekten.. Inşallah devamı gelir.. :)

amin canım dün kabus gibiydi akşam hatta nerden geldiyse bu çocuk keşke olmasaydı perişan etti beni falan dedim eşime şimdide çok üzgünüm dediklerim için acaba hissetmişmidir bu dediklerimi :KK43:

sizde de varmı bilmiyorum ama benim akşam olunca tüm vücudum ağrıyor,ayaklarım belim sırtım sürekli ağrı var.acaba 10 saat oturduğum ve doğru dürüst dinlenemediğim içinmi?? yaşlı kadınlar gibi oldum ayağa kalkmak ölüm evde.....
artık bende evde olmak istiyorum dinlenmek istiyorum çok yoruldum hem hava değişimi hem bebeğin benden aldıkları enerjim kalmadı tüm gün millete laf anlat eve git iş yap çok yorgunum çokkk :KK50::KK50:

Allah kolaylık versin inşallah dinleneceğin günler de gelir şöyle ayaklarını uzata uzata :)) :KK8: :KK8: :KK8:

canım bu sorun bende var zayıf olduğum için hafif bir göbekte bile pantolonlarım sıkmaya başladı alışverişe çıkayım dedim ama herşey üstüme çuval gibi oldu..neyse bikaç tane bol rahat bluz aldım sonra eve geldim ve kotlarımın ikisini alıp terziye gittim ..dedim ki bunları hamile pantolonu yap diye...çooookkk rahat ve güzel oldu belden de ayarlanabiliyor..bence düşün derim..:KK25: :KK25: :KK25: :2: :) :) :) :)

eski pantolonlar hep düşük bel ama düğmeleri şuan kapanmıyor hamile pantolonu nasıl yapılır ki?Bi sorayım bakalım.

normal kıyafetlerin oluyorsa iyi canım,ben kıyafetsiz kaldım, pantolonlarımın hiçbiri olmuyor, üstleri sıkıyor, altları da sallanıyor, aşırı bol,kilo verdim ilk aylarda.üstelik doğru düzgün hamile pantalonu da bulamadım.üstü çok uzun olanlardan var hep. o kadar da buyümedi karnım. zaten kilo almadım,ama son bir haftada atağa geçti göbeğim fırladı. bazen geriliyor,canım yanıyor. çatlak kremine başladım hemen.

Bnm de evdeki pantolonlarım olmuyor fermuar açık geziyorum.hamile kıayfetleri de çoook büyük oldu. Çareyi taytta buldum şimdilik.
ÇAtlak kremi ben de başladım ama 3-4 günde 1 sürüyorum.Sen ne kadar da bir kullanıyorsun. Ben Munı-x marka kullanıyorum ama bitince Lierac alayım diyorum.herkes onu söylüyor.

Valla kızlar benim kaynanam 5 görümcem 2 doğum yapmış insanlar ve karınlarını görn şok olursunuz 1 tane bile çatlakları yok çünki ikisinin iç karnı geniş ve derileri esnemeye müsaşt deriymiş ikiside hamilelik boyunca sadece gün içinde nemlendirici krem sürmüşler gece yatarkende önce hakiki zeytin yağ o biraz emdikden sonra vazelin sürüp yatmışlar bende öle yapıorum umarım benimde çatlamaz ama kendi annemin hep çatlak anneme çekiysem eğer 9 ay yağların kremlerin içindende çıkmasam %100 çatlar .
bence genetikle alakalı bir durum bu. arkadaşım 36. haftasında 1 tane çatlağı yok , hiç bir şey de kullanmamış. biz önlemimizi alalım da ,çatlayacağı varsa da daha az çatlar en azından..

3 gündür kesintisiz baş ağrısı çekiyorum, ilk 3 ay iyiydim, benim hamilelik belirtileri yeni yeni başlıyor,bulantı iştahsızlık,ilk defa ne yediysem çıkardım geçen gün. Kasık ağrım da arttı. çok bitkin hissediyorum kendimi. Dün sabah 4 te mide bulantısıyla uyandım,akşama kadar geçmedi:-(

çok geçmiş olsun canım bende o suan senin olduğun haftaların hayalini kuruyorum ki rahatlicam herşey bitcek die sendede tam tersi olmuş çok geçmiş olsun tekrar canım sen istifar ettikce arkasından tekrar yee en azından meyve ye bebişin vitaminsiz kalmasın. Onlar için yaa zaten bütün eziyet bütün çaba rabbim onların canını sağ etsin sağlıklı olsunlarda 9 ay boyunca çekiyim bunları .

Aynen günün 10.5 saati oturarak geçmesinden midir nedir sırt bel ağrılarım daha erkenden başladı benimde. Akşam evee gittiğimde enerjim bitmiş oluyor. Kalkıp bişey yapmaya üşenir oldum. Ve bende diyorum nie hamilelikte 7 aya kadar bekleriz ki sanki 5. aya kadar yeter di aslında :) Evde olasım var hiç olmadığım kadar... :KK43:

eski pantolonlar hep düşük bel ama düğmeleri şuan kapanmıyor hamile pantolonu nasıl yapılır ki?Bi sorayım bakalım.

Bnm de evdeki pantolonlarım olmuyor fermuar açık geziyorum.hamile kıayfetleri de çoook büyük oldu. Çareyi taytta buldum şimdilik.
ÇAtlak kremi ben de başladım ama 3-4 günde 1 sürüyorum.Sen ne kadar da bir kullanıyorsun. Ben Munı-x marka kullanıyorum ama bitince Lierac alayım diyorum.herkes onu söylüyor.
internette araştırdım lierac kullanmış herkes, doktorları da tavsiye etmiş. ben de onu aldım. günde 1 veya 2 defa yazıyor üzerinde. sabah akşam kullanıyorum.

Hamilelik psikolojiyle ben neler duydum ne söyleyenler duydum bir bilsen.. Senin ki ufak bir yakınma olmuş.. Üzülme bunun için.. Özür dilersin bebişinden sende :) onu hissettiyse onuda hissedecektir merak etme :)

amin canım dün kabus gibiydi akşam hatta nerden geldiyse bu çocuk keşke olmasaydı perişan etti beni falan dedim eşime şimdide çok üzgünüm dediklerim için acaba hissetmişmidir bu dediklerimi :KK43:

çalışan bayanların genel sıkıntısı sanırım şuan evde olup uzanmak varken sandalyenin tepesinde saatlerce oturuyoruz offf biraz eğer iyi olursam ben son ayıma kadar gidip gelmeyi düşünüyorum bayramdan sonra eleman buluruz birtane onu eğitirim sonrasında 2 gün gelir 1 gün gelmem öle geçiririm ve ben şubatta badana yeptırcam evi bebeğim temiz bi eve gelsin evin mikrobu kırılsın şölede dip köşe temizlik ohhhh mis gibi ...

internette araştırdım lierac kullanmış herkes, doktorları da tavsiye etmiş. ben de onu aldım. günde 1 veya 2 defa yazıyor üzerinde. sabah akşam kullanıyorum.

Benim doktor Mustela'ı önerdi. Lierac diyo herkes dedim, o da olur dedi. Lierac daha kozmetik dedi. Ben mustela kullanıyorum. Günde 1 defa. Onu da çoğu defa unutuyorum :)

Geçmiş olsun canım tekrarda. Öksürük için sıcak suya bir kaşık bal koy ve hakiki zeytinyağı damlat iç sanırım bi r zararıda olmaz.. Gerçekten iyi geliyor boğazdaki sıkıntı için.. O yatarken bazen banada oluyor hapşururken falan.. İnşallah kötü değildir,kötüsünü düşünmeyelim..

Güzel anneler hepinize günaydınlar.... cuma olmasının verdıgı mutluluk hıcbısıye benzemıo gercekten :))

bengisu ve sude bızı habersız bırakmayın inşallah testlerınız cok gusel cıkar cınsıyetlerde bellı olur :)

kızlar sıze bısı danısıcam bı haftadır grıbım bılıosunuz bugun daha ıyıyım adını anmım mıdenız bulanmasında hanı grıpten sonra bısı kalır ya bogazda ondan var bıraz gecelerı uyutmuo :))) bundan dolayıda öksürük var bıraz öksürünce ve hapsırınca ayakta veya yatıosam sırtustu kasıklarına bı sızı gırıo gecıo bunda bısı yoktur dımı kasılmaktan meydana gelıo heralde yasıyan varmı??

X